|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veseli december
26.5.2005 9:36:57   
Rozalija
Kako ste kaj????

Jaz počasi razmišljam o poletni garderobi, pa ne vem, ali naj nabavim kakšno nosečniško cotko, ali bo dosti če samo kupim št. večje stvari. Sem se že malo zredila, trebušček se že kaže in kratke hlače bodo kmalu pretesne....hm hm, nosečniške hlače bodo pa še prevelike, tako da ne vem kaj bi. Že kaj razmišljate o oblekah, ali ste še vse tko šlang, da se vam še nič ne vidi???

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   veseli december
26.5.2005 10:45:00   
kofetek2010
jaz že cel mesec nosim nosečniške kavbojke (sicer št. S iz H&M) :( prava :pujs: sem že :( in majčke na naramnice so se mi čudežno skrčile, v dolžino in širino :)- nemorem imeti več oblečenih normalnih hlač in kavbojk, ker me je sama rit :)- počasi bo taka, da bo plac na njej, da 4 kartajo :)- se mi pa vseeno dopade, da se mi že pozna, da sem noseča, ker v prvi nosečnosti sem čakala od 20 tedna, da sem se lahko vsaj malo pobahala s trebuščkom :)-

drugače pa je moje počutje OK, na NS je bilo včeraj vse OK, urin normalen, hemoglobin še v mejah normale, ostale krvne preiskave bodo gotove naslednji teden (toxa in ostalo), starost :duda: je bila včeraj točno 12 tednov, po NS pa 12 tednov in 3 dni ;)

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   veseli december
26.5.2005 11:04:27   
jožica-2
Jaz sem tudi že prav napihnjena v trebušček. Hlače v pasu so tesne in tudi bolj štrlijo :)-.

Že na začetku nisem bila pri ta "šlang", tako da zdaj kar malo pazim kdaj in kaj jem. Imam slabe izkušnje s 1. nosečnostjo, ko sem bila prava suhica, kg pa so se kar dvigali že takoj od začetka 0.5kg na teden.

Ja nosečniška oblačila pa sem posodila :)- eni kolegici, ampak se bova mal skombinirale.

Danes grem tudi malo pogledat za kakšno poletno oblekco.

LP

Joži

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   veseli december
26.5.2005 11:47:27   
rose
Jaz sem pa ravno včeri šla v shoping. V pasu sem se ful zredila, pa sem šla kar po nosečniške hlače, da jih bom lahko imela za dalj časa. Pa še kaj si bom mogla kupit, pa sploh ne vem kakšen vrstni red naj uberem :zmeden: Vse spodnje perilo bo treba zamenjat, pa kakšno srajco,.... Vsaj topkov imam dovolj za čez poletje. Je pa filing zdej čist drug, se kr bolj nosečo počutim, ko imam nosečniške hlače, ha ha ;)

LP, rose

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   veseli december
26.5.2005 13:38:53   
Anonimen
Jaz pa še nič o nosečniških oblačilih ne razmišljam. Pa upam, da bom čim dlje zdržala s svojimi hlačami, zaenkrat še ni nobenih problemov.
Ja, na NS so mi postavili nov PDP (28.11.), zdaj pa ne vem, če to kar drži. Na 1. pregledu mi je namreč rekla, da je 2 dni mlajši, zdaj pa 4 dni starejši. Sicer tem meritvam bolj zaupam, ampak bom ostala z vami, dokler se moja g. o novem datumu ne odloči. Al pa kar do konca, saj je vseeno. :)

LP, someone

(odgovor članu Rozalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   veseli december
26.5.2005 16:39:43   
Kofi
hej
Tudi jaz sem med vami decemberskimi. 24.12. je moj datum. Sicer pa grem naslednji teden (11T) šele na 1. pregled k G. Upam, da bo vse ok, saj že komaj čakam.
Je pa res, da se pas že širi. Samo ene kavbojke so mi še prav. Vse majčke so se skrčile ;) v dolžino. Popka pa ne morem na šihtu kazat, kaj? ;)
Lp, Pegica

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   veseli december
26.5.2005 18:03:39   
BlankaT
Pozdravljene, meni nobene hlače niso več prav, majčke še sicer lahko nosim ampak samo zato, ker sem doma, in ni tako hudo, če občasno pokažem malo popeka ;). So se mi pa zize povečale za celo košarico tako, da imam sedaj že 75 D in še kr rastejo :zmeden:.

Včeraj so mi na NS rekli, da sem noseča 12T in 4D. Tako, da imam rok 1.12. Moje počutje pa je trenutno super.

Lp vsem Blanka.

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   veseli december
26.5.2005 18:06:12   
kofetek2010
BlankaT - moj :duda: je torej 1 dan mlajši, ampak PDP mi G ni nič prestavljal (pustil je 9.12.):zmeden2: kdaj si imela zadnjo M :zmeden2:

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   veseli december
26.5.2005 19:25:21   
cuma
Pozdravljene decemberke!:bravo:
Jaz pa že kar štrlim pod popkom in še dobro, da so moje najbolj priljubljene kavbojke zelo mehke in z nizkim pasom, da lahko trebušček kuka čez :)
O nosečniških oblačilih vseeno še ne razmišljam, ker me drugje še nič ni, in bom še lahko nekaj časa v svojih starih oblekah.
Moje počutje je še kar dobro, čeprav se slabosti še niso poslovile:zmeden2:.

:pujs:A imate sedaj kej več apetita:pujs:?
Jaz kar več razmišljam o hrani kot prej in ful mi paše:
pire krompir,zelenjavne mineštrice, zdenka sirčki na belem kruhu in kisle kumarice, corn flakes z vročim mlekom, sladoled s svežim sadjem, pica, topli kruhki s sirom ... njam sem že spet lačna!!!:)-
Lp cuma

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   veseli december
27.5.2005 14:41:15   
BlankaT
Jana73 moja zadnja menstruacija je bila 24.2.Kaj pa ti kdaj si imela ti zadnjo M.

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   veseli december
27.5.2005 14:55:19   
kofetek2010
ZM 02.03. tako da je +7dni in +9 mesecev = 09.12. ;)

(odgovor članu Rozalija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?