|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
28.6.2005 9:59:01   
Grascakinja
Vse julijke spite :zmeden:? Se vidi, ko ni Ciprese, nas noben višje ne prestavi… a katera ve, kaj je z njo? Madona, da ni še ona pobegnila med junijke :zmeden::zmeden:?

No, saj je prav, če spite, ker kmalu ne bomo več mogle, :)-! No, kot vidite, jaz sem še v enem kosu. Danes je treba še skoz dat, ker popoldan betoniramo (spet).

Pa ostale? Ste kaj pridne? Počivate? Se pripravljate na veliki dan? Komaj čakate? Vas kaj more tlačijo ali lepo sanjate o svojih pikcih in pikicah?
Dari, kaj zdaj, je ograja končana? Lona in Tinka – kolko šteng sta prehodile včeraj :sloncek:?

V glavnem julije moje, naš čas se nezadržno bliža 9nebesa!!!!

Lep dan vsem :rozica::rozica::rozica:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
28.6.2005 10:13:05   
sky
:bravo:pupa25!
Sem že skoraj obupala;)! Se že celo jutro potikam po tem forumu in po netu ter umiram od dolgega časa:((!
Ja, Ciprese res nekam dolgo ni na plano, tako da je vse mogoče... Jaz bi tudi že šla! Me že cel teden tako boli nad levo ritnico, da sem pravi invalid in sam nekaj stokam:ups:! Pa na začetku je bilo to na pol ure, sedaj pa je to že kar non-stop:grrr:.
Ma, bo že:)-!
Pozdrav vsem! Saša

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
28.6.2005 10:13:39   
Sash
Ojla:bravo:!
Tudi sama sem julijka, pa žal nisem imela časa vam vedno pisat. Mislim, da sedaj pridno odštevamo dneve, da zagledamo svoje :angel:. Sama imam občutek kot, da bom prej rodila in kar čakam in čakam tisti dan.
Kako so kaj vaši :duda:? Moja kepica je tako divja še, da se z :love: smejeva ko mi trebuh premika levo in desno. Mislim pa, da se je počasi začela umirjat in mogoče bo kaj 8).
Julijke potreptajte svoje bušije in izkoristimo zadnje dneve in tedne ko smo še srečne :nosecka:. Prav pogrešala bom te čudovite občutke brcanja in kobacanja :duda: v meni.:)-:)-:)-:)-
Lepo se mejte!
:sloncek::nosecka: Sash :kuza:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
28.6.2005 10:45:29   
Anhelo2
Tudi od mene dobro jutro oz. dober dan!!

Zgleda, da bi vse julijke še rade postale junijke, no nekaj malega časa še nam je ostalo.
Jaz bi tuuuuuuuuuuuudi že.

Sky midve pa imava tu nekje dan D. Sem tudi iz MB ja.

V glavnem ne bi imela nič proti če bi že danes kaj bilo!!
Moram pa povedat, da se je naš sonček kar konkretno umiril, pa ne vem če menaj skrbi ali pa se kaj priprvlja.

LP in da nam vsem čim hitreje mine.


(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
28.6.2005 10:49:13   
Meceno
Takole punce, včeraj se ni javila Cipresa, niti ne PBJ, se pravi nam mankata dve :nosecka::nosecka:, še katera mogoče :zmeden:

Včeraj sem zasledila da bi šla na :kava: še MALIKA
PRAVLJICA ( zate ne vem, moreš pa še kozmetiko kupit a ne ? ), potem še SKY, TALČI in ziher bi šla še PBJ, samo ne vem kaj je z njo :zmeden:

Ponoči me je začela hrbtenica konkretno trgat, sedaj je vse OK, pa prvi šus sem čutila kakor da se je :duda: še spustila ( :zmeden: , bom v četrtek videla pri G. )Baje so to radosti :nosecka: samo men ni fajn :grrr:
Aja, pa medenica AVČ, AVČ,...:((:((:((

Kupila sem 6* previjalne pleničke (one bombažne), ker nisem bila sigurna če mi bo prijateljica zrihtala one tavelike,( njena mati dela v bolnišnici ;) ), pa sem včeraj dobila frišno zapakirane :bravo::bravo: še + 7 :bravo:, edino pleničke 80*80 morem še kupit, KOLIKO JIH RABIM ?

