|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
12.7.2005 16:55:57   
mia-1
Hoj mene pa zanima kdaj gredo omenjene kosti po porodu skupaj oz. ce sploh se gredo kaj skupaj.Tezava pri meni se pojavlja ko zaradi razsirjene medenice ne spravim gor nobenih hlac iz casa pred nosecnostjo.Torej kdaj so pri vas sle kaj skupaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
12.7.2005 17:03:10   
Jančika_
Kaj pa vem, se mi zdi, da še vedno ne čisto. Posebej zoprno mi je, ko mi včasih še tako grdo zaškrta notri in imam občutek, da se mi vse prestavi:zmeden2:.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
14.7.2005 22:18:30   
skuštrana
Meni pol leta po porodu še vedno manjka na hlačah kak gumb več..Vrjetno ne grejo nikoli čisto skupaj, tako kot so bile prej..Vem pa ne

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
15.7.2005 9:39:10   
babsie
jaz dva meseca po porodu že veselo nosim stare hlače. Se mi je pa dosti nabralo na riti, ampak očitno sem bila prej res navajena na "brez blazinic".

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
17.7.2005 16:12:05   
Anonimen
Jaz imam še vedno občasno kar precejšnje bolečine v trtici kot posledica razmaknjenih med. kosti. Menda da ne bo nikoli boljše :zmeden2:

(odgovor članu mia-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
20.7.2005 16:42:10   
SU
Pravijo, da potrebuje telo toliko časa, da "pride k sebi" nazaj, kolikor traja nosečnost...torej 9 mesecev. Baje pa nikoli ni popolnoma enkao kot prej. Tudi ja se ubadam s tem, polege tega, da so na bokih še dodatne "blazinice"...:grrr: LP, Saša

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   medenicne kosti-kdaj gredo skupaj?
21.7.2005 12:31:58   
lucios
Hmmm, kaj pa vem, jaz sem v roku slabih dveh mesecev spravila gor hlače izpred nosečnosti, pa sem nosila dvojčke. Mogoče je tudi pomembno to, koliko si se zredila med nosečnostjo.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?