|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje otrok
24.7.2009 10:53:07   
Peky
Pozdravljeni!

Zanimajo me kakšne izkušnje imate z spanjem otrok. Moj mali je sedaj star 7 mesecev in pol. Do 6 meseca mi je spal celo noč, če pa se je že zbudil se je 1x na noč. Sedaj ko pa je večji pa vsate čez noč najmanj 3x. Ima katera kak nasvet kako ga naj navadim, da mi bo prespal noč al pa vsaj da se mi enkrat zbudi čez noč ne pa, da mi vstane vsako uro in pol. Trenutno sem spet v drgem mesecu nosečnosti in se že skoz dan fuul utrodim čez noč je pa še huje in mi bo res vsak nasvet prav prišel.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje otrok
24.7.2009 12:34:23   
miapia
Hmm, ne bom pametovala, ker nisem strokovnjak. Naša je stara 7 mes in včasih začne čebljat in se pogovarjat zgodaj zjutraj. Pa jo ignorirava in potem zaspi nazaj. Nikoli pa ne joka, to je pa res.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Peky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje otrok
24.7.2009 13:07:31   
vanomis
Naj te potolažim. user posted image   Mine.user posted image

Naš je bil isti. Od 6., 7. meseca se je zbudil po 5-krat in večkrat na noč. Na koncu sem ga po navadi vzela k sebi. Ker sem bila takrat tudi jaz na začetku nosečnosti in strašansko utrujena, sem si samo tako uspela malo odpočiti.

Od 14. meseca pa zdaj uspe na teden ene 4-krat prespati noč, drugače pa se zbudi enkrat, dvakrat.

No, upam, da bo do septembra, ko dobimo dojenčka user posted image , spal. user posted image

(odgovor članu Peky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje otrok
24.7.2009 13:33:22   
botrca
Vsi otroki imajo svoja obdobja, ki minejo slej ko prej. Najin je prespal celo noč ko je bil star 3 mesece, potem je imel obdobje od 12. - 15. meseca ko se je zbujal in bedel tudi po 3h. Potem je tudi to minilo in je spet lepo spal. Zdaj se tu pa tam kdaj zbudi, ampak za kratek čas in lepo nazaj zaspi.

Vse 1x mine...user posted image

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje otrok
25.7.2009 13:54:03   
flik
Najin mišek je star 9 mes. Do 6 mes je načeloma lepo spal celo noč (ok, v začetku sva se ponoči djila 2x, kasneje 1x, ampak je takoj, ko je popapcal, zaspal nazaj). V teh mesecih smo se čist razvadili oz. navadili na to, da ponoči spimo.  Potem dood 6 mes. do 9 mes je bilo precej obupno, bili so dnevi, ko se je zbujal na pol ure, uro user posted image . Vsi smo bili utrujeni in čist out. Sprememba se je 'poklapala' z rastjo prvih dveh zobkov in se potem kar vlekla in vlekla.

Potem je bil star 9 mes in dobesedno čez noč spet sprememba - zadnjih nekaj noči spimo BREZ prekinitve user posted image user posted image user posted image . Zvečer gre ajat ob pol 8, nato se še 1x zbudi, okol pol 9,  potem pa pančka do zjutrajuser posted image . Ne morm povedat, kolk sem vesela. Upam, da bo tole čim dlje trajalo.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje otrok
30.7.2009 10:14:48   
Nikki_Zoe
jah pri nas se je spremenilo s celih noči na budnico na 2 uri. potem sem se pa spomnila da sem med darili dobila en cd od raimonda lappa ali nekaj takega.
je klasična glasba prirejena za dojenčke in v obupu dala ta cd gor in user posted image  deluje.  sem potem prav kolegico vprašala, kje je to staknila. 
je rekla, da na netu, firma je pa Panika. baje da imajo tudi za malo starejše potem glasbo.
vem da bomo čez kakšen mesec kakšnega novega probali. koliko, pa drži da ta glasba stimulira možgane pa še ne morem rečt.

pozna še kakšna? 

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Prvih 60 sekund življenja
video
V prvi minuti po rojstvu se zgodi veliko prelomnih stvari. Katerih? Poglejte si v videu.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?