|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje na začetku
17.3.2010 16:32:04   
biga
Imam teden dni staro hči, ki se želi dojiti vsakič, ko je budna. To je včasih na pol ure, včasih eno uro, ponoči pa se zbudi vsako uro in ne zaspi brez da bi jo priklopila. Problem je, ker ne vem, če je lačna ali samo želi stik z mano. Non stop rine rokice v usta, ko ji dam dojko, pa ne sesa dolgo, ker ponavadi zaspi. teža narašča v redu. A je normalno, da so na začetku novorojenčki tako lačni, ker pri enem podoju dobijo premalo mleka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje na začetku
17.3.2010 16:38:29   
mini86
a če ji nebi dala čez dan na pol ure bi se pa jokala al kako..mislm da ni neke panike, mau potrpi..če se dojita na tok pogosto dvomim da bi bila lačna in bi imela premalo mleka..ti samo vztrajaj in tud pomisl ne na kšno dodajanjeuser posted image kmal bo bolš

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje na začetku
17.3.2010 16:39:50   
zmajaz
Ja pri teden starem novorojenčku je to čisto normalno in tudi če se ne doji zaradi lakote, ampak zaradi stika s tabo, je pri taki starosti to čisto OK in ji tega ne smeš odrekati. Saj bosta počasi prišli na nek bolj ustaljen ritem hranjenja, samo zdaj je še prehitro za kaj takega.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje na začetku
17.3.2010 22:04:41   
10ka
dejansko se ne rabi non stop dojit, bolj jo pomirja samo sesanje in tvoja bližina. vse lepo in prav, dokler tudi tebi to paše. mogoče bi bilo dobro, da jo "odklopiš" ko zaspi med dojenjem, da se ne bo navadila spati z bradavičko v ustih. kaj pa duda? 

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje na začetku
18.3.2010 18:09:20   
Menta
Pri tako majhnem dojenčku je to vse normalo. Ves ta ritem se še vzpostavlja. Dojenček rabi mamico, stik ga pomirja in tudi sesalni refleks je zelo močan, zato rabijo veliko sesanja na začetku. Pa še to: več kot bo "priklopljena" več bo mleka in to je samo dobro.

Moj user posted image na začetku sicer ni tako pogosto rabil zizike, ker je veliko spal. Ko je pa jedel, je pa trajalo tudi več kot eno uro, da se je najedel in nacarkljal. Pa se je vse uredilo. Zdej poje prej kot v 5 minutah, zvečer pa malo več, ker še vedno rabi mamico user posted image . Aja, star je štiri mesece.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?