Posteljica je tudi pripravljena, edino za previjalno se še moj :love: odloča ali bi samo na omarico zašravfal desko ali kar novo kupil oz brez predalov, samo z poličkami, jo imam lahko v kopalnici

Zanima me kje boste ve kopale :duda: oz kar na previjalni:zmeden:, meni se zdi malo previsoko oz nerodno no ,...


Sem se spet razpisala, je še dokaj hladno zunaj ,..:bravo:

Pupa25 jaz bi kar rodila,nočem več čakat,... ampak do PDP imam še 21.dni :(( pa recimo še kao +14.dni ,.. se mi glih zmeša :grrr:

Kaj pravite če bi jaz šla na bazen se kopat ( se bojim edino vnetja, saj veste kako me je to mučilo celo :nosecka: ), po drugi strani pa itak ni več nevarnosti če bi že sedaj rodila,... samo ne vem :zmeden:
Zatekam, pa bi mi plavanje takoooo koristlo, majka ,...9nebesa

MB :kava:
Predlagam jutri dopoldne v Evroparku, spodaj (mislim da je Kafetarija oz Cafetarija )med 11. in 12.uro, lahko tudi še kaj predlagate ,...., ena :nosecka: ne more v četrtek, ajde, ajde :bravo::bravo::bravo:


Lp Meceno


(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
28.6.2005 10:52:30   
Meceno
buu ,...mogoče tudi šla na :kava:
Več nas bo boljše bo a ne ;)


(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
28.6.2005 10:56:20   
Grascakinja
Meceno,

pleničk rabiš vsaj 20. Naj ti ne bo škoda denarja za njih, ker niso uporabne samo za ritko na široko povijat, ampak za kupčke podirat, pod glavico podložit, na previjalno podlogo dat, za crkljanje, kopanje.... vse živo. Jaz jih imam 30 kljub temu, da jih ne bom rabila za široko povijanje, ker imam za to Racmanke.

Previjalna s poličkami namesto predalov se mi osebno zdi slabša rešitev - predali so ful bolj praktični, kup stvari gre noter in enostavno ga ven potegneš, brez da bi si hrbet lomil in stegoval se po policah. Moje skromno mnenje, če vama bo kaj lažje.

Mi še nismo ziher, kje se bomo kopali. Na previjalni se ne bo dalo, je previsoka (meni pride do pasu). Pa itak bova to počela skupaj z :love:, mislim, da kar v dnevni sobi, kjer imamo največ prostora.

O tem, da bi šla rodit.... ITAK! Pa samo še 9 dni!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
28.6.2005 10:59:48   
LONA13
No dobro jutro,

jest sem včeraj velik prehodila pa še vedno nič!?
Sva z :love: kupila digitalca da bomo lahko našo bebico slikal ko bo ven pogledala. Sem dala par novih slik v album - so čist amaterske ker se še lovim. Navodil je za celo knjigo tko da tud fotke so še čist začetniške. Pa še pogruntat sm mogla kako samo sebe slikat, ker sem sama doma.

Jest sm že kr obupala, se mi zdi da tale moj :modri::duda:sploh ne bo ven pršu.

Me vsak večer tko zvija, da dragemu rečem "no dons pa bo" - pa še zmeri nič.

Grem mal pomalcat!
Lp, Polona

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
28.6.2005 11:14:00   
Anonimen
Evo, jaz sem tudi še tukaj :grrr:
Sicer danes mal boljše volje, kot včeraj...ampak...itak sem se sprijaznila s tem, da več kot do 15.7. ne bom v enem kosu...se pravi..če sem pretrpela teh 38T, ni hudič, da ne bi še ta dva :bravo:

Sva z :love: včeraj pol noči debatirala o tem, kaj pa če rodim Dawnovčka :zmeden: ampak sva prišla do zaključka, da je to itak maslo genetike in ne naju, da pač če nama je tako namenjeno, bo pač tako 9nebesa
Sicer je rezultat NS bil 1:4tisočpašeneki, ampak vseeno...nikoli se ne ve..jaz bi pa rada bila pripravljena na vse.
A imate tud ve, kdaj take pomisleke? Kaj pa če bo gluh? Kaj pa če bo slep? Če bo imel 6 prstov? Kaj pa če bo imel DS?

