|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aptamil adc v gosto hrano?
23.11.2009 16:30:51   
cebelica2009
Moja še ne 6-mesečna hčerka je preobčutljiva na mleko in jajca. Na pediatrični kliniki sem dobila zanjo aptamil adc (30 škatel za 3 mesece).
Pred tremi dnevi sva začele z uvajanjem goste hrane. Zanime me, ali aptamil mešam v hrano in kdaj oz. v katera živila?
Ali mora vse te škatle v 3 mesecih porabiti?

hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aptamil adc v gosto hrano?
27.11.2009 12:34:26   
Najki
Ja mi smo mu dajali zjutraj mleko po flaski, potem pac sadna kasa, zelenjavno kosilce, popoldan pa dostikrat tudi aptamil samo zmesan z rizevo kaso, vcasih tudi z rizevim mlekom, odvisno kje smo bili itd., zvecer pred spanjem pa tudi adc zmesan v rizevo ali proseno ali sadno kaso. Se danes pri desetih mesecih dobiva podobno, le da smo alergijo prerasli in dobiva navaden aptamil za uvajanje, v sadje pa dodajamo jogurt ali skuto.

Delaj tako kot bi dojece mamice. Tisti en obrok goste hrane uvajaj normalno zelenjavo, ostale pa nadomesti z aptamilom po flaski in zvecer v rizevi kasi. Postopoma boste uvajali se sadje in kmalu boste imeli 2 do 3 obroke sadne in zelenjavne, ostale pa mlecne oz. z mlecno kasico. Za tiste pa se vedno uporabi ADC. Ko bo enkrat alergija presla, boste ADC zamenjali z mlekom, jogurti, skutkami.

Pa ko kupujete narejene kasice in tudi kosmice, zelo pazite ce ima notri mleko v prahu, smetano, jogurt, skuto, sir, seveda jajce (kasice s testeninami so lahko z jajcem...).

Miska bo se vedno dobila veliko novih okusov in v njih uzivala, zato se ne sekirat, da bo kaj prikrajsana. Alergije bodo najverjetneje izzvenele in bo vse nadoknadila.

(odgovor članu cebelica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?