|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
13.5.2005 20:03:43   
Teni_
Kako ste kaj. Spet smo izginile nekam daleč nazaj.

Pri meni vse super, edino danes sem bruhala kot zmešana, še avto sem pobruhala. Pa mi sploh ni slabo, samo naenkrat mi gor dvigne.

Aja, rok mi je ginekologinja premaknila na en daj prej, torej 9.11. Gre za to, da imajo zgleda vsak svoj tisti okrogli koledarček. Sestra je napisala 11.11., jaz sem izračunala 10.11. no, zdaj pa je 9.11. No, pa saj ta en dan ni pomemben.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
13.5.2005 20:17:46   
NinaŠ
Živjo!

Jaz sem trenutno čist OK, razen občasno hudo bolečega križa (bo treba zgleda mal več počivat).
Končno sva z Anžetom poštimala glede nočnega spanja, pa tud dojit sem ga prenehala - preberi temo Poročilo - naše spanje in prenehanje dojenja na DiO (da nam še enkrat vse pisala).
Glede PDP in prestavljanja roka za en dan se pa meni zdi nesmiselno, itak je vse v okviru +- 14 dni v roku. Meni bi bilo najbolj všeč, če mi uradni PDP prestavijo čimbolj naprej, da grem kasneje v porodniško, rodim pred PDP in tako več časa preživim z otročkom (grem pri večji starosti v službo).

Tolk od mene, LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
13.5.2005 21:20:38   
Teni_
Sem že prebrala takrat, ko si napisala. Upam, da bo še dalje tako.

Ja, saj zato jaz tudi nisem nič spreminjala. Noseča sem tako ali tako toliko kot imam napisano, pa tako ali tako redko katera rodi točno na rok.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
15.5.2005 21:41:52   
Julijana
:rozica:OJLA!
A potem me zapuščaš iz mojega datuma. Jaz še kar super in upam da me bo slabost počasi zapustila:(trebušček pa je tudi kar zrastel tako da komaj čakam poletje ker imam kar nekaj hlač ki imajo nizek pas in jih lahko nosih tako pod trebuhom. Ostalo pa tudi delam tako kot prej (no razen dvigovanja)in se prav super počutim tako da sem res vesela. Tako da se že kar vidi in ne morem več skrivat preveč.
Računam da se bova mal v Udine zapeljala, kupovat greva lučke in da vidim tam ponudbo in cene vozičkov in previjalnih miz itd..
lp J!:metulj::muca::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
15.5.2005 22:00:29   
Teni_
Ne, se še jaz kar štejem pod tvoj datum, ker na tistem koledarčku na mami, pa tudi drugje, pride 10.11.

Sem ti kar malo fauš, ker boš (in ostale, ki ste 1. noseče) nakupovala na veliko. Mene pa bodo same lušte. Mi je pa moj obljubil nov voziček za 2. otroka, če bomo dobili kakšnega, ki se fajn skupaj zloži. Tako, da vsaj nekaj. No, pa če bo fantek, bo treba kar nekaj oblačil nakupit.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
16.5.2005 12:27:27   
Aja32
Zdravo,

jutri imam 3. pregled... komaj čakam, da vidim svojo/svojega pikico/pikca - me prav zanima koliko je zrastl/a!

Drugače pa počutje kar v redu - še vedno pa me matra prehlad.

LP A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?