|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri dodatek?
1.10.2009 10:37:34   
katuska
Kateri dodatek je najbolj odgovarjal pri krčih? Sedaj imamo Novalac AC, stanje je malo bolše, je pa problem, ker ga takoj zmanjka, ko je pakiran samo po 400g.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 10:48:04   
miapia
Jaz sem poskusila Novalac proti kolikam, Aptamil, na koncu pristala spet pri čisto navadnemu Novalacu, ker so vse ostale različice zame larifari. Vsa AM pa doziraš popolnoma enako, tako da pri količini nikjer ne boš privarčevala. Imaš pa Novalac v Italiji najceneje, malo dražje je v Avstriji in na Hrvaškem. Pri nas kupovati AM pa je največji zločin za žep.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 10:51:14   
zoja10
novalac je v italiji pol cenejši kot pri nas...user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 10:54:47   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

novalac je v italiji pol cenejši kot pri nas...user posted image

Ja, 800 g = 7,30 EUR. Sem ga nabavila to soboto v Gorici.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 11:02:25   
katuska
Vem da ne bom privarčevala pri količini, vendar pa stane 400g tega Novalaca AC skoraj 11€, imamo ga pa samo za 3 dni. To je pa kar strošek. Zato me pa zanima katera hrana bi bila še vredu proti krčkom, pa da je pakirana v večjih količinah. Aptamil smo poskusili pa ne odgovarja, pa Bebivita tudi ne. Italija nam je pa predaleč, ker smo iz Celja.

< Sporočilo je popravil katuska -- 1.10.2009 11:03:55 >

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 11:06:59   
vanilla
Naša sicer nikoli ni imela krčev, vendar pa uporabljamo mleko Babylove od DM-a... Zelo ugodno, saj 600 gramov stane nekaj manj kot 5 EUR, imamo ga pa za približno 6 -7 dni.
Mogoče krčev ne bo ublažil, je pa definitivno zelo poceni, nasitno, dobrega okusa... Poskusi.
Sicer krčke težko kaj ublaži, ker je to zadeva, ki mora sama od sebe miniti (lahko jo malce ublažiš s kapljicami, masažo...), če pa lahko pri mleku preceeeej prišparaš, je pa tudi nekaj vredno.

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 11:12:57   
katuska
Problem je ko krčkov kapljice niso ublažile, tudi čajček ne. Se mi zdi, da se je še poslabšalo in se je še bolj drla. Pa kaka masaža trebuščka... čim se ga dotaknem je še večji krik in jok. Za babylove sem že slišala da bi naj bilo vredu, samo pa nevem kako je odgovarjalo otrokom s krčim??

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 11:39:48   
vanilla
Ma verjetno to mleko otrokom s krči le-teh nič ne ublaži oz. dvomim, da lahko mleko sploh kaj pomaga. Mogoče lahko, če mu bolj ustreza, če mu je lažje prebavljivo, čeprav naj bi bla vsa ta mleka v osnovi enaka. Ampak resnično nisem slišala, da bi kateri imel težave zard babylove mleka, mogoče pa mu celo umili dosedanje težave, kdo ve. Ker našo je Aptamil zapiral, tudi Milumil, po Babylove pa je lepše odvajala, ni jo toliko napenjalo. Tako da mogoče velja poskusit tudi pri tebi. Samo zavedaj se, da ga moraš uporabljat najmanj en teden, da boš videla razliko.

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 11:54:31   
miapia
katuška, še enkrat preberi moj predhodni post. Ti bom pa za ziher še enkrat povedala. Mi smo imeli kar hude kolike do 5. meseca starosti in pomagalo ni nič. Dajala sem ji kuminov sirup, masirali smo jo, tolažili s crkljanjem in dudo. To ji je krče verjetno le malo ublažilo. Poskusila sem Novalacovo mleko za dojenčke s kolikami in NI bilo nič bolje. Zato sem nadaljevala z navadnim Novalacom, kolike so pa itak da minile. Zato ne zapravljaj preveč denarja, ker tudi jaz menim, da so vse te različice mleka samo tržna manipulacija z mladimi starši. Mislim tudi, da z Babylovom ni nič narobe. Ko ponucam zaloge Novalaca, ga bom za mojo malo kupila tudi jaz.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kateri dodatek?
1.10.2009 13:17:03   
zaspancek1
Mi smo startali z milumilom in nato presaltali na milumil comfort (oz. danes se prodaja pod aptamil comfort).Ene dni je bilo bolje, potem pa spet isto. Potem smo poskusili z BEBA Sensitive, ki je se najbolj pomagala. Po ene 3 mesecih smo spet poskusili z Milumilom, pa je bil takoj zaprt, zato smo ostali pri BEBI (navadni, ker je po sensitive bil kar naprej lacen). Ko so minili ti krci, smo poskusili Bebivito, pa je cist ok sprejel.
Sicer pravijo, da naj ne bi tako eksperimentiral z mlekom, ampak nam je pomagalo (za razliko od kaksnih kapljic).

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kateri dodatek?
2.10.2009 9:52:12   
katuska
Kje pa prodajajo Beba sensitiv?

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kateri dodatek?
2.10.2009 10:53:32   
zaspancek1
Mleko Beba Sensitive prodajajo v Muellerju. Drugje je nisem zasledila. Navadno mleko BEBA pa imajo tudi v Intersparu in Leclercu, vendar precej drazje, kot v Muellerju.

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kateri dodatek?
2.10.2009 18:03:17   
L1ana
Tudi nam je Beba sensitive najbolj pomagala pri krčkih (ali pa je bilo zgolj naključje in je to sovpadalo s časom, ko bi krčki tako ali tako sami od sebe prenehali, saj je bilo to proti koncu 3. meseca user posted image ). Res pa je, da je tale Beba sensitive zelo redka (naša user posted image   je bila pred tem na navadni Bebi) in se mi zdi, da je tudi naša user posted image jedla pogosteje in pa tudi več polivala.

< Sporočilo je popravil L1ana -- 2.10.2009 18:04:09 >

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?