|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi to lahko bilo
8.9.2009 13:23:43   
PENCA
 Pozdravljene punce

Čist sem zbegana, moj G mi pa tudi ni bil v pomoč

Končno mi je po laparo uspelo zanosit, pa je moj user posted image nažalost v 9. tednu umrl in so mi v 11. tednu naredili splav. Po 6. tednih sem šla na kontrolo, ko sem bila že pred O in je bil lep folikel na levi strani ( samo levi jajcevod je prehoden), potem pa pogledava še maternico, sluznica menda uredu, ma sredi maternice pa "nekaj", jajčaste oblike veliko 5, 10 mm, ne vem, sem bila čisto šokirana.  G pravi, da zgleda kot zgodnja nosečnost. Skoraj ni možno, ker sva uporabljala kondome. Vprašam ga, če je možno, da je kaj ostalo od splava, pa pravi, da ni možno. Verjetno bi imela tudi vročino, bolečine al pa nekaj, da bi vedela, da ni vse uredu, ne vem, mislim si. G je potem kar pozabil, da sva kaj videla, naj lepo delava na tem, ker je sluznica uredu... Mene pa skrbi kaj je to, pa če nama rata, da nebi zaradi tega potem splavila, da nebi bilo kaj narobe...Aja, test je bil negativen, po pričakovanju. Ironično pa je, da še nikoli prej nisem imela nobenih miomov, cist al karkoli, ravno zdaj po splavu, ne vem.  Sva pa bila ta mesec pridna in upam, da nama je ratalo in bo tista stvar izginila. Drug teden bom naredila test. Če katera kaj ve kaj bi lahko bilo, naj mi piše, da me vsaj malo pomiri.

Lepo se imejt, za vse držim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi to lahko bilo
8.9.2009 14:47:20   
ribica.
Čao! Sicer ogovora nimam, kaj se s tabo dogaja. Amapak to kar si rekla, da pred splavom nisi imela nič. Saj to nima nobene veze. Saj nobenin nima nič prej, dokler enkrat nima. Jaz tud nikol nisem imela nič, potem pa kar naenkrat vsega preveč. Ne vem če je smiselno si razbijat glavo zakaj, stvari pač so kot so, vedno ni odgovora. Upam, da se zadeve zate rešijo na najboljši možen način!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj bi to lahko bilo
9.9.2009 11:43:29   
PENCA

Ribica. hvala za odgovor, se čist strinjam s tabo. Enkrat se pač začne. Me pa vseeno zanima kaj je to, ker rada vem kaj se dogaja z mojim telesom, zakaj je tako, pa itak nikoli ne vemo. Me bolj zanima kaj naj naredim, ker me skrbi kako bo to vplivalo na prihodnjo nosečnost. Skrbi me, ker se prva nosečnost ni obdržala, ker se trudim za otroka že veliko let.

Mal sem spet zafilozofirala, hvala za lepe želje. Tudi jaz tebi želim vse dobro in vsem ostalim tudi.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?