|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 7:21:31   
Tiamo
:zaspan::zaspan:

sem zgodnja, danes sem spala kot top do 6.30 pol pa ni šlo več. :zaspan::zaspan::zaspan:

Danes je dan za likanje, imam dva stroja za zlikat, pa se mi že zdaj ne da.

Danes pridejo eventuelni kupci za sedežo garnituro, držite pesti, da jo bom prodala. :bravo:;)

Drugače sem OK, mala brca, skače, pritiska tako, da me vsake tok časa napade zgaga.

Jessy tale tvoj G je pa faca, on na dopust!! Mene je že zdaj strah teka štetja brc. :zmeden: Že zdaj kdaj hočem šteti, pa sploh ne morem, ker kdaj nevem, a se mi kaj prebavlja, ali se reztezam, ali pa je res mala... kaj če kaj pobrklaš in šteješ, še kaj drugega zdraven. :zmeden:

Tea01 zakaj nisi povedala, da greš v A, bi ti naročile pleničke z motivi. zdaj sem pa žalostna :((:(

andrejalj :bravo: za 5kg, no lahko bi kakšno slikico objavila, da bi te pohvalile, da si sexy nosečka.

Miševi tudi pri meni je veliko prahu, pa se ne sekiram. :sloncek::sloncek::sloncek:

Se tipkamo
Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:26:08   
tea01
ojla, Tia74, sorry, prosim ne bit žalostna. Kokr sem že enkrat napisla, delam v tujini in imamo tukaj tudi C&A in H&M. Če želiš ti lahko moj :love: prinese drugi teden v Slovenijo???

Včeraj mi je G povedala, da je naš :modri: že obrnjen na glavo, ima pa čudno pozicijo: glavca spodaj na desni strani, trup zgoraj na levi strani, nogice pa zgoraj na desni strani. Kakor trikotnik. Ali ima še katera tako????? Se mi zdi, da je malo nenavadni položaj?????????


Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:35:32   
tea01
Tia74, držim pesti, da boš prodala sedežno!!

Sem pozabila napisati, da sem bila včeraj kregana od G, ker sem se v 1 mesecu zredila za 2 kg, torej v 30 tednu sem pridobila vse skupaj 10 kg. Mi je rekla, da lahko na mesec samo 1 kg. Smrk, smrk,

Mi priporočate kaj naj jem???? Sem, pa nora na bonbone, mogoče je to krivo.


Se pa zahvaljujem vsem, ki ste mi včeraj svetovale katero številko oblekic naj kupim.

Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:37:24   
urši77
Sem malo gledala nazaj in videla kako ste bile pridne:)

Ja, tudi nas je začelo razganjat od "gnezdenja". Smo včeraj šli v nabavo po barve, "knauf-plate", stiropor,... je treba mal predelat stvari...smo pa zgodnji, a ne?

V glavnem sem bla zvečer tko utrujena, da sem padla v posteljo:muca: pa mi mala nagajivka ni pustila spati-se je lotila kobacanja in brcanja že ob 3.30h ....upam da ji ne bo prišlo v navado tako vstajanje tudi potem ko prijoka na svet:)

Tudi mene danes čaka kup perila za zlikat, pa se mi v tej vročini niti ne da prov preveč....

Jutri gremo na UZ pogledat kako je zrasla in se zredila:duda: :roza:....že komaj čakam!


Bodite pridne in se čimveč senčite:morje:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:37:27   
Tiamo
Sorry Tea01 me skleroza daje, točno si omenila da delaš v tujini :rozica:

A bi bil res tvoj tako dober in prinesel pleničke z motivi kužkov :kuza: v SLO? Se že veselim, kam pa gre tvoj :love: v SLO? Mogoče se bo še katera javila, da bi imela te pleničke :sloncek:

Moja :duda: je obrnjena na glavico in jo ima že lepo postavljeno v medenično dno. Zato me tudi kdaj zašpika spodaj, kar je posledica raztezanja in rahlanja medenice. Tudi zaradi tega me pritiska k tlom in se hitro utrudim. To mi je G povedal.

