|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne mara zelenjave
3.5.2005 9:25:59   
annna
Srari smo 6,5m in nočemo več jesti zelenjave. Sadje obožuje, pa kašice tudi. Sedaj pa ne vem, kaj mu naj dam, ali je lahko tudi večkrat na dan sadje ali bo preveč kisline naenkrat. Zjutraj se dojimo, dopoldan kašica, potem naj bi bila zelenjava ali juhica ki je noče več, popoldan sadje, zvečer pa spet ziza.
Kako ka ve prakticirate pri tej starosti otrok?
Ali se kdaj navadi jesti sadje?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne mara zelenjave
3.5.2005 9:39:07   
Maxica
Po moje smo kr vse šle skozi to fazo, ko naši :duda: kakšne hrane nočejo več. Zato nikar ne skrbi-gotovo bo še jedel zelenjavo. Pa nikar ga ne sili z njo, da mu jo čisto ne zameriš.;)Tudi jaz sem že skoraj obupala nad vso to gosto hrano, pa smo stari 9 mesecev. Sem pa ugotovila, da ima izredno rad mlečne izdelke, zato sem mu naredila tako fino sirovo omako in notri spasirala cvetačo in je jedel sto na uro.:bravo: Tako da ti svetujem, da kr potrpiš-vse bo še ok. Probaj pa s sadjem-saj če se še dojita, dobi že s tem več ali manj vse potrebno.

(odgovor članu annna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne mara zelenjave
3.5.2005 11:21:35   
Bejba
Samo malo se vmešam.
MojcaT, meso je potrebno, ker drugače malček lahko postane slabokrven, zato ti ga je tudi pediatrinja svetovala.

(odgovor članu annna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne mara zelenjave
3.5.2005 11:34:23   
karmy
jzt tud nism nikoli marala zelenjave... npr. koleraba, cvetaca, gobe,... :grrr:

zdej sm malo nora ampak sm dokaj normalna :)-:)-

(odgovor članu annna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne mara zelenjave
3.5.2005 17:12:13   
rubin
tudi naš je star skoraj 6,5 meseca pa jemo tako: zjutraj mlečno žitno kašico ali mleko, dopoldan sadno kašico, opoldan zelenjavo, popoldan ponavadi fruhcverge, sadje ali kak bebi piškoti, včasih to tudi preskočimo ker gre zgodaj spat (okol 18.ure) in takrat je spet mlečni obrok (keksolino) ker je ponavadi tako zaspan da se mu ne de niti iz flaške vlečt mleko in zraven raje zaspi. Se mi pa včasih zdi, da ima raje zelenjavo kot pa sadje. Od začetka ga je pojedel celo porcijo, zdaj pa približno polovico.

(odgovor članu annna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?