|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reakcija po cepljenju?
18.8.2009 23:38:35   
Petrca123
Naš 16-mesečnik je imel prejšnji teden zadnje cepljenje za DTP. Dva dni ni bilo nobene reakcije, tretji dan pa se mu je razpoloženje bistveno spremenilo. Sedaj je 5. dan in skozi ves dan joče, nekaj časa je v redu, potem se sredi igranja za brez veze začne jokat. Cca 2 x dnevno pa začne z glavo butat ob tla in se zaletavat, kot da ga nekaj hudooo boli. Vročine, driske, bruhanja ni. Aja, pa skoraj nič ne govori, prej pa je čvekal..
Je imel kdo podobne simptome, so od cepljenja ali se le slučajno ujema datum in kdaj bo minilo...? Kolegice mi pravijo da je to klasična trma, samo čudno se mi zdi tak preskok praktično čez noč :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reakcija po cepljenju?
19.8.2009 10:23:56   
tinkamarinka
Moja je bila podobna po cepljenju OMR. Jokava, ni se smejala, nerazpoložena ... Ni imela nobenih bolezenskih znakov. Trajalo je kakšen mesec, pol pa kot bi odrezal. Bilo pa je zelo očitno, je tudi varuška opazila. v varstvu se recimo 1 mesec sploh ni igrala, kamor jo je položila tam je ostala oz. se je skoz nje držala. prej pa je bilo že vse OK. Zdaj pa tudi.

Ne vem, če je bilo to od cepiva, vem pa, da je bila drugačna. Upam, da bo čimprej minilo, naša je rabila precej cartanja.
LP

(odgovor članu Petrca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?