|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:09:21   
BONI*
Hojla! Prihajam direkt iz bojnega polja:( Lukata sem dala v stajco, da se malo pomiri, jaz pa sem si živčke prišla skulirat sem na RR.
Jaz sploh ne vem več, kaj naj naredim z tem mojim...no, ga imam že v naročju. Stajca se ni obnesla.
Vglavnem, jaz sploh ne vem več, kaj naj mu ponudim za jest, da bo vsaj malo pojedel. Se mi zdi, da bi edino sadne skutke (npr. fruhcwerge) vedno pojedel, če pa mu dam kar koli drugega, pa je po parih žlicah že jok. Ni mi jasno, kaj se je zgodilo, ko pa je prej tako rad jedelin sploh ni bil zbirčen:zmeden:
Pa saj sem že pred 2 dnevoma pisala o tem, ampak jaz enostavno ne morem razumeti, da imamo kar na enkrat mi take probleme z hranjenjem. Pa sem si vedno govorila, da jaz svojega otroka nikoli ne bom silila jest, sedaj pa sem sskoraj prisiljena to počet. Če od 7h zjutraj, ko sva se podojila, ni nič jedel, potem je vsaj po moje lahko vsaj malo lačen:zmeden2:
Sem prav utrujena že od teh scen pri hranjenju.
:(:(:(

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:12:39   
lex
Po moje jih neki daje. Moj je prej tud vse pojedel (imava en obrok goste hrane), včeraj pa je bil full tečen in ni nič drugega jedel kot pa moje mleko, dans pa isto - zjutraj je normalno jedel, pol pa je bil čas za jabolko pa je niti probat ni hotel, pa je pri meni samo dvakrat potegnil, pa full je siten in mu nič ne paše.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:25:20   
leah
Hvala enak.Sem glih prej vse stran vrgla.Sem ji skuhala purana,brokoli,korenček in cvetačo in rižek.Par žličk in fertik.Od Hippa bi pa vse pojedla...no ja,sej tud pri hippu ni bilo kaj bolje.:zmeden:
kaj pa vem.Mogoče jim pa okus ne odgovarja,mogoče se jim pa ne da skoz ena in isto jest...ali pa smo zanič kuharice:zmeden2:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:36:11   
Pikapolonica
BONI,

nekaj mora biti v zraku...

Jaz že tri dni mečem v smeti vse kar skuham in pripravim. Pa je istega okusa kot tisto prejšnji teden, samo Tia noče.

Bom videla kako bo danes za kosilo :zmeden:

Te pa čisto zastopim. Samo, saj bo, enkrat do poroke že - Lukčeve mislim!

Pozdravček, :pika:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:41:56   
viv_
Ma ne vem - mojo je tudi kar nekaj pičilo pa bojkotira hrano - pije pa ogromno. Ampak ima kar nekaj rezerve, tako da se ne obremenjujem. Pa itak v vrtcu poje celo kosilo...


(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:48:49   
dory
jst sem se ze sprijaznila...nas bojkotira hrano in to hudo...vcas sam po en jogurt na dan...nima smisla zgubljat zivcev...ko bo lacen bo ze jedu...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:52:01   
kepa*
Ojla!
Pri nas enaka kriza. Pa tako rad je jedel gosto hrano, sem bla vsa vesela, ker mleka ne mara.
Zdaj pa že več kot teden popolnoma zavrača žličko. Če mu dajem po prstu, še nekako gre.
Pa zdr. me mori, da mora pridobivat, a kako če noče jest.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 12:56:37   
asso
Oj,

jaz se s tem ubadam že en mesec. Na začetku (uvajanje) je veliko stvari jedla. Naredila sem ji zelenjavno juhico jo je z veseljem pojedla, bučke tudi... Sedaj zelenjavno juhico poje 2 žlički in salotejp, bučke eno žličko in salotejp... Jaz se že en mesec mantram s tem. Ugotovila sem le to, da določena hrana ji gre v rit in to bo jedla. Naj bo ne vem kako lačna, če ji ne bo dobro ne bo odprla ust in pika. Pa tudi se hitro naveliča enega okusa. Tako, da mi imamo za kosilo malo juhice, nato pa malo paštice, pa malo bučka... vsako posebej, na koncu vse skupaj s parmezanom. Tako vsaj kaj poje, ker če ne se ustavi že pri dveh žličkah.
Moja bi tudi samo skutice (jogurte) jedla, pa kakšen sadni Hipp (gozdni sadeži, breskev, sadni desert - samo te tri), obožuje pa juho iz beluši. Edino te poje toliko kolikor lahko. In tudi razne riževe kašice ji gredo v rit.
Drugo pa se trudimo, kuhamo ure in ure, en kup umazane posode in na koncu gre hrana psom:((:((:((:((:((:(( in pristanemo ponovno na joški, saj revo lačno pa jo res ne morem pustiti.