A sem smotana, a ne :ups:

Pupa (a veš, da se sam GLUPA rima na Pupa :)- ), nisem hodila po stopnicah sploh...sem šla rajš s psom ven za skor eno uro...kot vsak dan...nimam stopnic, če sem pa v pritličju :ups:

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
28.6.2005 11:21:23   
Meceno
pupa25 Hvala :rozica::rozica::rozica::rozica:

Sicer morem napisati, da imava staro omarico od prejšne spalnice in bi mogel priti en mizar samo izmerit pa gor zašravfat pa ga ni :hudicek:, kljub temu da je obljubil :grrr::grrr::grrr:
Zato razmišljam da bi imela mogoče samo eno dobro previjalno z poličkami ( meni je všeč ona ko je posteljica ovalna in potem lahko samo dokupuješ , jaz bi vzela pač samo tisto previjalno )
Se pa lahko potem uporabi še kao kot pisalna, pa za knjige oz igrače,...v stari omarici bi imela pa cotke, ,... ma bom videla ,...

Glede kopanja pa še to,... moj brat je razlagal da ni problem ko ti sam otroka kopaš, baje ona patronažna sestra takoo komplicira ( pa pručko bi imela, pa vrč, pa ,...:hudicek: ,... pa vatka ni bila rezana ,...) Saj jo je nadrl, ampak ene so smotane,... bom videla kako bo tu v MB :zmeden:

Razmišljam edino o nizki mizici, ki bi jo potem imela :duda: za igranje ,....samo ,...




(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
28.6.2005 11:24:21   
LONA13
Tinka,
jest mam iste misli k ti. kaj če bo kej narobe
Moji testi so bili 1:2700 tht test, ns=0,7.

Mislm da se nam že prov fino trga od neučakanosti..:)-:)-:)-:)-

Tale nosečnost bi mogla bit pol krajša pa bi blo glih uredu. Ne pa da nas skor cel let matrajo....

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
28.6.2005 11:28:03   
Anonimen
Meceno, rajš ne kompliciraj, pa imej, tisto, kar si želiš :bravo: pa če je to kanta od Jupola :)-
Pri meni je bila tud patronažna, pa sem ji lepo povedala, da bomo uporabljali čebriček, pa je rekla, da sicer še nikol ni kopala :duda: v čebričku, ampak da se bo pač potrudila. Sej se mora...to je njena služba, a ni tako :zmeden:
Mi bomo imeli pa kar v enem kotu dnevne sobe lepo po tleh tiste penaste puzzle, pa čebriček gor, pa bomo sedeli na tleh pa se kopali...sicer pa...novorojenčka itak ne kopaš vsak dan ;)
No, tako bo pri nas, ker
1. nimava banje
2. je kopalnica tolk majhna, da sva komaj skupaj notri
3. če bomo v dnevni sobi, ne bo kuža užaljen in bo tud on videl, kaj se gremo za enga hudiča :)-


(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
28.6.2005 11:29:27   
sky
:bravo: Meceno! Par dni suše:)-, pa si se danes lepo razpisala;)!
Glede :kava: v Evroparku sem čisto za. Čeprav sem dopoldan brez avta, ker se :love: vozi v službo, z njegovim tankom pa se ne mislim mučit, se bi lahko nekak' privlekla do vas.
Glede plavanja: mislim, da se je valetnina. prejsnji teden namakala v morju ("plavala" mrtvaka), pa vidimo, kam jo je pripeljalo:)-.
Plenic imam jaz tudi 30 kom, s tem da sem vzela 20 kom kobacajev in 10 kaliko, ker so slednje tanjše in bolj nežne (za brisanje itd.).
Previjalna je pa praktična bolj s predali, če je bolj široka (globoka), drugače pa police tudi niso slabe, ker ne rabiš odpirat. Kopali bomo pa našo :duda: v kopalnici, kjer imamo bano in talno gretje, čeprav je v spodnjem štuku. Tam imam tudi posebej stojalo oz. mizico, kjer imam previjalno podlogo (toliko, da jo bom zavila v brisačo), potem pa v njeno sobo na previjalno mizo (1mx1m).
Drugače pa sem imela jaz prejšnje dni ful čuden "filing", da mi bodo glih zdaj "čreve" in ostali organi spodaj ven prilezli:ups:, pa se :roza: ni nič umirila. Še vedno je prava akrobatka:zmeden:.
LP,Saša

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
28.6.2005 11:41:59   
sky
Buu, sam mislim, da me boš prehitela. Moja :roza: se notri tak' razteguje, da mi bo trebuh razneslo, da bi pa hotela ven, pa nič ne kaže:(. Bomo videle, ne!?
LP,Saša

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE
28.6.2005 11:42:49   
Talči
Mariborčanke, kot je predlagala Meceno, :kava: v sredo med 11.00 in 12.00 uro - CAFETERIA Europark. VELJA - pridem!

