|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice storklja ali racman
26.4.2005 15:48:25   
Margareta
Punce, zanima me, ce katera uporablja planice storklja, ce so res tako fajn za otrocka, pa vse kar veste o njih. Se mi pa zdi, da so precej drage. Koliko jih pa sploh rabim? Mislim jih kupit, ce so res tako fajn za otroka, nimam pa koga vprasat. Sicer mi jih je obljubila svakinja (za posodit) ampak je od takrat vse tiho, jaz pa je tudi ne bi prosila. :bravo:

Grem na sprehod z mojim necakom :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plenice storklja ali racman
26.4.2005 18:59:08   
Jančika_
Največ informacij boš našla z iskalnikom (tam zgoraj desno pod napisom Ringaraja ga najdeš). Vpiši štroklja ali pa racman, pa boš videla, kaj vse smo pisale o tem. Meni so všeč, jih pa uporabljamo bolj občasno. Veliko punc jih uporablja skoz in so zadovoljne, nekatere pa so jih tudi nehale uporabljati iz tega ali onega razloga. No, saj pravim, z iskalnikom boš veliko našla!

LP, Jana:zajcek:

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plenice storklja ali racman
27.4.2005 15:23:46   
ribica.
Čao!

Mi uporabljamo štorkljo, čeprav na začetku tudi nismo vedeli katere od obeh bi vzeli. Zdaj nam ni žal, saj sem slišala govoriti, da racmanove niso 100% bombažne.

Jaz sem s štorkljinimi zelo zadovoljna. Imamo jih predvsem zato, ker nisem želela plastike na ritki mojega otročka.
Kar se stroška tiče....mi imamo 20 plenic (kompletov) in vse kar zraven spada za normalno previjanje, pa nas je prišlo okrog 70 tisočakov. Še vedno pa, če gledaš samo skozi denar, se ti jih bolj splača vzeti, kot kaj drugega, da ostalih razlogov sploh ne naštevam.

Mi jih uporabljamo od nekje tretjega meseca. Seveda se bo zgodila tudi kakšna nevšečnost, ker otrok na začetku pač malo bolj tekoče kaka. Lahko se ti bo kdaj pa kdaj zgodilo, da bo malo ven ušlo, če ne boš dobro zapela. Drugače pa jih komot uporabljaš ob vseh priložnostih. Mi smo si do zdaj kupili plenice za enkratno uporabo le enkrat, ko smo šli na morje, saj tam ni pralnega stroja.
Trenutno ji dam pampersko le ko grema ven na sprehod (ponavadi traja več ur), ker zelo veliko popije in je še premrzlo, da bi se previjale. Jasno je, da premoči tudi čez oblačila, ker je to bombaž. No, od zdaj naprej mislim da ne bo več potrebno.

Z njimi ni veliko dela, vse skupaj kmalu postane rutina. Jaz perem vsak drugi dan in pospravljanje in obešanje plenic, je zame in za mojo malčico najlepša zabava, ker ona komaj čaka, da lahko pomaga.

Mislim,da sem bila dovolj izčrpna, kar se pa detajlov glede količine plenic, vložkov, prekrivnih hlačk in podobnega tiče, ti pa oni sami povedo, svetujejo, skratka ne moreš zgrešiti.

pa veselo previjanje!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plenice storklja ali racman
27.4.2005 22:42:47   
BARBARA R.
Za našega sončka smo kupili 15 racmank, vendar bi jih potrebovali vsaj 2o.Uporabljamo jih za čez dan. Skoraj nujen pa je sušilni stroj, saj le ta zmeča plenico.Tako ni potreben nezaželjen mehčalec.
Praktično, zdravo in nikoli ne zmanjka.
Res je sprva kar konkreten nakup, vendar se v štirih mesecih obrestuje.Cenovno mislim.
Mi smo zadovoljni z njimi.

:muca:

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plenice storklja ali racman
28.4.2005 21:39:58   
valči
Tudi mi uporabljamo Štorkljice,imam pa enega Racmana,pa mi ni všeč,ker je trd in bolj širok od Štorklje.
Sem vesela,da sem se za njih odločila,ni veliko dela:)
Uporabljam jih že pri drugem otroku,
mehčalca pa ne uporabljam,ampak alkoholni kis.

Dobro odločitev,pa pa:bravo:

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?