|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avguštine
4.7.2005 14:26:44   
violinski
Spet padamo na 'ono stran', zato pišem na novo.

hugolina, če kaj rabiš v zvezi s papirji, ti kar vprašaj, jaz sem jih v dveh letih že drugič izpolnjevala, sploh pa imam kopije vsega doma, tako da lahko kej tudi pogledam.

Kompletke ima Baby center tudi - tanke žabice, pisane mako majčke (Clar), samo mene vse mine, ko stopim tja, ker imajo 100.000 enakih kosov v vsaki barvi.... iz H&M me je pa v soboto kar ven odneslo, ker imajo tako 'izbiro'. Sem si že 100x obljubila, da ne grem več in vsakokrat sproti padem na foro in si mislim - no, če vsi tam kej dobijo, za kaj jaz ne bi. Pa še nisem.

Danes al pa jutri grem še v Osh kosh pogledat, moja sestra od vedno prisega nanj, ampak ona ni nikoli imela moje plače :) Je pa res, da za prvi kompletek se ne bom sekirala in se bom tudi malo skeširala, če bo treba, sej sem na koncu koncev že dobila 'paket za novorojenca' na TRR :), pa mi ni treba nič kej posebej opreme kupovat, ko imam pa še vse od moje prve piške.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avguštine
4.7.2005 15:02:15   
Tiamo
Moramo višje, bravo violinski ključ :bravo::bravo:

Da se malo odpočijem, lih likam...imam še par majc od mojega :love:.

Jaz sem oz. mi je tašča za :duda: vse kupila v Baby Centru in v Bennetonu, pa še nekaj v Emporiumu. Kupovala ne bom nič več, dobila sem eno škatljo oblekc od znanke, pa v petek dobim še dve vreči od prijateljice.

Pa še tole moram povedati, moja predraga mami je moje oblekce in od brata šparala do zdaj!!! Si morte misliti, vse je skoraj staro od 25 do 30 let, pa sem ji rekla, da so stvari stare in da mi niso všeč. Pa je surlo potegnila do Pakistana. Skor v joku mi je govorila, da je ona štrikala pajace, jopce in copatke, meni pa ni nič všeč. Da zdaj nima denarja, da bi mi kaj novega kupila, bla, bla... (res nima denarja, ker je mogla za zobe mastno plačati). Pol sem si izbrala par stvari, da se je bila vsaj malo zadovoljna. Ji povedala, da nič ne pričakujem in da imam dosti stvari, da mi bo veliko več pomenilo, če mi bo prišla pomagat pospravit ali počuvati :duda:. Se je pomirila... Par stvari je že romalo v koš, upam, da ne bo opazila.

se tipkamo, grem do konca zlikat

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avguštine
4.7.2005 18:57:50   
andrejalj
Dan dan Avguštine!
Sem z dopusta in upam, da se bom sedaj redno udeleževala avgustovskih seans. :sloncek:

Prisel je cas, ko bom zacela urejati papirje, oblacilca, kupiti moram se posteljico, previjalno...kaksne tete/prijateljice, da bi kaj dala nimam, starsi se neki kr ne zmetajo na zobe, da bi kaj kupili- ne vem kaj cakajo:grrr:; moja mama je sama z majhno penzijo pa mi je ze neki kupila od njega pa nc..pa dobr ze vejo...kukr das tok dobis pravijo.....
Sem bila v ITA prejsnji teden....skor cist mimo, brez veze in nic posebnega tko da, ce niste s Primorske, je skoda vsakega tolarja za bencin..... Najprej je na vrsti Tosama- tovarniske cene pol bomo pa videli..
Kje ste kupovale posteljico in previjalne (ce ste kupovale)?
Paket bom tudi jaz vzela na TRR...joj, sem zacela spet razmisljati kaj vse moram kupiti, me je kr groza....
Se nekaj: a ni st. 56 za otrocicka vseeno malo velika ce je mama bolj majhna in drobna? Men se zdi, da bo mojemu otrocku vse preveliko....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avguštine
4.7.2005 19:11:42   
Tiamo
Pozdravček,

Andrejalj kdaj pa imaš rok?

tudi jaz sem v Tosami kupila nekaj stvari, tetra plenice (so za cca 500 SIT ceneje, kot drugot, od Kobacaja), kupila sem še en kompletek, pa krpice. Drugače sem hotela v Tosami kupiti tudi previjalne, pa sem našla v Šentvidu, Pletiljstvo Tome, kjer imajo najcene previjalke bele po 300 SIT in barvne za 500 SIT, bombažne jopice 1000 SIT, pajacke od 1500-2500SIT, ....

