|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zvečer
24.2.2010 20:48:46   
PC Baby
Našega 10 mesečnika dojim samo še zjutraj in zvečer. Tako bom obdržala še 3 mesece, dokler ne gre v varstvo, ker mi je tako svetovala tudi P. Ponavadi ga podojim ob 8.00 potem ob 10.30 cca pa dobi malico. Zadnje dva dni pa se dogaja. da eno uro po dojenju že hoče jest. Pediatrinja peavi, da ziher ni lačen, jst pa mislim, da če se bo še ponovilo, mu bom kr dla še zajtrk po dojenju. Kako ste ve to reševale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv...
24.2.2010 21:08:51   
Ribi Bibi
Pri meni je ob dojenju samo zjutraj in zvečer relativno hitro zmanjkalo mleka. Naša sicer ni kazala nobenih znakov lakote, je pa začela hujšat, zato sem jo enkrat stehtala pred in po podoju in je revica dobila pri 8h mesecih komaj 50ml obroka user posted image . Takrat sva na hitro zaklučli z dojenjem in od takrat pije AM.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv...
24.2.2010 21:41:47   
melanija
Moja je tudi stara 10 mesecev pa se podojiva zjutraj tam nekje med 5 in 7 uro(lahko da se dojiva tudi 2x v tem času). Potem ko vstane dobi takoj zajtrk to je med 7.30 in 8.00(kruh + kakšen namaz ali čokolino). Ni važno če se pol ure prej dojiva, ko vstane hoče zajtrk. Malico ima ponavadi tam med 9-30 in 10.00 (včasih dobi jogurt, skuto, če smo pa zunaj tudi kak frutek). Kosilo ponavadi moram kar pohitet ker ga hoče jesti že takoj ko je 11 ura mimo in se dobesedno napoka - kot da ni še nič jedla.

Če vidiš da je lačen mu daj jesti, ne vem pri desetih mesecih, da ti zdrži dve uri in pol samo z dojenjem - meni se to zdi malo glede na to koliko moja pupa poje.Kako pa naj ped. ve da ni lačen - kaj ga je vprašala. Naredi po svoje tako kot ti čutiš in vidiš pri otroku.

< Sporočilo je popravil melanija -- 24.2.2010 21:43:11 >

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv...
24.2.2010 21:42:18   
Najaa
Ne oziraj se na P in mnenja, da ziher ni lačen. Če bi jedel, mu daj za jest. Jaz mojo dojim za uspavat, to je zjutraj in zvečer pa včasih čez dan. No in zjutraj po dojenju komaj zdrži eno uro, pol je pa že ful lačna.

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv...
24.2.2010 22:33:45   
PC Baby
Se mi je kr zdelo. Hvala punce.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?