|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
2.12.2009 8:28:53   
crvicek
Ker tu vedno dobim koristne nasvete in napotke, bi vas tudi tudi sama prosila za nasvet....

Pričakujeva dvojčka in za prve mesece sva se odločila da bosta spala v mojzesovih koških, kateri imajo že zraven eno tanko prešito dekico, pa sem vseeno v dvomih, da bo samo to premalo in bi pod tem dodala še eno malo flis dekico in rjuhico. Košek je majhen, da se novorojenčki in nedonošenčki počutujo bolj varno in mirno, tako da kakšen kovterček za zibelke je absolutno prevelik in ne pride v poštev. Rok imam v začetku marca, ampak ju lahko pričakujemo že prej. V sobi pa sploh nimava odprtega gretja in je kljub temu konstantno 19 - 20 stopinj.


http://www.mothercare.com/Please-Look-After-Moses-basket/dp/B001BX10LS/sr=1-2/qid=1259738325/ref=sr_1_2/279-6845462-0464326?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core

Hvala za vaše nasvete!


_____________________________

Najini princeski raseta...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 8:50:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
2.12.2009 10:35:19   
lunka1
črviček:
Mene pa zanima, če je poleg tega koška zraven tudi stojalo? In kakšen znesek pride v € s poštnino v SLO, če se ga naroči preko te strani? Tudi jaz imam rok marca in iščem nekaj manjšega, da ne bi dojenčka dala takoj v posteljico..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
2.12.2009 11:06:28   
lunka1
Pa še to: se s te strani sploh da naročiti v Slo? Sem namreč poskušala, pa mi je napisalo, da...

*** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
2.12.2009 11:55:55   
crvicek
Lunka, res je, mothercare ne pošilja v Slovenijo, tako da po spletu se ne da naročit. Moj mož pa je velikokrat na službenih poteh v VB in jih je od tam poslal skupaj z službenimi zadevami. Stojalo ni zraven, tako da ga moraš posebej kupit. Sem pa ravno te dni zasledila, da je bila otvoritev Mothercare tudi v LJ, v City parku, tako da pejdi malo tja pokukat, če jih imajo.

Drugače pa jih lahko naročiš preko pramworld, ki pošilja v Slo. Kontaktiraš jih po e-mailu in ti sporočijo poštnino in če se strinjaš, to napišeš pod opombo v naročilo. Je pa varna spletna trgovina.
http://www.pramworld.co.uk/category/50/Moses_Baskets

Aja, če boš slučajno šla v Mothercare v LJ, bi te lepo prosila, če pogledaš ali imajo tudi rjuhice za te koške, kajti jaz sem možu naročila samo dve in bi zdaj rabila še dve.

Hvala.


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
2.12.2009 12:01:26   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

naša se je rodila začetk novembra in sem jo imela pokrito s kovrtčkom za koške, saj se na začetku ni odkrivala, oblečen pa je imela bodi z dogimi rokavi in pliš pižamico. smo pa imeli tudi mi v spalnici bol hladno saj je biltedaj tm en mali radiatorček in je bilo ponavadi tm okol 20°C. ti pa lahko priporočam da kupiš mogoče električni radiator tako smo mi naredili in ga imeli vklopljenega ko nas ni bilo doma da je bila vsaj spalnica topla tm 22-23°C, in tako dolgo da se je centralna vklopila. 


zivepo hvala, ja saj sem tudo to razmišljala, da če bo premrzlo, bom radiator odprla. Midva imava skoz zaprtega, ker nama je dovolj toplo, kako bo za dojenčka pa bom vidla. Ju bom pa tudi jaz imela tako oblečena za čez noč.


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Koliko naj bo pokrit novorojenček v košku
7.12.2009 14:34:05   
livia
Kot novorejenček sem jaz imela moji dve zaviti najprej v flis dekico, nato čez še kovterček.
Boš videla kako ti bodo dojenčka zavili v porodnišnici. V bistvu dajo dekico na trikotnik in čist zavijejo okoli in okoli otročka, da se počuti kot v maternici.
Jaz na tvojem mestu ne bi kupovala kakih kovterčkov. Jaz bi prakticirala dekico + to prešito odejo ki jo imaš, pa spodaj oblačiš od bodija do body+pidžama, odvisno od toplote.
Mi smo zelo kmalu (2-3 mesec) prešli tudi na spalno vrečo, ki je meni osebno zakon.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?