Jaz imam skoraj vse stvari št 56 ali 62, bom pa malo zavihala te stvari če bo prevelko, itak se pa veličine od proizvajalcev razlikujejo..tako da sem jaz par stvari kar na uč kupovala.

Posteljico bom vsela rabljeno, mi je škoda 30-45 tisoč tolarjev dati, kar se dobijo lepo ohranjene posteljice v oglasih, kupila bom nov jogi in posteljnino- verjetno v trgovini Mama v MB, zaradi motivov.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avguštine
4.7.2005 19:43:44   
Kety
Pa mi je sel cel dan v nic! :( Ponoci nisem spala, potem sem bila v "sluzbi" (delam preko napotnice) pa ni bilo sodelavke kateri bi mogla par stvari razlozit in sem tako ob 14ih odpeketala. Sla sem malo zaplavat k tasci v bazen potem pa po :love: v sluzbo in pristala sva v BC. Sva sla pogledat Quinnyja Speedy SX, ki je v akciji. Bi ga vzela, ce se bi mi zdel vreden denarja. Groza. Kako lahko otrok v tistem vozicku uziva.:zmeden: Sej ful FANCY izgleda, ko das samo lupinico gor, ampak za kasneje je pa ful poden vozicek. Tako sva spet zabila skoraj 2 uri v stacuni in na koncu vsa zamorjena odsla domov. Zmatrana od neprespane noci (ker je mali skoz kobacal po trebuhu), se niti odpociti nimava casa, ker sva takoj zacela delat okrog hise. Da ne omenim kaksno razslulo imam notri!

Sploh ne vem kje se me glava drzi in bi se najraje kar zjokala. Cisto nobenega nimava, ki bi nama bil pripravljen kaj pomagat. Ne od moje, ne od njegove familije!:(:(:(:(:(:(:(:(

Me je kar strah kako bo ko bo nas Timi privekal na svet. Upam, da bolje!!!

Se opravicujem za slabo razpolozenje, ampak res mi je mogoce malo lazje, ko sem se malo "spucala"!

Lp Kety

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avguštine
4.7.2005 21:17:03   
Jessy
Jaz pa kar zvezde štejem od utrujenosti. Sva z možem 4 ure HODILA po Arielu, BC in Spar Cityju. Sicer sva dobila prav vse, kar sva iskala, pa še kup drugega po vrsti. Skeširala sva se pa le še bolj, da kar pomisliti ne smem.
Sem pa opazila, da mi vožnja ni nič več udobna, saj mi trebuh pritiska nekam v glavo. Še sreča, da je le 45 minut vožnje v vsako stran, drugače ne vem, če bi preživela brez postanka.

Zdaj pa pričakujeva še prijatelje na obisk, jaz pa komej živim. Najraje bi rekla, da se vidimo drugič, pa ne morem...bom stisnila zobe.

Zdaj pa lahko grem rodit. Zdaj imava pa zares čisto, čisto vse! HVALA BOGU, da sva do časa začela.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avguštine
4.7.2005 21:20:19   
violinski
andrejalj, jaz sem imela ista vprašanja pri moji prvi nosečnosti. Št. 56 je tista, ki ti, ne glede na tvojo velikost, pride v prvih treh tednih, celo do dveh mesecev najbolj prav. Vsi pravzaprav priporočajo, naj se sploh ne kupuje 56 ampak direktno 62, celo moja sestra je meni to priporočila in mi je bilo za določene stvari kar žal. Moža sem takoj po prihodu iz porodnišnice poslala v Mothercare, da je tam kupil nekaj stvari 56, ki sem jih potem odlično kombinirala. Moja piška se je rodila dolga 50cm in 56 je bila perfektna velikost. Vendar, kot sem rekla - za tri tedne do 2 mesecev. O, pa ne pozabi na široko povijanje, tiste 'tri' plenice vsamejo kar nekaj....

Pri zdajšnjemu :modri: se mi obeta, da bo večji (pravijo glede na UZ meritve), pa mu bom kljub temu kupila eno novo stvar 56 - ča za kasneje ne, za odhod iz porodnišnice bo.

Dobro, da ste me spomnili na Tosamo, se bom kar jutri odfurala tja, potem ko odložim moje :love: in :duda: v službi oz. vrtcu.



(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?