|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ena sprejeta, druga zavrnjena
12.5.2005 20:04:18   
bskrle
Kako naj napišem pritožbo?
Kakšne prologe naj predložim?
To so mi svetovali v tajništvu vrtca.

Ta mala je sprejeta, ta velika (3) leta pa ne.Zavrnjeni sta bili tudi v vrtcu v sosednji občini.Na en odgovor še čakamo, neuradno smo izvedeli,d a imamo možnost za varstvo le za
3-letnico, a le za 4 ure!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ena sprejeta, druga zavrnjena
12.5.2005 23:34:27   
nejcko

A je zdej to kaka nova fora, al kaj???
Ja, a ni tako, da naj bi bila otroka v istem vrtcu, oz. če eden, potem tudi drugi? Pa kaj mislijo, da imajo starši zjutraj toliko časa, da bodo vsakega otroka v svoj vrtec vozili, po možnost še par 10 km narazen!!!!
Ma saj ne morem verjet ... zdaj me je pa še bolj strah, ker tudi čakam na odg. iz vrtca, če mi bodo ta mlajšo v jasli vzeli.
O, bog .... pa saj ni res, no!!!!


P.s: PRITOŽBO ... na pritožbo ... na pritožbo ... 100x, če bo potrebno.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ena sprejeta, druga zavrnjena
13.5.2005 21:48:26   
Anja167
Joj, da ti ravno za taveliko ne dajo možnosti! Ja, kaj pa bi lahko potem z njo? Privat varstvo? Kaj pa priprava na šolo? Ja, res sr.., no.

Jaz nimam veliko izkušenj (sem pa na istem kot ti), tule je le, kar so mi povedali drugi, pa malo sem še sama spesnila, če ti da kakšno idejo.

Napišeš lahko, da otrok doma nima ustreznih pogojev za dober socialni, čustveni, kognitivni, motorični razvoj. Napiši, kaj ni v redu (živite sami, v kleti, malo prostora, malo stikov z drugimi, bla bla bla, mogoče lahko napišeš, kje posebej pričakuješ, da bi 3-letnica profitirala z vrtcem).

Napišeš lahko tudi, da sta oba starša redno zaposlena, da imata solidne plače in da bosta vrtec za ziher in vedno redno plačevala.

Pojamraj, zakaj je tebi nujno, da je tavelika v vrtcu skupaj s tamalo (da ne moreš za vožnjo porabiti preveč časa, ker imaš tako službo, da sta tamali zelo navezani, da ni drugje variante, da bi dobila za tamalo).

Napiši vse, kar se spomniš. Glede prilog pa ne vem, kaj lahko dodaš. Kakšne izvide od nevrofizioterapije, če jih imate? Kaj, kar kaže na vaše "ogroženo stanje"? (Mislim, to je tudi š.., da pri takih stvareh, kot je vpis v vrtec, pomaga, da je kaj narobe - zato tudi v prošnji napišeš, če si zdravstveni ali socialni problem)

Vso srečo ti želim!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ena sprejeta, druga zavrnjena
14.5.2005 20:47:58   
bskrle
Hvala za namige in predloge(ta teden sem začela s službo, delala sem tudi danes - vsega imam dosti.)
Sedaj ko imam štreno, bom že kaj skvačkala!Jutri!


(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?