Ni kaj, preiskušajo naše živce, ki so skoraj na koncu.

Kot pravi Pikapolonica: "do poroke bo že boljše".

Lp asso

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:01:07   
malika
če se dobro počuti in če pediatri ne zganjajo panike, potem se nimaš kaj bat.

Moj je v 18 mesecu in prav tako neješč, da sem izgubila že nevem koliko živcev. Tudi pri pediatru sem se že razjokala in me je na smešen način pomiril, da še nobeden otrok pri nas ni umrl od lakote in da vzame koliko pač rabi in da se pri otroku ne gleda koliko je pojedel v enem dnevu ampak v enem tednu.

No jaz se ne sekiram več(čeprav ima mali 10,5 kg)poje, koliko pač poje in kaj mu paše. Če kakšen dan noče popolnoma nič(tudi na to se pripravi), mu pokažem čokolado in že je več ni-in tako vase spravi vsaj nekaj.8)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:02:20   
Willson
Boni, če ti kaj pomaga nisi edina, ko bi ti vedela, kako sva že midva z možem živčna, ko je na vrsti hranjenje. Samo, da moja nima nič rada, ne sadja, ne zelenjave, nič sladkega, nobenega sadnega soka, samo vodo in komarček čaj. Samo moja sploh nikdra ni kazala interesa do hrane, niti si nič v usta ne nosi. Sedaj pa je še anemična! Moja, ko jo jaz silim, da poje par malih žličk, se tako jezi zraven, da me je kar strah, da bo imela kakšne posledice, zato jo jaz po par žličkah takoj neham siliti. Pa prej je vsaj mleko rada pila, sedaj pa še to spije le na pol v spanju. Stara je pa 9 mesecev. Meni vsi pravijo, pa saj tudi sama vem, da otroka ne smeš siliti s hrano, da ima pravico odvrniti hrano, da še noben otrok ni umrl od lakote, da si vzame toliko kolikor rabi. Jaz je dokler nisem izvedela, da je anemična, nisem nikoli silila, niti se nisem pretirano sekirala, sedaj pa se!
Tvoj pa, če je rad jedej prej, upam, da ne boš imela večjih problemov in bo ponovno jedel. Sedaj pa mu daj tisto kar ima rad. Pri otrocih se okusi zelo spreminjajo. Samo kaj, ko moja pa nima nič rada. LP

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:06:24   
Willson
taja&maj, vidim, da sta najina približno isto stara.A tvoj že tudi od začetka ni kazal interesa za drugo hrano?Koliko pa sta se zredila od 6 do 9 meseca? Ali je tvoj tudi anemičen?Daj napiši mi, kaj vidva v celem dnevu pojesta?

Vem, veliko v prašanj, če se ti da, mi prosim odgovori! Lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:15:23   
Nia30
Boni, tud jaz že živce zgublam. Sem tud pred 2 dnevoma pisala, da imam vsega dost. Star je 7 mesecev in je do zdaj normalno jedel. Kaj ga je pa zdaj pičilo pa nimam pojma. Oba z možem zraven njega stojiva in mahava z žlico on pa usta skup in jih ne odpre. Tud men se zdi, da bi po 6 urah pa menda že moral bit lačen. Nič. al se dere zraven al pa je dobre volje z zaprtimi usti. Kriza.

Lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:21:00   
dory
no ko smo pri 3,5m saltal na gosto hrano je blo ok...zavracat je zacel hrano pri 6m...vmes sva bla v bolnici...anemicen k sreci ni...

