|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
27.11.2009 8:19:37   
Anonimen
Lep pozdrav
Zanima me a lahko men da ginekologinja bolniško po 4 ure ali sele pol komisija?Pa te komisija potem vseeno lahko pride pogledat?

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška
27.11.2009 8:41:02   
balabala
Lahko. Jaz imam bolniško 4 ure. Ginekologinja ti napiše poročilo s katerim greš do osebnega zdravnika, ta pa ti napiše bolniške liste.
Glede komisije pa ne vem. Mene še niso obiskali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolniška
27.11.2009 8:49:25   
Anonimen
Aha se pravi da lahko tistih 30 dni delam po 4 ure od svojih zdravnikov potem se gre pa itak na komisijo.Potem je pa itak vprasanje če ti oni odobrijo naprej.

(odgovor članu balabala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolniška
27.11.2009 9:54:29   
valentinčica30
Punce na bolniški kontrolirajo tudi nosečnice, smo okusili na dolenjskem koncu, tako, da tisto o nekontroliranju ne drži.
če ti bodo odobrili 4 urno bolniško preko komisije, bo tudi natančno zapisano od kere do kere ure delaš ostal čas pa boš morala biti doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolniška
27.11.2009 9:58:02   
Anonimen
 A te lahko vprasam na kerem dolenjskem koncu?Sem tudi jaz dolenjska pa me v prvi nosečnosti niso prisli nič kontrolirat,očitno sm imela srečo

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolniška
27.11.2009 10:09:01   
ljupka
Jaz sem tudi na bolniški že od prvega dne,minilo je že tri meseca,pa me niso še prišli pogledat!Žensko dva kilometra stran pa so!Saj po mojem ni vse odvisno od komisije same,ampak tudi od tega kakšne imaš sosede,ker le če te gdo prijavi,pridejo na obisk!
Mojo sodelavko je prijavila soseda še slikala jo je ,ko se je sprehajala po dvorišču,prišla komisija pokazala slike,naslednji dan delat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolniška
27.11.2009 10:27:39   
Gwendolen
Ojej, ljupka, a ti to resno!

Sicer če je imela sodelavka napisano mirovanje, je odločitev komisije pravilna in upravičena. Samo kaj je pa tale soseda imela od tega? Kako imam jaz poln kufer fovšljivih in vtikljivih ljudi!!! Dol padeš!

_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolniška
27.11.2009 13:01:53   
valentinčica30
Mi smo z belokranjskega konca. Zadeva s kontrolami je zelo neprijetna če nimaš nikogar, ki bi zate opravljal nakupe in podobno. Sama sem svoje življenje prilagodila bolniški, sej drugače niti ne gre, ker me res matra, kljub vsemu pa grem 1x na 14 dni v trgovino, saj bi drugače jedli samokruh, mleko in jogurte, saj moj drugega ne zna kupituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bolniška
27.11.2009 13:44:35   
Anonimen
Aja,no mi smo bol na začetku dolenjskeuser posted image .Ma ja to je res smotan če moras bit skoz doma in niti osnovnih zivljenskih stvari ne mores počet.Jaz sem takrat prosila pri prvi nosečnosti naj mi dovoli vsaj sprehode pa mi ni hotla napisat za na komisijo.Ampak jaz sem vsen sla in na sprehod in v trgovino pa tud na kaksen kofetek pač sm res reskirala.No ampak zdaj pri drugi nosečnosti če se bo le dalo bom kr delala si ne predstavljam da bi bla spet med 4 stenam,no edin če bo kej narobe to pa pol normalno, a ne.

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bolniška
27.11.2009 13:58:10   
MAŠKA
Tudi jaz sem celo nosečnost na bolniški, ampak mi je zdravnica rekla, da so mi sprehodi v naravo dovoljeni, kljub temu, da na odločbi piše, da moram biti doma. Če se sprehajam okoli bajte in me tudi kdo slika pa sploh ne bi smela bit težava.

Res, da me do zdaj še noben ni obiskal, ampak tudi če bi me, bi se lahko zgodilo, da bi slučajno bila v zgornjem štuku in ne bi slišala zvonca... ne vem kako bi potem reševala situacijo.

Mi je pa zdravnica rekla, da največ kontrol izvajajo, če pride do prijav in da so zelo moteče punce, ki cele dopoldneve šetajo in kofetkajo po trgovskih centrih.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bolniška
27.11.2009 14:05:42   
ljupka
Jaz sem tudi upala ,da bom lahko delala,vsaj v tretji nosečnosti,se je pa zgodilo,da sta dvojčka in sem čist v riti!V 19 tednu ,me že tako križ boli ,da komaj hodim,videt sem pa kot bi šla že jutr rodit!Da mi je že od začetka slabo,krvavi izcetki in omedlevica,za znort!Ampak splača se potrpet,za dvojno srečo!
S tem ,da sem prvega otroka rodila z 36t,drugega pa v 37t.Kako bo zdaj?Naj nam bog pomaga!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bolniška
27.11.2009 14:28:14   
Anonimen
ojoj ljupka ti nič ne zavidam.jaz sem v 6 tednu pa se mi tud ze kar trebusček pozna,upam da ne bodo kaksni dvojčkiuser posted image ,jih imamo v familiji in bi bla lahko tudi jaz na vrsti.

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: bolniška
27.11.2009 14:38:02   
Anonimen
to pa men ni nič jasn
sem bila skoraj celo nosečnost 4 ure na bolniški pa sem ko sem imela dopust šla na morje pa so vsi v firmi vedl da grem
a to pol tudi ni OK..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: bolniška
27.11.2009 15:59:22   
uršulina
živjo...

Glede kontrol je res, da kontrolirajo, jaz sem iz okolice Ljubljane in poznam kar nekaj sodelavk, ki so imele kontrolo na domu v času bolniške med nosečnostjo.
Sama sem tudi na bolniški, me muči slabost, delam v zdravstvu in v tem času, nove gripe me čisto nič ne mika nazaj v službo.Zaenkrat ta slabost še ni minila in upam, da mi dobo podaljšali bolniško.
Privoščim si pa tudi sprehod, a naj umremo v stanovanju ?
Ne morem si pa predstavljat da te zatoži sosedauser posted image ...haloooo


pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: bolniška
28.11.2009 0:01:14   
power girl
Pozdravljene!
Tudi sama sem na bolniški,zaradi dela z nevarnimi snovmi(laki,topila...).Na odločbi s komisije mi je pisalo,da imam gibanje samo okoli stanovanja ali hiše.Do sedaj še me komisija ni obiskala,me pa zanima,če tudi med vikendom preverjajo?Sama imam namreč že 2 otroka s katerim si med vikendom z možem privoščimo sprehod in včasih me je kar malce strah,da me med tem časom kdo išče.

(odgovor članu uršulina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?