Sicer pa:
- jaz sem nabavila 40 tetra plenic in 5 previjalnih in 10 krpic
- previjalne nimam, ni prostora. Bomo previjali kar na pisalni mizi v otroški sobi (še moje pohištvo, staro skoraj 30 let, pa bo kar v redu), edino moj mi bo na steno zmontiral ene police, da bom imela vse pri roki. Lahko pa tudi na pralnem stroju v kopalnici.
- kopali bomo v kopalnici. Stol v bano in malo bano na stol. Sicer bo bolj na ozko, pa bo že. Če je moja mama tak porihtala mojo sestro, bom pa še jaz mojega :modri: :duda:. Miza ali pralni stroj se mi zdita previsoka.
- danes ali pa najkasneje jutri pa bomo štrihali otroško sobico. Rumeno - modro, pa bordurico je treba še kupit. Sicer mi je rumeno - oranžno tudi všeč, je zelo topla kombinacija, ampak ne vem, če bomo primerno bordurico našli... Moram še iti malo okoli pogledat.

Še to. H&M ima baje že ful nekih stvari znižanih, so mi povedali...

Soparno pa je danes spet kot :hudicek:.

pa pa

Talči

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE
28.6.2005 11:43:06   
malika
Joj ženske kako je lepo vam vsem, ki imate rok kmalu v juliju. Jaz sem med čisto ta zadnjimi na vrsti, pa je konec maja celo kazalo, da bom prva.
Drugače pa me je malo prej že nekaj špikalo, ampak me je izdala samo prebava :)-:ups: .

Tetra pleničk sem jaz imela na začetku 20, pa je bilo premalo, tako da sem jih šla kupit še 10. Ker rabiš jih za popolnoma vse. In previjanje, kopanje, brisanje, podlaganje pod rito, položiš jo v posteljico, če ti mleko preveč curi, je spet plenička,...tako da jih kupite čimveč, da ne bo treba vsak dan 2x pralnega stroja gnat. No več kot 30 pa jih ne bo treba.

More me nič ne tlačijo edino zadnje čase vedno bolj ugibam, da je naš 18 mesečnik vedno večji razgrajač. Včeraj sem naprej pripeljala košarico, da jo malo rešim prahu in oblečem in ko sem prišla nazaj v sobo sem videla, da mu je največja atrakcija. Mogoče zato ker ima velika kolesa? Vglavnem vse skupajje zgledalo tako, da jo je vozil gor in dol po sobi in se drl brrrrr zraven. Sva pa z :love: ugotovila eno prednost te njegove navdušenosti; ko se bo detece zbudilo, bova Vitu rekla idi po košarico in jo pripelji :)- .No upam, da se je bo do takrat naveličal in da se kje ne bo šel kakšnih relijev po stanovanju s košaro in dojenčkom v njej.:)-

Sicer pa še nisem naštudirala kam bom detece dajala spat čez dan. Kar v posteljico in spalnico? Vito je namreč spal kar na kavču v dnevni sobi, zdaj pa to ne bo šlo. Bomo videli :zmeden:

Glede sestanka :kava: pa se strinjam, edino če ne pride kaj vmes, kar pa se z lahkoto zgodi, glede na to, da imam spet delavce v hiši.


(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE
28.6.2005 11:49:13   
malika
A so vaši :duda: tudo tako mirni?

Jaz sem včeraj komaj 10 gibov naštela, danes pa je tudi lenuhec.