Kaj poje cez dan? kakor je..vcasih nic...vcasih mam sreco da poje vsaj en jogurt...vcasih ima normalne tri obroke...en saden,en mlecni in en zelenjaven..kar mu gre so piskoti in politanke,pa cokolada...pije ogromno...

kolk sva se zredila od 6-9m morm doma pogledat v knjigico..zdej pri skoraj 15m ma 9kg...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 13:57:30   
Natas@
Boni, pri nas na srečo nimo problema s prehranjevanjem (je vse razen mleka, mleko edino zjutraj, ko je še malo zaspan, če se pa čisto zbudi pa še to ne).
Imamo pa probleme z uspavanjem. Danes sem mi je drl skoraj 2 uri, malo se je zamotil edino s časopisom. Zaspal pa je potem na kolenih, mu je samo glava dol padla. A mu je blo treba tolk časa sebe in mene matrat.

Lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 14:56:36   
anaj
Pridružujem se klapi. No ja naša že tako zelo malo je sedaj pa skoraj NIČ. Pomojem so malo vremenski. Je pa res, da zadnje tri dni srečujem otroke katerim raste nov zob in tudi mi smo ga danes dobili. Kaj pa vem??! Kaj pa, če bo zbolel? Nočem te strašiti, ker vem, da tega noče slišati nobena mamica, a ponavadi tudi zato ne jejo. Veliko je prehladov zadnje čase.

Jana:kuza:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 16:11:58   
Seven*
Ej. Nas je imel obdobje, ko ni jedel drugega kot te preklete Fruchtzwerge. Pa sem se tako zaklela, da mu te svinjarije ne bom dajala.. Tudi zdaj kaksen dan ne je skoraj nic. Danes je v celem dnevu pojedel dve flaski cokolina in 5 tortelinov. Se ne salim.. Star je pa 13 mesecev. Jaz sem se nehala obremenjevat. Tolazim se s tem, da ne bo umrl od lakote..

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 16:23:01   
s1
jaz že en mesec uvajam sadje, zelenjavo. poje samo mal banane, drugače pa sploh noče nič jesti. ko ji dam slinček in ko vidi žlico se že pritožuje. bi se pa zdaj na full dojila (pred uvajanjem smo imeli mesece problem z dojenjem - ni hotela nič, razen, ko je že na pol spala. jaz sem že čist na koncu z živci in sita tega uvajanja. skuham/pripravim po dve, tri stvari pa nič, potem pa vse jaz popapam.

nimam pojma, kaj naj naredim.


(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 16:35:30   
bskrle
Jaz sem se vdala in dojila naprej, trenutno dojiva 2krat na dan, pa bos tara 15 mesecev!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 17:31:23   
Marogica
Tudi moj (15.12.04) štrajka danes s hrano, pije pa zelo dosti. SIcer ga nekaj daje prehlad (zamašen nosek)-mogoče je od tega. Ga pač ne silim s hrano. Res je nekaj v zraku.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 20:36:18   
Bejba
Boni, kot veš mi NIKOLI nismo imeli problemov s hranjenje, celo nasprotno - preveč smo jedli. Vendar je tudi danes za večerjo pojedel le nekaj žličk riževe kašice, ki jo drugače obožuje ter jok in zaprta usta :zmeden:. Smo pa dobili danes zobek in jaz to nekako povezujem s tem ali pa se je naveličal vsak večer jesti riževo kašico, čeprav menjamo okuse :zmeden2:.
Kdo bi jih razumel, kaj?

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   jaz ne vem več, kaj naj naredim
8.7.2005 23:13:53   
BONI*
No, saj mi je kar malo lažje, ker vidim, da le nismo edini. Ampak razumem pa še vedno nič:zmeden: Sem se pa odločila, da ga res ne bom več silila jest, ker se mu bo s tem hrana samo še bolj zamerila. Upam samo, da je to le obdobje in da bo kmalu minilo.
Se pa vse to sedaj vleče že skoraj 1 mesec, vse od tiste :hudicek: 6. bolezni, ko mu je istočasno izrastel tudi 1. zobek. Tolažim se, da da so morda za njegovo neješčnost krivi izraščajoči zobki:zmeden2:
Pa upam, da res ne misli spet kaj zbolet, ker se še od prejšnič nisem čisto opomogla:(

Lp, Boni


(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?