|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj
10.5.2005 15:01:53   
cuma
Pozdrav vsem na RR:metulj:,
imam eno prošnjo:)
Ker se zavedam, da moram spiti vsaj 1,5l tekočine na dan (čeprav mi večinoma ne uspe :(() sem razmišljala o tem, kako bi si popestrila to "pitje" , ki mi je zaradi slabosti še toliko bolj zoprno.:(
Pijem vodo, sadne sokove, mleko ... in čaj! Običajno pijem šipkovega ali sadnega. Nekje sem namreč brala, da nekateri zeliščni čaji otroku škodijo, pravi čaji pa seveda vsebujejo tein. Katere čaje lahko torej brez skrbi pijem???
Hvala že vnaprej in en :morje: pozdrav od bolj malo žejne :nosecka: cume ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čaj
10.5.2005 15:06:20   
vidja
Jaz vem samo, da vinske rutice nikakor ne smeš piti, drugaače bi te pa opozorila, da mleko ni pijača, temveč hrana. Ja, koristen naj bi bil čaj plahtice, ampak jaz bi vse to preverla pri kom, ki se res spozna na zelišča.

Srečno nosečnost!:zajcek:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čaj
10.5.2005 15:13:54   
zi&mm
Jaz sedaj med :nosecka: pijem bebe čaj, planinski in kamilico; kakšnih drugih pa ne...povprašaš pa lahko tudi svojga ginekologa...

Čimlepšo nosečnost :rozica:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čaj
10.5.2005 15:18:52   
Skorpija
Mogoče ti lahko kaj pomagam - o zeliščih nekaj malega vem, ker jih tudi gojim... Piješ lahko vse ampak zeloooo zmerno. Zelišča vsebujejo eterična olja, ki so v svojem bistvu strupena ampak seveda v večjih količinah ali pa v močnih ekstraktih. Recimo, če boš cvetove kamilice namakala v vreli vodi 2-3 minute, boš dobila čaj, ki te bo uspaval, če jih boš namakala dlje pa je učinek ravno nasproten. Torej čaje pogosto menjaj in ne delaj preveč močnih, so pa zeliščni boljši kot sadni, ki imajo polno umetnih okusov. Jaz ti priporočam kamilico, meto, lipo, bezeg, bebe čaj, vsakega pa spij max. eno skodelico na dan...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čaj
10.5.2005 15:25:08   
cuma
Hvala lepa za nasvet!
Si pa že od nekdaj delam zelo rahle (1 vrečko na pol litra vode) in bom to počela tudi sedaj! Menjala pa jih bom tudi. Hvala še enkrat :)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?