Pa kako se sploh štetejo ti gibi? Jaz štejem intervale, saj delam prav a ne?:zmeden2:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJE
28.6.2005 11:54:19   
sky
Moja :roza: ravno ni mirna. Gibe raje ne štejem, naj bi se pa intervali. Pri meni lahko traja tudi 15 minut skupaj:ups:. Upam, da bo zunaj bolj mirna. tako kot npr. naš :kuza:, ko celi dan in celo noč samo spi:)-.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJE
28.6.2005 11:54:31   
Anonimen
malika, jaz sem pri teh gibih že odnehala...ker je mali po dva dni skupaj čist miren in ni šans, da kdaj sploh naštejem 10 premikov :zmeden:
Ampak, dokler je CTG okje, dokler je zvečer živahno za znoret, pol je okej :bravo:

Joj, si ne predstavljam, da bi mogla čakat še 4T do PDP :ups: se mi kar odrola :)-

Jah, kam bomo dali malega spat čez dan :zmeden: sigurno v posteljico, ampak ne bomo naredili teme...al bo pa v vozičku al pa ne vem, kje :zmeden: dobro vprašanje :hudicek:

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJE
28.6.2005 12:07:12   
Meceno
Malika prav delaš:bravo:, intervalni gibi, zadnji deseti gib vpišeš samo ob kateri uri ;)

Hvala punce glede plenic :rozica::rozica::rozica:

V glavnem, jaz pridem jutri na :kava: ob 11.30min, sicer pa se še jutri zjutraj pišemo in dokončno zmenimo kako se prepoznati,....razen trebuhov:)-


Lp Meceno

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJE
28.6.2005 12:12:42   
Jessy
Se opravičujem, ker se vrivam v vašo debato, ampak me zanima, kdaj boste oz. ste pripravile torbo za v porodnišnico? Koliko pred PDP-jem?

Hvala!

lp, Jessy

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJE
28.6.2005 12:17:55   
LONA13
Ljubljančanke,
kaj pa me? Kaj ps naša kava?! Al gremo rajš pred porodom na eno brzinsko.

Jest bo mojga :modri: previjala v kopalnici - mam ful dobro mizico, ki jo je mizar naredil. Ponoči ga bom v sobi - tm mam ta pomožno prvijalno (dobila v jompletu s posteljico). Kje ga bom pa kopala pa še ne vem.
Ker živim še pri starših, mam mal problem s prostorom (no ja do oktobra bomo zdržal, ni druge).

Spet je vroče za ****. Ponoč sm mislila kr v banjo it spat pa fino mrzlo vodo odpret! Komaj čakam da gre moja kilaža dol in da mi bo na 40 stopinjah ravno prav toplo, kokr mi je blo včasih.:)-:)-:)-

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJE
28.6.2005 12:20:57   
LONA13
Jessy, jest sm jo pripravla tri tedne prej.
Mam dve torbi eno zame eno pa za tamalga, ki jo bo dragi prnesu , ko me bo pršu iskat - to sm pa prpravla včerej.

Ti si nakupi stvari, ki jih rabiš za seboj*-notr zmetat je najhitrejš.

Sm jo začela šele zdaj tud sabo vozit, če kam grem (za vsak slučaj)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJE
28.6.2005 12:33:23   
Anonimen
Jessy, jaz jo imam pripravljeno tud že kakšne tri tedne...se pravi 4T pred PDPjem. Sem pa tudi v lupinico dala stvari za malega, da pol moj mož ne bo iskal stvari, ki mi jih mora prinest :bravo:

Lonči, bi pa z veseljem šla na kavo, ampak če sem čist iskrena se mi ne da nikamor it. Je pa Antigona neki govorila za jutri za Žabarja...sam klinc, ona ima še cel mesec do PDPja...ona še lahko okol mašira :bravo:
Ne vem, bi rajši vidla,da se zmenimo enkrat konc julija, da se dobimo z našimi malčki :bravo:
Ker tole je pa tu mač...vroče...pa itak ne bi hotla, da mi sredi Tržaške voda odteče, jest pa sama v avtu pa tko...ne vem noooo...:)- grem spet rajš pod kouter, ker me neki v trebuhu daje :zmeden:

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJE
28.6.2005 12:36:50   
malika
Jessy, jaz jo imam pripravljeno že več kot 2 tedna :)- . No to pa zato,ker je naš :duda: hotel že konec maja ven in so mi od odpustu iz bolnice svetovali naj so za vsak slučaj vse pripravim. Zdaj pa čakam in čakam, in zgleda bom kar čakala do roka :)-:)-:)-

Imam pa prav tako dve, eno bom vzela takoj zraven, tam so stvari za osebno higieno, pa japonke in en paket keksov, pa črpalka za mleko, modrc za dojenje, kremica za bradavice, podloge za prsi in dvojne žabice za dojenčka, pleničke za enkratno in copatki(za v porodnišnici). Oblekice za dojenčka za domov, pa bo prinesel ati.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?