|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
5.7.2005 9:43:57   
marta2

Večkrat sem se zanimala za kakšno stvar iz malih oglasov, enkrat tudi nekaj kupila, vendar se pri dogovarjanju vedno zatakne pri zamenjavi stvari in denarja. Torej zanima me kakšen je najbolj eleganten način ali je to pošiljanje po pošti, door to door ... in kako se to uredi s plačilom.

Ko sem kupila rabljeno posteljico, mi jo je prijazen mož pripeljal na dom, me je pa enkrat kasneje zmotilo to, da se nekdo ni želel predstaviti in je hotel na vsak način nekaj k nam pripeljati kljub temu, da smo se odpravljali v Ljubljano in bi se mi lahko ustavili tam. Zato sem se raje premislila, kljub temu, da je bila stvar cenovno ugodna.

LP Marta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
5.7.2005 9:50:56   
Mina1
Ja nevem no: jaz sem zaenkrat prodala Aventovo črpalko in včeraj Dreami košaro in ne maram tega po pošti in tako, nikoli ne veš. Če sem iz LJ, torej na tej lokaciji.

Je bila pa prva nosečka tako zelo simpatična, da sem ji podarila še veliko enih stvari (nove dude, blazinice za dojenje in veliko vrečo skoraj novih HM bodijev). Da bi še to prodajala, se mi zdi smešno, jaz takšne stvari, ki so res lepe in kot nove enostavno podarim;)

Za košaro sem se recimo včeraj pred blokom zmenila, je prišel bodoči simpatičen ati iskat, sem mu na našem vozičku vse pokazala in razložila in to je to;)

Res pa je, da nikoli ne veš in tako kaj ima kdo v mislih ali za bregom:zmeden:

pa-pa Mina1

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
5.7.2005 12:58:12   
SABILA
jst sem pa doslej stvari katere sem prodala poslala po pošti z ozanko plačilo ob prevzemu.
na paket napiš znesek ki ga želiš ter plačaš poštnino, ko prejemnik dobi tvoj paket plača tvoj znesek + poštnino.


(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
5.7.2005 13:04:52   
mušica
jaz sem vse poslala po pošti-plačilo po povzetju plus poštnina; vse je bilo OK, edino ena koza (pardon, ampak res sem besna) paketa ni prevzela in tako sem plačala 2300 sit poštnine-no ta denar sem dejansko vrgla stran :((:hudicek:

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
5.7.2005 15:25:23   
marta2

Hvala, hvala.... To me je zanimalo, marsikatero stvar sem prav zaradi teh problemov kupila v trgovini z rabljenimi stvarmi, čeprav bi blo direkt ceneje. Meni je problem kam iti z malima oziroma čakati mojega, ki pozmo hodi iz službe, če pa kdo k nam pride pa tudi ne morem mali popokati in iti pred blok.

Če prav razumem neseš paket na pošto (kje dobiš škatlo?), plačaš poštnino, kasneje dobiš denar na pošti. A je tko?

LP Marta

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
6.7.2005 10:24:27   
Annny
Plačilo po povzetju- tako pri dostavnih službah kot pri pošti.
lp

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
6.7.2005 13:35:31   
pravljica
marta, prej razmisli kje se bol splača...pošta se mi zdi ful draga...door to door npr je cenejši v tem pogledu
je pa res, da na pošti stvari počakajo 15 dni (tako tisto kar pošlješ, kot potem tebe denar) in greš dvignit ko imaš čas...dostavljalci pa mislim da 2x prinesejo potem pa vrnejo...imajo pa tel št tako da tudi ni takšnega problema...aja, pošiljke tudi ne pridejo takoj naslednji dan, tako kot pri pošti, lahko traja nekaj dni (ampak več kot 10 pa tudi ne)

pri pošti imaš cenik na netu: http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=95 si lahko sama doma stehtaš in zračunaš (mene je edino šokiralo, ko je bila poštnina že plačana, meni, ki sem stvari dvignila, so pa še zaračunali nekih 250 sit kaj jaz vem česa :zmeden: tako da še to štej zraven)...zapakiraš lahko v enobarvno škatlo ali zaviješ v enobarvni papir, izpolniš 2 listka (rumeno nakaznico in za priporočeno)
pri door to door pa pride z odkupnino do 5 kg okoli 1100 sit in stvari lahko daš v navadno vrečko, aja pa nikamor ti ni treba hodit :)

sem zakomplicirala, ampak upam da ti bo kaj pomagalo...jaz imam samo dobre izkušnje s takšnim kupovanjem in prodajanjem...mi bol odgovarja, kot da hodim k nekomu na dom in obratno

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
6.7.2005 23:06:19   
lin
Plačilo ob prevzetju.
Alora jaz sem že marsikaj prodala in ni bilo nikoli problemov.
Recimo če prodajam stvar za 5.000.
Grem na pošto (ali door to door,.....)izpolniš obrazec (pač poveš da stvar prodajaš in da ti bo kupec vrnil znesek-5.000+poštnino)
Ti poštnino plačaš in ko prejemnik dobi paket ga mora prvo plačt šele potem ga dobi in ko prejemnik plača in prevzame paket v cca. dveh dneh dobiš ti po pošti denar nazaj.Joj zdaj sem pa malo tako napisala če kaj nerazumeš me kr vpraši!

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
6.7.2005 23:08:06   
lin
marta2 ja vse dobiš na pošti ,denar pa ti poštar prinese na dom,seveda če si ti doma ti ga izroči,če ne dobiš obvestilo in ga greš pol isklat na pošto

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mali oglasi-izmenjava stvari in denarja
6.7.2005 23:08:43   
lin
Jaz malenkosti pošiljam po pošti večje stvari pa po Door to door

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?