|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne more hodit ...
17.7.2009 9:13:09   
krfjolca
Mali že dober teden toži, da ga boli noga. V bistvu smo najprej sklepali, da si zmišljuje, da bi se vozil v sestrinem vozičku oz. se nosil na rokah. Nekaj dni nazaj pa smo opazili, da tudi rahlo pošepava. Ni imel nobene poškodbe, vsaj take ne, da bi vedeli zanjo al da bi se kaj na zunaj videlo. Je sicer zadnjič padel s kolesom, ampak ni bilo videt, da bi se resneje udaril. Včeraj smo se šli kopat na Bled in je cel dan normalno tekal, plaval itd, je pa dvakrat nekam čudno klecnil in ob tem zajokal. Po tem se je bolečina očitno stopnjevala - do avta sem ga nesla, doma je še nekaj šepal po dvorišču, ponoči se je pa zbujal s hudim jokom, ko je premaknil nogo oz. se poskušal obrnit. Dala sem mu Calpol proti bolečini, pa ni kaj zaleglo. Danes pa sploh ne more stopit na noge, zajoka že ob dvigovanju.

Zdajle je mož z njim pri zdravniku, jaz pa umiram od skrbi. Bi bila vesela kake izkušnje - bolj googlam po netu, bolj sem zaskrbljena user posted image .

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 9:15:44   
tassika
Ne živciraj se dokler ne veš točne diagnoze, lahko je marsikaj, mogoče pa samo malo nategnjena vez, jaz verjamem, da bo vse ok in bo anžetko kmalu zdravuser posted image

Izkušenj s tem nimam, vem pa da je od svakinje mala jokala, da jo tako bolijo rokice, ko je bila spomladi prehlajena in ni hotela niti jesti, ker ni mogla držati žlice, po parih dneh pa se je vse uredilo.

lp

< Sporočilo je popravil tassika -- 17.7.2009 9:16:47 >


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 9:16:38   
ksenjak
Lahko bi bilo vnetje kolka. Poznam dva primera pri prijateljicah, kjer se je to pri fantkih zgodilo.

lp 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 9:18:33   
**Tinkara78**
Moja hčerka je lani šepala dva tedna. Na zunaj ni bilo opaziti nobene spremembe. Jaz sem že mislila, da bom šla k zdravniku. Sem jo pa doma testirala: skakanje na eni nogi, klečanje, ..... na koncu je minilo samo od sebe. Sem bila tako prestrašena, da sem pomislila že na CP (zaradi možganskih krvavitev pri porodu). Saj na koncu se smejim vsemu, ampak v tistem trenutku mi nikoli ni vseeno in sem pravi panik.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 17.7.2009 9:19:20 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 9:30:17   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

ampak v tistem trenutku mi nikoli ni vseeno in sem pravi panik.



Saj to je, ja. Mi grejo samo najbolj črni scenariji po glavi user posted image .

Za vnetje kolkov sem brala, ja - sliši se kar grozno, upam, da ni to in da je res samo kaka vez ali kaj.
Zaenkrat še ni nič novic, čakam, da me pokličeta.user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 10:25:24   
Zamima
krfjolca, držim pesti, da bo Anžetko spet zdrav in da ni nič hudega user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 10:58:05   
janapan
A JE BIL PRED TEM ( KAKE 14 DNI, 3 TEDNE NAZAJ BOLAN...ups.črke... Moji se je pri 1 letu in 2 mesecih zgodilo podobno. Bolela jo je noga, in kar ni morala več hodit ( hodila je od 11 meseca) in je kar padala po telh...ji je klecala noga......v glavnem diagnoza....vnetje sklepov po preboleli virozi. Brez posebnega zdravljenja se je izboljšalo skoraj takoj

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 11:08:17   
krfjolca
Zdajle me je klical: RTG ni nič pokazal, otekline tudi ni, da bi bila kaka poškodba, kri ni pokazala nič - torej kakega vnetja. Dobil je Calpol in navodilo, naj kak teden počiva, če pa ne bo bolje, pa nazaj user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 11:10:57   
krfjolca
janapan - ja, imel je manjšo virozo. Moram počakat, da domov prideta, če je mož dr.-ja sploh kaj vprašal po tem. Pa glede sinovitisa kolkov itd. Jaooo, spet ga bom sekirala reveža, če slučajno ni nič vprašal user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 13:42:58   
janapan
ne sekiraj se verjetno je to pol to.....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 15:26:41   
barbi007
Mi smo tudi imeli mesec dni nazaj virozo in zjutraj mali ni mogel stopit na noge. Jokal je cel dan in ves čas smo ga mogli nositi. Smo bili pri P, dali kri, nobenega vnetja, enostavno nič. Nam je pa P povedal, da se zadnje čase pogosto viroza preseli v sklepe in to boli kot user posted image . Ampak to se v enem tednu pozdravi samo od sebe.
Možno je pa tudi, je povedal P, da sploh pri fantkih tako hitro rastejo kosti, da bolijo mišice. Našega malega še zdaj občasno bolijo nogice, sploh, ko zjutraj vstane. Po nekaj korakih pa je že o.k.
Tako da brez skrbi.
LP

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ne more hodit ...
17.7.2009 15:31:48   
ronja
Mogoče čisto mimo, ampak za vsak slučaj: ampak če je bos hodil okoli bi lahko kako stekelcce dobil v nogo - poglejte mu podplate, če ga mogoče tam boli. Ti poznaš svoejga otroka, pa veš, a ti je natančno povedal, kje ga boli in koliko je temu za zaupat (ali zna točno določit mesto). Moja mala mi je pokazala točno, kje ima pikico in sva ven potegnili, pa je bilo ok. samo če ne veš, pa lako najprej res izgleda kot da si je kaj zvil, ker klecne, ko ga zaboli, ko stopi na nogo.

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ne more hodit ...
18.7.2009 10:12:56   
krfjolca
Hvala vsem za ideje user posted image . Mali je bil včeraj proti večeru že čisto v redu, ponoči ga ni nič zbujalo, zjutraj je še šepal in javkal, zdaj je pa že dobro, ko je malo razmigal (šepa pa še kar). Pazimo, da ne obremenjuje noge, pač malo več risank in knjigic - nam je vreme kar naklonjeno, da ga ne vleče ven. Včeraj smo šli pa kar z dvema vozičkoma na sprehod, pa je potem vsem mimoidočim razlagal, da on drugače nima vozička, ker je že velik, samo danes ga pa noga boli user posted image .

Zdaj imam več variant - ali je res to vnetje po virozi, možno je, da si je prehladil koleno, ker mu ravno na tisti strani piha stranska klima v avtu (sva šele včeraj pogruntala in jo seveda izklopila) pa si je prehladil, potem pa še hladna jezerska voda in malce preobremenitve, tretja varianta pa je, da si je res nategnil kake vezi in se je pač razbolelo, ker je bolj obremenil nogo. Upam, da bo kmalu dobro.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ne more hodit ...
18.7.2009 10:15:41   
krfjolca
Aja, Ronja - bolečino je lociral v koleno in mu kar verjamem. Ker je jokal tudi, če sem mu malo zarotirala nogo (in ponoči, ko se je obračal). Tako da podplatek ni. Pa tudi kolk in dimlje sem mu fajn pretipala, če bi ga bolelo, pa se je samo krohotal, da ga žgečka user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?