|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
29.8.2009 17:04:16   
L1ana
Prosim za nasvet - nikjer ne najdem kaj pametnega na to temo. Našo 2,5-mesečno deklico hranimo z AR hrano - natančneje z aptamilom AR, ki je precej gost. Če jo hranimo po cuclju (Avent) št. 2, ki je primeren za 2-mesečnike, jemo obrok 130-150 ml tudi pol ure ali več, ker hrana ne teče dobro skozi tisti dve luknjici. Sedaj smo kupili Aventov cucelj s spremenljivim pretokom (tisti, ki ima oznake I, II, III). Enako velik obrok kot prej sedaj poje na poziciji I (torej na tisti najmanj pretočni) v cca. 3-eh minutah - torej cca. 10x hitreje!!!! user posted image user posted image user posted image

To se mi ne zdi OK in se bojim, da bo zaradi tega dobila kake prebavne težave (krčkov smo se ravno rešili). Ali menite, da je to normalno, da tako hitro poje? Cucelj naj bi bil namenjen od 3. meseca dalje in še posebej za gostejšo hrano ... user posted image Kako hranite/ste hranili Aptamil AR vi - s katerim cucljem? Ker imam večinoma samo Aventove flaške, bi mi bilo najbolj prikladno uporabiti Aventov cucelj - toda kateri? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
30.8.2009 13:33:48   
misamuk
Ojla, sama sem nasvet dobila tudi tu na forumu, zato samo podajam naprej. Probaj NUKove cuclje, velikost S ali M. Grejo pa komot na aventovo flaško, tako da ne rabiš novih kupovat. Aja, pa luknjica mora biti obrnjena navzgor. Čeprav meni osebno lažje teče, če je obrnjena proti jeziku.

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
13.9.2009 7:46:41   
rina22
Tudi jaz dajem svoji hčerki Aptamil AR, cucelj imam pa MAM, št. 2 - je zelo fajn. Res ga priporočam. Sicer ni od Aventa, ampak paše na Aventove flaške!!! Tak, da če maš že Aventove flaške, kupiš samo cuclje, jih namontiraš na flaške in to je to. Jaz sem MAM-ove cuclje uporabljala že, ko je še pila Aptamil Imunofortis, pa je bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
13.9.2009 10:24:20   
Hope2
Aptamil AR in novalac AR je jedel z aventovimi cuclji brez problema. Okoli3 meseca je imel 3 luknjice, ko pa smo dajali zraven še riževe kosmiče, pa cucelj s spremenljivim pretokom na zarezici. Nobenih problemov ni imel. Menim pa da j e vseeno bolje dlje časa cuzati, kot pa zeksati v minuti celo flašo. Zakaj pa ne probate cucelj z 3 luknjami?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
15.9.2009 23:18:45   
L1ana
Ja, saj potem smo sprobali še tega Aventovega s 3 luknjami in je OK. user posted image

Malo nas je zavedlo, da je tisti pretočni za gostejšo hrano. Ampak očitno je gostejša hrana dejansko mišljena že gostejša HRANA (a lá rižek in podobno) in ne gosteješe MLEKO. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri cucelj (najraje Avent) za Aptamil AR?
5.11.2009 22:15:50   
LERO
A ste se vse o uporabi tega mleka posvetovale s pediatrom (tako piše v navodilih)?

(odgovor članu Maja111)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?