|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče copatkov
16.2.2010 11:51:27   
cvetka.marjetka
Hči bo kmalu stara 1 leto, hodi že kar precej časa, problem pa je, ker ne mara nobenih copatkov. Ima na nogi nogavičke, ki imajo štoparice čez cel podplat in dobro hodi z njimi (je stabilna in ne pada). Problem nastane, ko bi človek šel ven. Sedaj je še zima in gremo itak bolj na sprehode z vozičkom, samo kaj bo pa spomladi? Doma imam cel kup raznih čevljev, pa mehkih, pa usnjenih, sandalčki varinata.,.. Nič. Takoj ko jih daš gor naredi korak, se vsede in toliko časa brca z nogicami skupaj, da jih dol spravi. Sem jo poskušala zamotiti, da ne bi toliko mislila, da ima copatke. Ne pomaga. Še kak tak primer. Kaj naj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 12:33:03   
živa
Poleti jo pusti čim več boso. Dokler je pa premraz, pa ti ne znam svetovati. Mogoče bo pa hotela imeti čevlje, če jo daš hodit na pesek in jo bo bodlo v podplate?

(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 12:35:00   
TiaSara
Tudi moja je od začetka zavračala čevlje ampak je veljalo, če hočeš dol rabiš čevlje. Seveda samo zunaj, notri je lahko bosa. Nekaj časa se je malo trmala, zdaj se pa sama vsede pri čevljih in počaka, da jo obujemo.

(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 12:36:42   
AnciM
Moj se je zdaj začel zmišljevat nad vsakimi novimi čevlji. V stilu to ni moje in nočem. Pa se nisem preveč obremenjevala. Noter sem ga obula in se je vsedel na tla, da on pa ne bo hodil v tem in se nekaj cmeril. Pa sem rekla prav, grem pa sama PA PA. Je hitro pritekel za mano. Jaz je na tvojem mestu ne bi notri testirala, ampak obula samo za ven. Počasi bo zakapirala, da brez čevljev pač ne more it ven.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 14:05:20   
livia
A tudi kaj takega ne mara?

http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo


(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 15:33:42   
Splišni
He, he, kolk so dobri.

Po mkje tudi najboljše, da je zdaj ne matraš z raznimi copati, da vsaj malo pozabi, da noče. Ker bo res zoprno, če zunaj tudi ne bo hotela.

Saj da bi jo dala boso na kamenčke, bi bilo v redu, tist bi hitro poštekala, da je boljše, če ima čeveljčke. Samo malo mraz bo še za take finte.

Ampak so res dobri. tako majhni pa toliko ene volje, he, he. Men so prav hecni.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 15:42:43   
cvetka.marjetka
IZVIRNO SPOROČILO: livia

A tudi kaj takega ne mara?

http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo




Tudi takšne imamo dva para in jih noče. Samo nogavičke. user posted image

Sej mi je kr nerodno rečt, ampak imamo št. 19-21 kar 20 parov raznoraznih čeveljčkov. So mi bili za punčke toooolk cortkani, da ni bilo konca ne kraja teh nakupov... no, pol pa to - noče jih. user posted image

No, bomo počakali, da bo zuni bolj toplo in testirali...

Splišni - ja, volje imajo pa na tooooone! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Noče copatkov
16.2.2010 17:11:41   
zaspancek1
Tole s sezuvanjem copatov je pa tudi nam precej znano user posted image . Imamo prav tako kar nekaj razlicnih copat, ki smo jih sploh dobili na mulckovo nogo (ima namrec zelo visoko in siroko), ki pa se seveda se lazje sezujejo user posted image . Te nogavicke z bremzicami so sicer cisto ok, ampak za v kaksen vrtec pa niso ravno.
Na koncu smo le nasli ene, ki pa so zaenkrat super (v kratkem pa bomo narocili ze vecjo stevilko), cena je sicer user posted image , ampak ce ni druge alternative:

http://preschoolians.com/im-walking-barefoot-southern-california-regular-blue-nappa--13473

Ce sicer nimate kaksnih posebnih tezav s copati, potem ti priporocam taksne z vezalkami (ki pa jih zal tezko najdes) oz. vsaj mehke cevlje na vezalke. Ti so, vsaj po mojih izkusnjah, se najboljsi in se jih res najtezje sezuje (ja in obuje tudi user posted image ). Ok, odmisli to, da so v zacetku vezalke blazno zanimive. user posted image Ma, v glavnem jih to enkrat mine in se nehajo kar naprej sezuvat.


(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Noče copatkov
17.2.2010 7:39:23   
moci
uf, jaz imam še posneteke, kako je tulila, če si ji dal čevelj na nogo.
si nisem predstavljala, da jo bomo sploh kdaj obuli user posted image
potem si je pa enkrat premislilauser posted image
čeprav imamo še vedno težave s copati. hihi

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Noče copatkov
17.2.2010 20:57:00   
petrax
pri nas smo meli tudi celo proceduro za obuvanje copatkov, zdej pa nori če jih nima obutih. to so ta obdobja, enkrat ne enkrat ja. problem je bil tudi ko smo kupili nove čevlje, ne on bi mel samo stare obute, tko da jih je nosil (in to samo ene) dokler ga niso začele tiščati, pol je pa očitno ugotovu, da ne gre drugač kot obut nove :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Noče copatkov
19.2.2010 13:34:49   
zmajči25
Naša jih tudi na začetku ni preveč marala in je tulila, ko jih je imela obute, potem pa je hotela nekaj časa še spat s copatki, tako da mislim, da so to obdobja. Do pomladi jih bo pa mogoče rada imela.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?