|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi pri uvajanju
20.7.2009 20:56:49   
soncica01
punce pomagajte,,,,ze 3 tedne uvajam gosto hrano. Punčka je stara skoraj 6 mesecev. Začela sem z zelenjavo, Sem doma kuhala korenček, brokoli, cvetačo, krompir (do zdaj). Noče in noče jesti. No, potem sem pa probala s kupljeno zelenjavno kasico z isto zelenjavo, ki sem jo doma kuhala in je vse pojedla. Moje kasice pa je po treh tednih se vedno pojedla samo par zlick.

Naj povem, da nisem miksala, sem vse dobro pregnetla z vilico. Ne vem v cem je problem? Je to normalno? Ali pa jaz delam narobe in ji moje priprave ne disijo?? Prosim pomagajte, ker bi ji rada kuhala. Nisem nekam prevec navdusena nad temi kupljenimi kasicami.

Hvala vsem za nasvete.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.7.2009 12:36:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prolemi pri uvajanju
20.7.2009 21:04:32   
miapia
Naj te potolažim, tudi jaz sem začela brez miksanja, pa je pojedla par žličk, potem sem začela s paličnim, je pojedla ful, zdaj ji spet z vilicam, da bi osvojila koščke, pa ne je, tako da ji bom spet očitno miksala, ker zgleda še ni pripravljena na koščke. Stari smo pa 6,5, uvajati sem začela pri 5,5. Tako da včasih res ne vem... rada pa bi, da čimprej osvoji, da hrana ni miksana, da se pije iz lončka itd. Nočem, da bi pri enem letu jedla še vse zmiksano.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prolemi pri uvajanju
20.7.2009 21:56:36   
suzi26
naj vas potolažim moj sinček žan je šele pri desetih mescih začel jesti pretlačeno z vilčkami,ker prej ni hotel in sem mu mogla miksat.zgleda,da še ni bil pripravljen na tako hrano.
tko,da se ne sekiraj,ampak ji pač miksaj,dokler ti ne bo sama pokazala,da je pripravljena.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prolemi pri uvajanju
20.7.2009 22:00:22   
Anonimen
Vse bo jo jedli -eni prej eni kasnej - ne se sekirat, pa ne jih silit. Al so šele 6 mescev stari - zakaj bi morali že vse jestuser posted image . Lepo spasiraj, pa daj - boš vidla da bo šlo. Če ne danes pa jutri, če ne jutri pa naslednji teden.

(odgovor članu suzi26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prolemi pri uvajanju
20.7.2009 22:25:53   
tejči28
mi smo začeli z vilčko pretlačeno hrano jesti šele po 10 mesecu,ker prej niti zobkov ni imel,da bi lahko hrano grizel. ko bo tvoj user posted image pripravljen na bolj grobo hrano,jo bo že jedel,do takrat pa pasiraj.je domača kašica vsekakor boljša od kupljene.

_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prolemi pri uvajanju
22.7.2009 10:20:20   
janie
mi smo gosto hrano začeli uvajati pri 6h mesecih, do takrat je bil polno dojen....sedaj je star 11m, pa še vedno noče jest, par žličk, potem se začne odrivanje, pluvanje, itd....rahlanje živcev. Nimam nobenega pametnega nasveta, sem poskusila vse, pa nič ne pomaga.....skratka SREČNO IN VELIKO POTRPEŽLJIVOSTI!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prolemi pri uvajanju
27.7.2009 8:14:53   
soncica01
hvala vsem za odgovore. Ja, problem je bi ocitno v tem, ker nisem miksala. Hvala za nasvete. Sedaj ko miksam pa lepo papa, pretlacene pa sploh ni hotla. Se 1x hvala. Lp.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?