|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREGLED ZA OCENO TVEGANJA PREZGODNJEGA PORODA...
12.6.2005 23:18:37   
nogometas
Če je imela katera konizacijo in ima kratek MV (okrog 20mm), naj se okrog 20. tedna naroči na tel.št. Odd. za perinatologijo v KC, kjer delajo raziskavo Ocena tveganja za prezgodnji porod (prof.dr. Antolič & co., med drugim tudi as.mag. Pušenjak). Pregled je neškodljiv in vam lahko samo koristi. Torej:
8)
Naročanje: Meta KOvačič, med 8.00 in 10.30,
tel: 01 430 28 00 ali 01 522 60 73

POZDRAV IZ NIČKAJPOLETNE LJUBLJANE :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREGLED ZA OCENO TVEGANJA PREZGODNJEGA PORODA...
13.6.2005 8:28:19   
balaena
a lahko samo nekej vprasam?

moj gin. je dr. pusenjak in v materinski knjizici imam nek list dodan, kamor naj bi mi tveganje zapisali. ampak mi ni pusenjak nic govoril o nicemer nastetem. niti o merjenju maternicnega vratu (kako to izgleda, kdaj bi morala to opraviti, a rabim napotnico?) niti o tej oceni tveganja za prezgodnji porod. zdaj sem pa v 23. tednu. je prepozno za to oceno?

hvala!

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREGLED ZA OCENO TVEGANJA PREZGODNJEGA PORODA...
13.6.2005 9:15:14   
jagoda
Punce, js bi sam neki glede tega pregleda. Sem šla, ko sem bila :nosecka: in prvič je ok. Nardijo UZ - zelo natančno in te povabijo spet proti koncu nosečnosti. Takrat ti na trebuh prilepijo ene elektrode, ki merijo mišično aktivnost maternice in pol naj bi v zahvalo, ker tam ležiš pol ure priklopljen na to zadevo, nardili še en UZ. Kar se pa ne zgodi, ker so preveč zaposleni ali pa traja pol minutke. :((:((:(( Sem se kr z nekaj :nosecka:pogovarjala okrog tega in je bilo vedno enako. Tak da ne preveč pričakovat, al pa drugič sploh ne pejdte!

LP:rozica:

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREGLED ZA OCENO TVEGANJA PREZGODNJEGA PORODA...
13.6.2005 13:33:21   
makica
Živjo,

Jaz pa imam povsem drugačno izkušnjo. Okrog 26 tedna so mi zmerili dolžin materničnega vratu, preverili utrip ploda in povedali tudi za spol. Sploh se jim ni kaj preveč mudilo in so se zelo potrudili. Potem so me za pol ure priklopili na naprave za merjenje aktivnosti maternice. Vse skupaj je trajalo kakšno urco. Nato sem bila spet naročena v 32 tednu za kontrolo rasti. Naredili so mi UZ, kjer so premerili otroka. Zdravnica je bila zelo fajn. Na elektrode me pa spoh niso priklopili, ker so rekli, da tega ne delajo več. To se je vse dogajalo v porodnišnici v Lj v 4 nadstropju. Moram rečt, če še to delajo, da se splača in oba zdravnika sta bila zelo fajn.

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREGLED ZA OCENO TVEGANJA PREZGODNJEGA PORODA...
13.6.2005 13:59:52   
nogometas
Najnovejše - izvedela sem, da zadevo delajo samo še do konca junija. Velja za tiste, ki ste noseče od 22. tedna dalje.
LP

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?