|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zložljiva posteljica
17.4.2009 22:15:33   
Nepoznana
Živijo!

Rabim nasvet - sem prvič noseča (torej pri opremi še globoko premišljujem, kaj sploh potrebujemo), pričakujemo v septembru. Sedaj se pa odločam (no, v Sparu imajo ravno akcijo), da bi kupila prenosno posteljico, ki bi jo uporabljala kot stajico. Bi se to obneslo? V primeru, da bi mi kdaj otroka popazili starši, bi jo pa lahko tudi zapakirala in preselila k njim, da bi otrok normalno spal. Za vsakodnevno spanje seveda nameravam kupiti navadno posteljico z jogijem.

Torej, mislite, da bi bila takšna posteljica primerna kot stajica? Sicer nima ročk, za katere se dete prime, ko vstaja, ampak mislim, da to taka huda pomanjkljivost tudi ni...

Hvalauser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zložljiva posteljica
17.4.2009 22:23:18   
metka_zone
Definitivno jo kupi,ker jaz sem si pri taprvem kupila navadno stajico in mi je bilo strašno žal-smo jo prodali,ker zavzame veliko prostora,itak je pa funkcija podobna, kot pri prenosni posteljici.Stajico raje odpiši!
Prenosno posteljico boš lahko postavila vsepovsod, ker se na majhno zloži,otrok lahko spi dnevno spanje v njej,se igra,za na morje je super...SEm 2.noseča in iščem kakšno ugodno PP,ker stajice nikdar več!

LP

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zložljiva posteljica
17.4.2009 22:34:50   
Onasiss
Da se preživet tud brez nje. Sem jo imela pri ta prvem, pa ni hotu bit notr, da bi se igral. Na morju pa tudi ni hotu spat notr. Imamo jo še vedno pa ne vem, če bo ta druga želela spat v njej. Zaenkrat je še premajhna.

_____________________________

So what....

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zložljiva posteljica
17.4.2009 22:39:30   
Nepoznana
Hvalauser posted image !

V Sparu jih imajo do 27. aprila po 35 EUR s kupončkom, ki smo ga dobili po pošti, kar se mi zdi precej ugodno. Če bo bejbi hudo protestiral, jo bom pač prodala naprej. Bi ga pa rada navadila, da bi se znal tud not igrat, morda tud zadremat popoldanski spanec, da potem, ko že pleza lahko tud kej naredim, ne pa da bi ga samo po stanovanju lovila user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zložljiva posteljica
17.4.2009 23:02:07   
Najaa
Ti kar vzami, ja. Ni nek velik denar, pride pa prav za več stvari - lahko za stajico, lahko namečeš igrače notri user posted image  lahko na potovanju otrok noter spi...

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:37:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zložljiva posteljica
18.4.2009 11:11:37   
ajataja
kar kupi jo,zelo prav pride.Jaz je sicer za stajico nisem uporabljala,ampak za na morje  pa če kdaj daš otroka v varstvo je pa zelo super.Mi dosti hodimo okrog za dva tri dni pa na vikend jo vzamem zraven,oziroma jo imam skoraj skoz v avtu in je ful priročna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zložljiva posteljica
18.4.2009 12:08:00   
kajajaka
Jaz sem mislila, da je ne bom rabila. Pa še stajico imam.
Ampak se je sedaj izkazalo, da jo rabim pri mami (babici), kjer se mala tudi občasno čuva. ker spati na veliki postelji ne more, ker že pleza in bo padla.

Kupila sem jo prejšnji teden v Leclercu za 29€. Pa še na morju nam bo prav prišla.

Kot stajica je pa ok, razen za vstajanje otroka- nima ročajev ali kakih drugih opor na stranicah. Sicer pa prave stajice sploh ne uporabljamo, ker noče bit notri, v posteljici pri babici se pa lepo zaigra...

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zložljiva posteljica
18.4.2009 12:50:02   
lenca1
Nam zložljiva posteljica pride zelo prav, ampak resda samo kot posteljica. Kot stajico jo nismo uporabljali, ker ko smo malo dali notr je čist znorela. Ne mara omejevanja, zato se je prosto gibala po prostoru. Vem pa, da dosti otrok noče biti v stajicah - imamo pač starši velikokrat neke predstave kako bo pa našpse lepo igral notri. Sej ne rečem, nekaterim to lepo uspeva. Nič ne boš zgrešila, če jo kupite, saj jo lahko uporabljate na dupustu, pri babicah...
Aja glede cene - je ugodno, čeprav imaš tudi v BC velikokrat akcijo za 29,90€, mi smo jo pa kupili, ko se je v BTC-ju odprl Turbo Limač za polovično ceno (iz 50€ znižana na 25€user posted image )

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zložljiva posteljica
18.4.2009 20:46:11   
katra55
Kar kupi jo, nam zelo prav pride, imamo jo za na morje in pri mojih starših kjer včasih prespi, pa tudi namesto stajice je zelo uporabna.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zložljiva posteljica
18.4.2009 23:28:47   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

za ta denar mirno kupis - tud ce je ne bos prevec uporabljala, ne bo stran vrzen denar!

mi smo kupili eno ful drago, z ne vem kaksnimi dodatki, pa mi je zdaj za
l - v uporabi je namrec le osnovni del, tj. zlozljiva posteljica...


enako user posted image čist brezveze. drugače pa ja, jaz bi kupila, ker je vsestransko uporabna, stajice mi recimo nismo čist nič uporabljali (HB sposojene)


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?