|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izraščanje petice ali kaj?
9.6.2011 14:28:04   
neli365
Naš 22-mesečnik je imel v torek celo pop.in celo noč temp. tam okrog 38, včeraj zjutraj in zvečer, čez dan je bilo ok. Nnstop tišči prste v usta in jamra buba, dve noči že ne spimo, zbuja se na eno uro in joče. Sumim na petice, ampak sem mu danes probala s prstom v usta, na račun moje pogrizenosti, pa nikjer ni zatipat da je kaj zatečeno in to me bega. Ponavadi ga vedno mantrajo zobje, ampak tokrat pa je drugače.
Ko pije po kozarčku je ok, ko po slamici ga boli. Žemlje ne more jest. Jaz ne več kaj mu je, mislim si že da ga zobje bolijo , da ima karies. Po drugi strani pa je jedel dans koščke kruha in je bilo ok, ko pa je jedel pire pa ga je bolelo. Če bi ga grlo bolelo, po moje ne bi nič v sebe spravil. Tudi med opoldanskim spanjem se je zbudil in jokal, je zaspal nazaj.  Danes je brez temp.

Je imela kdaj katera kaj podobnega?
Če ne bo do jutri boljše, ga spakiram pediatru.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izraščanje petice ali kaj?
9.6.2011 14:33:40   
Alex01
Na spodnji povezavi je nekaj o tem user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/izrascanje-petic/m_5714289/tm.htm

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izraščanje petice ali kaj?
9.6.2011 14:40:59   
pajkica
Naš je imel ob podobnih simptomih angino.
En dan popoldne vročino, tožil da ga boli grlo. Jedel je sicer manj, ampak vseeno je. Naslednji dan je bil zjutraj brez vročine, še en rogljiček je pojedel, opoldne pa dobil nazaj visoko vročino in niti soka ni mogel piti. Sem ga peljala pokazat in je imel angino.
Jst bi ga peljala kar pokazat, pri 22 mesecih niti še ne zna točno povedati kje ga boli, lahko da ga boli grlo, pa ne zna povedat.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?