|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce prosim za pomoč
30.6.2005 15:55:43   
Marina 1
:rozica:Najprej vas lepo pozdravljam.Sem 32 letna mamica dveh nedonošenih sinekov.Prvi je star 3 leta-rojen je bil z 29 tedni,porodna teža 1095g.Danes je nagajivi 3 letnik,popolnoma zdrav,tehta 15kg in je velik točno en meter.:bravo:
Lani novembra sem ponovno rodila prezgodaj:(( in sicer v 34 tednu in od tukaj naprej se pričnejo naše težave.Sinek je ob rojstvu tehtal 1500g in na začetku je vse kazalo dobro po 48 urah pa so nastopile težave.Potrboval je pomoč pri dihanju,začel krvavet v želodček,pljučka in možgane:((.No in ravno zaradi tega se obračam na vas in vaše izkušnje.Čez teden dni bo naš Mihec star 8 mesecev in ima še težave z kontrolo glavice.Zanima me če ima katera izkušnje z tem in kako se je vse končalo.Danes sma imela ponoven UZ glavice in pri posvetu z zdravnikom so mi dejali da naj se ne sekiram,naj mislim pozitivno in da slej ko prej bo držal glavico popolnoma sam in z kontrolo.Ampak jaz si ne moram pomagat in cel dan že jočem tako sem žalostna,ker se bojim da nebo mogel samostojno držati glavice.Prosim povejte mi če je imela katera podobno izkušnjo in se je vse dobro končalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce prosim za pomoč
30.6.2005 23:35:32   
* Mateja *
Take izkušnje ravno nimam, izkušenj z vsemi sorte drugimi težavami pa ja. Glej, meni so rekli, da mi bo Nejc umrl, ker je imel tako hudo pljučnico, vendar je bil borec in so vse naše molitve in prošnje ble uslišane, pa je preživel in je danes popolnima zdrav fantek! Moja izkušnja je taka- tud zdravniki nimajo vedno prav, marskaj so že meni rekli, pa ni bilo tako. Sam je pa res tko, optimizem v roke, pa bo!!!:):)

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce prosim za pomoč
1.7.2005 9:56:23   
Marina 1
:rozica:Pozdravljena.Najprej naj povem da sem sedaj prijavljena z pravim imenom,ker sem prej imela težave z prijavo.
Je že res da zdravniki nimajo vedno prau,ampak sem zaskrbljena zaradi njegove kontrole z glavico.Hvala za tolažilne in vzpodbudne besede vendar pride včasih dan ko sem čisto na tleh in lahko samo jočem:((

LP MARINA IN NAJ :angel:ČUVAJO NAŠE SONČKE.

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce prosim za pomoč
1.7.2005 13:35:57   
k1
Mi še nismo prišli tako daleč, držim pa pesti, da bo z Mihecom vse ok. Mislim, da sva se včeraj srečale na UZ! Kar pogumno in z optimizmom naprej!

:kuza: za miheca, in :rozica: zate!

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce prosim za pomoč
2.7.2005 23:05:50   
Janeja
Marina,
tudi mi še nismo tako daleč, zato ti lahko svetujem le - bodi optimistična, misli pozitivno,... Miha čuti tvojo stisko in strah in tudi to sigurno vpliva na njega.

Verjemi, da so naši nedonošenčki največji borci in da bodo sigurno zmogli vse tako kot njihovi donošeni vrstniki. Samo malo več časa potrebujejo!

Kar lepo se potolaži, saj sama praviš, da imaš doma lep primer nedonošenega korenjaka. Sigurno se pri treh letih sploh ne pozna več razlika med njim in ostalimi 3 letniki. ;)

LP
Jerneja



(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce prosim za pomoč
3.7.2005 16:28:39   
Marina 1
Jerneja.
Res je da imam doma 3 leta starega nedonošenčka ki je v povprečju večji in težji kot njegovi vrstniki,vendar ob rojstvu(z 29 tedni) ni imel drugih težav kakor težave z dihanjem in nizko porodno težo.Miha je bil vse skozi bolj problematičen dojenček.Čeprau ko ga nekdo sedaj pogleda skoraj ne verjame da je nedonošenček z porodno težo 1500g.Sedaj tehta dobrih 8,5 kg in po videzu nima znakov poškodb.Resnično me pa skrbi njegova kontrola glavice,čeprau moram povedat da je sedaj v 3 dneh vidno boljše.Res je potrebno misliti pozitivno,vendar pride včasih dan ko sem popolnoma na tleh in brez vsake volje.Vem pa da bom storila vse kar je v moji moči da tudi Miheca spravim na takšno pot kot sem Žana.
Hvala za tolažilne besede in veliko veliko zdravja želim tvoji družini in vsem otročkom tega sveta:sloncek:

LP Marina!!!!!!!

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?