Tea01 verjetno je bil tvoj :duda: lih tisti trenutek tako obrnen in se bo še postavil v pravo lego. MOgoče je moja tdi kdaj v taki legi :zmeden:

vse sem že zlikala, zdajle šibam v trgovino.

..kaj boste danes kuhale? nimam ideje?

Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:45:45   
Tiamo
smo skupaj pisale in poslale sporočila ;):)-;):)-

Tea01 meni je G rekel, da se lahko zredim cca 2kg na mesec :zmeden::zmeden: Panika je bila pri meni, ker sem se zredila 4kg, ampak potem je rekel G, da je OK, ker je videl moje zatečene noge in izmeril razdaljo trebuha.

Nosečnica naj bi se zredila cca 15kg. V 38t se nehamo rediti in do 40t obdržati isto težo. Se mi zdi, da sploh ni panike pri nas glede kg, nobena se ni astronomno zredila. Nekatere se zredijo čez 20kg, pa tudi normalno rodijo, samo pol je huje, k je potrebno dati kg dol. To se bomo potem obremenjevale.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:46:14   
tea01
Oj Tia74, moj :love: bo šel v Ljubljano. Ti to ustreza?. A mi samo poveš kakšne plenico so to??? Bombažne ali kakšne druge???? A imajo številke tud??? Pa kok komadov?

Lp, Tea01


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 9:55:55   
Tiamo
Super sem iz LJ,:sloncek::sloncek::sloncek:

Pleničke je kupila Sofi v XXXL Lutz-u,pravi pa da jih imajo skoraj povsod v Avstriji. So navadne tetra pleničke z motivi, pridejo cca 5 EUR in so pakirane po 3 skupaj. Jaz bi naročila 2 paketa :sloncek::sloncek: take s kužki ali z račkami, če obstojajo. Samo da ni medved Pu, ker mi gre že pošteno na j..., samo tega medveda imajo povsod kamor se obrnem.

LP Tia74

Moja :duda: ima zdajle telovadne vaje, se moram sprehodit, ker me pošteno brca pod rebra in ne morem več sedet.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 12:31:28   
urši77
Tudi jaz sem zjutraj stopila na tehtnico - skupno pridelala +5kg:) Res prov face k se tko fajn držimo s telimi kg:)

Ne vem če nisem videla tetra plenice z motivi tudi na Bledu v Sončku-upam da se ne motim, vem da sem jih videla nekje pri nas. Bom šla ob priliki spet pogledat.

Pa tale vročina....mene bo pobralo....ne sej ne, bomo že preživeli, sam moram malo pojamrat - že dolgo nič nisem:)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 12:59:00   
Tiamo
Sem na formu nosečnost na med.over.net prebrala, da je ZARA3 rodila s carskim rezom 16.6. A je res?

Upam, da je vse OK, pošiljam ji :angel::angel:
in da se bo kaj kmalu javila.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 13:31:24   
andrejalj
Uf, so me kile skrbele pa vidim da je vse ok, tudi pri drugih....avgustovke smo pa res pridne:angel:.
Vse nekaj gradite, renovirate, prodajate..... pišuka....jaz pa še brate in partnerja ne morem nahecat da sedežno zamenjajo v dnevni (nova čaka že 14 dni v garaži)...gnilobe lene....bo treba zablefirat da sem čist zanič :hudicek:...
Moje dete je tudi že obrnjeno navzdol pa brca non stop ampak ponoči se pa ne zbujam zaradi tega, pa kolcanje sem končno 'prepoznala'.
Danes zjutraj na tešče sem šla še v laboratorij kri dati, pa še vedno nimam izvidov...prosim, pokličite čez eno uro je rekla že 2x....:grrr:.. me skrbi železo....
Kar se oblačilc tiče nimam še nič; upam da me ne prehiti dete. Sem dobila nekaj od tete in hvala bogu bomo imeli pri nas fantka, tam je bila pa punčka 3 leta nazaj in cunce so bolj v bogem stanju (ne vem kaj je delala) in sem bla že vsa na trnih, če slučajno bom morala uporabljat njene vsaj takrat ko bo obisk....pa ne bo treba....:sloncek: Zoprna reč tole, če vzameš nekaj 'pod prisilo'....
Nič se beremo....sedaj grem pa malo ven v senco da se majčkeno segrejem, me v hiši zebe ko 100:hudicek:... pa še o klimi smo razmišljali:zmeden:

LP A.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 13:34:35   
Jessy
Spet ste pridne!!! Jaz sem pa šele iz službe prišla in mogla takoj pod tuš, ker drugače bi me pobralo. Popoldne pa letim nazaj v šolo, ker imamo še prireditev za starše. Ko bi prej kaj razmišljala, se te zadeve sploh ne bi lotila!!! Ampak, bomo preživeli tudi to!

Tia, meni je rekel G, da je treba šteti tiste gibe, za katere si 100%, da so gibi, ne nekaj, kar se nam zdi, da je gib. Jaz se bom lotila štetja v ponedeljek, saj imam zdaj toliko drugih stvari, da za to štetje enostavno nimam časa.

Drugače je pa v zadnjem tromesečju, oz. že malce prej se začne, porast teže cca 0,5 kg na teden, kar znese 2 kg na mesec.

Zdaj pa letim na kosilo, pa držte pesti, da preživim popoldne v taki vročini z 27. otroki in približno 70. odraslimi v majhni učilnici, ki je obrnjena na sončno stran. Če se nič ne javim, me je pobralo!

pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 15:08:38   
Pia67
Živjo Jessy!

Sem si zapomnila, da si v šolstvu, ker sva si enkrat pisali o pohodih in taborih v šolstvu. Jaz imam rok precej za tabo, šele v 1. tednu septembra.
Zakaj pišem? Ker točno vem kako zgledajo takšne prireditve, zadnjič, ko sem morala snemat valeto, sem razmišljala o tem, da bi se vrgla po tleh in bi me moral odpeljat. Res mam že mal dost tega, da o vnašanju ocen v spričevalo in tiskanju le-teh niti ne govorim ;)
Skratka, jutri natisnem še zadnji razred, ker sem se danes odločila, da grem pred peto uro domov-vau. In potem še 14 dni službe in končno dopust(le deloma spadam v pedagoški kader, itak pa nas čakata še 2 seji, skupinski izlet (da se dokončno pomorimo:grrr:) in par kratkih izobraževanj. Ah, kako sem mogla pozabit-urnik:hudicek:

Bo že, upam, da si zdržala vročino, naval staršev in otrošiškov. Itak pa, nekoč bova obe na istem, na oni strani, sedeč na majhnih stolčkih, z otrokom v naročju, pa še lušten bo.

Držim pesti,

Pia

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 16:21:04   
tea01
Ojla, da gremo malo višje.

Po službi grem v C&A pogleda in ti jutri sporočim.

Me je kar strah ven iti, ker je spet svinjsko vroče 35 stopinj. Uboga jaz.


Smo v stiku.


Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   AAAAAAAAvgust
22.6.2005 18:48:30   
Jessy
Pozdravljena, Pia67! Sem se takoj spomnila katera si, ko si omenila pohode in tabore!

Kot vidite, sem preživela. K sreči je šlo vse zelo zelo hitreje, kot na vajah, tako da smo končali v 35. minutah. :bravo::bravo::bravo: Smo pa imeli celih 29 stopinj C v razredu, vsa okna odprta, odprta tudi vrana na hodnik, pa k sreči sem sedela, ker drugače bi mene samo vrglo po tleh. Sem bila pa tako pametna, da sem si celo vodo nesla s sabo, da sem malce prilivala. Je pa teklo od mene v potokih, tako da sem bila danes že drugič pod tušem.
Glavno, da je za mano! Zdaj pa samo še uživam!!!! :bravo::bravo::bravo:

Sem pa videla, da smo prestavljene višje, tako da se tipkamo tam!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)


Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!