|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kengurujčki
1.6.2005 22:50:25   
Udb
Vem, da je o tem verjetno napisana že cela znanost. Zdaj pa praksa!! ;) Povejte mi, a je zadeva OK od novorojenčka naprej, glede na to, da povsod piše, da je okrepljena opora za glavico! Ker resno razmišljam, da bi za začetek imeli samo kakšno tako varianto, nato pa voziček...saj nimam pojma, ampak malo sem začela razmišljati!:ups::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kengurujčki
1.6.2005 22:58:11   
Jančika_
Takole ti povem - midva sva dala malega not pri petih mesecih in je tako opletal z glavo, da ga nisva nikoli več dala not. Še dobro, da smo si ga sposodili.

Ima pa Chicco en model, ki ima funkcijo prav za novorojenčka - položiš ga lahko tudi vodoravno in ima tako posebno oporo za glavo. Meni se je zdelo kar fajn, ko sem preizkusila, od nakupa pa me je odvrnilo to, da ta opora ni nastavljiva po dolžini in jo otrok hitro preraste.

No, v končni fazi kengurujčka sploh nismo pogrešali. Eni ga pa veliko uporabljajo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kengurujčki
1.6.2005 23:20:19   
Gina
Kengurujček je naporen za nosit, si čisto zmatran. Je pa fjan za kje, koder z vozičkom ne prideš. Se pravi, če veliko hodite v hribe, potem se splača, ali pa če bo zelo siten, pa ga boš včasih nosila naokrog po stanovanju. Sicer pa ne. Pa še to. Pol kengurujčkov je slabih. Ne podpirajo otroka tako, kot je treba. Jaz sem imela 3 doma, preden sem našla enega, ki je bil res ok. Pa še ta je bil prastar, vse kao dobre firme so odpovedale (se ne spomnim več, katere so bile, ampak tommyjev je bil med njimi in je zanič).

Brez vozička ne moreš biti. Voziček je zakon in ga boš veliiiko več rabila kot ostalo. Če bi pa rada otročka nosila, si pa tisto ruto kupi, kako se reče...štorklja ali kaj, pa navadno 4-metrsko široko ruto se tudi tako zveže, da je super, je bil en link nekje pred časom, ga bom probala najti.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kengurujčki
1.6.2005 23:21:39   
Gina
http://www.mamatoto.org/

sem našla, je fletno tole:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kengurujčki
2.6.2005 6:15:33   
Udb
Hvala, punce!! Vidite - več glav, več ve!!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kengurujčki
3.6.2005 12:58:08   
tinatona
Haj!

Jest mam tud kengurujčka od rojstva naprej, pa ga ne uporabljam. Je rekla naša pediatrinja da ga odsvetujejo vsaj do 6.meseca. Je rekla naj raje uporabljam štorkljo...

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kengurujčki
3.6.2005 13:22:28   
Gina
Eh, pri 6. mesecih je otrok tako težek, da ga več v kengurujčka ne spraviš ali ga pa vsaj nosit ne moreš. Dober kengurujček podpira otrokovo telo in glavico, ker je tako oblikovan, pa tudi toliko ga stisne k tebi, da se mu ni treba kar sam držati pokonci. Samo so pa kengurujčki večinoma zanič in le redki res tako delujejo, kot sem napisala. Zato pa rečejo pediatri, da raje ne uporabljat. Taki, ki tega ne zmorejo, res niso primerni. Se čisto strinjam.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?