|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in tašča
13.2.2010 11:08:02   
MiniMe85
Živjo! Brskala sem po forumih, ampak te teme nisem zasledila ...
Zanima me kako ste povedale tašči, da ste noseče? No, tiste, ki se razumete s taščami, sigurno niste imele problemov, kaj pa tiste, ki se malo manj razumete z njimi? user posted image
No, midva sva se odločila, da ji on pove, ampak se mi zdi, da nikakor ne najde pravega trenutka in pravih besed.
S taščo nisva v najboljših odnosih, čeprav si želim, da bi se razumele. Saj ne rečem, da je najhujša oseba na svetu, ampak ne razume, da sva s partnerjem že odrasla in lahko skrbiva sama zase. Kuha nama in se potem vedno dere, da bova brez nje stradala, a hec je v tem, da znava oba s partnerjem kuhati in jeva njeno hrano samo zato, da ni še večjega ognja v hiši. In ko mi je 1x počlo, se 3 mesece nisem dotaknila njene hrane in sem sama kuhala, ampak to mi je tako zamerla, da se ni pogovarjala z mano in tako sem pristala na začetku - ona kuha, se krega, vse sama naredi, je boga (in tako jamranje poslušam vsak božji dan, vsako minuto, ko sem doma).
Zdaj pa sem v noseča - v 14 tednu, s partnerjem sem skupaj 5 let in verjetno je v takšnem času pričakovati, da se bova odločila za družino. Samo mene je res strah kako bo odreagirala, čeprav mi je po eni strani vseeno, vendar si želim, da bi se veselila svojega vnuka / vnukinje.

Lp vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.2.2010 14:27:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 11:22:52   
Kliki
Jast takih izkušen nimam ti pa svetujem da se ne sekiraš preveč na njene odzive. Bo mogla to sprejet slej kot prej.

A živite skupaj?

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 11:34:27   
MiniMe85
Ja, živimo skupaj že skoraj 4 leta in zdaj se ne sekiram več toliko kot na začetku. Skupaj pa živimo samo zato ker je to od mojga fanta zemlja in hiša, jo je dal tast že zdaj nanj pisat in tako sva se odločila, da ostaneva tu. Je velika kmetija - 28 hektarov zemlje, vendar je polovico gozda in tašča še vedno vse dela po starem. Ko gre čistit bajto, more biti to nujno ob 5ih zjutraj in potem se dere, da sem lena, ker se nism vstala in ji pomagala. Če jo jaz počistim pred njo, nikoli ni v redu in gre vedno popravljat za mano. In pa tako dalje. Sej to se ne dogaja vsak dan, ampak se.
Sem pa prišla iz mesta na kmetijo in znam čisto vse delati in daleč nisem lena. Me moti, ko tako govori z mano, ker večina žensk bi samo 1 uro zdržale z njo in pa na kmetiji, jaz pa sem vztrajna. Morda jo pa to moti user posted image
Sva se pa pred minutko menla s fantom in je rekel, da ji bo danes povedal - jaz sem na šihtu, tako da mi kar paše, da se je tako odločiluser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 11:35:58   
charlyka
ojojoj

SOČUSTVUJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda pa bo presrečna, da bo lahko še bolj jamrala, da zdaj bo morala pa še za enega člana skrbet user posted image user posted image

Ne vem kako bi svetovala, jaz svojo taščo vidim cca. 2-3 krat mesečno, po moji želji in planu user posted image . Če le imaš svojo kuhinjo, začni kuhat sama za svojo družino, morda počasi, 1 krat tedensko in potem nadaljuješ, da ne bo prevelik šok. Pa sprašuj jo za kaki recept, se ji bo morda dobro zdelo, pa kdaj jo potem seveda na kosilo povabi.
Drugače pa upam in mislim, da se vsakdo veseli vnukov (če ne zaradi drugega, da se okoli pri drugih hvalijo), pa te bo morda zdaj lepše obravnavala in se ne bo mulala, ker potem ne bo mogla biti z vnukom.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 11:36:28   
Jessy
Če je tašča taka, je ne boš spremenila. Jaz bi ji normalno povedala za nosečnost, potem pa naj sprejme kakor ve in zna. Sicer je težko, a skušaj, da se ne boš sekirala zaradi njenih besed. Ob priliki pa bi ji na njene besede o lenobi rekla samo to, da je brez veze, da kaj narediš, ker ji nikoli ni všeč in popravlja za teboj.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 11:38:50   
charlyka
Aha, pa še to - kako pa tvoj fant gleda na situacijo?
Glede na to koliko se ti očitno prilagajaš in vztrajaš, kljub slabim razmeram, močno upam, da te podpira in ti stoji ob strani. Če pa tega ni, je pa zdaj pravi čas, da se bo svoji mami po robu postavil, če te bo preveč sekirala - tu gre zdaj za vajinega otroka in ena tašča NI POMEMBNA!!! In to se naj ji da vedet!!!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 12:01:41   
MiniMe85
charlyka - hvala za zelo dober nasvet (glede receptov in pa kuhanjauser posted image ). Svoje kosilo ji pa ne bi ponudila, ker ni nikoli dovolj mastno in pa pečeno (njene kritikeuser posted image ). Drugače pa me fant zelo podpira. Se vedno skrega z njo, če me gnjavi, samo potem se zopet jaz počutim slabo, ker ko gre fant v štalo al pa za trenutek ven, uleti tašča k men v sobo in reče, da sam tožarim Dejanu. Jao, včasih bi ji vrat zavilauser posted image  - no, ne dobesednouser posted image . Sem vesela, da ni fant mamin sinček, ker potem bi pa znorela. No, potem verjetno tud z njim ne bi bla več. Je pa še tast tu in on tud z nama drži. Vedno ji govori, da stari pa mladi ne grejo skup in da če že naredi nekaj lepega za naju, naj nama tega ne spodnaša, ker jo nič ne prosiva, ampak ona je pač ona.

Jessy - ja, na te karte sem pa tudi že šla igrat, da sem rekla, da ne bom nič počela, če je že vse, kar naredim zanič. In je bilo nekaj časa ok, potem pa spet vse po starem. Ne razumem kako je lahko nekdo tako nesramen user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 12:12:33   
charlyka
Hvala bogu za normalnega fanta user posted image user posted image user posted image
To pa mi je malo znano, da opazke in kakšna polena pod noge priletijo takrat, ko njenega sina ni tam, da bi slišal user posted image user posted image user posted image

Odlično zate tudi to, da vaju tast razume!! Saj potem ste pa trije proti eni tašči!!! - TO BOSTE PA JA ZRIHTAL!! No, če bi bilo tako enostavno, bi tudi jaz svojo taščo večkrat videla, a ne? user posted image user posted image

Tašča je TAŠČA, kolkor jo obrneš ... ŽAL

Pa vseeno upam, da se bo vsaj malo spremenila, ko pride vajina beba!!! Boš videla najprej kako bo novico sprejela, če bo ful vesela in se bo s tem hvalila, ji boš lahko malce peruti pristrigla. Ker bo pač morala biti znosna, če bo hotla sodelovat pri vzgoji vnuka.
Če ne, pa ti svetujem, da se čim prej naučiš ignoriranja - zate bo pomembna tvoja družinica, ona pa bo pač nek stranski faktor.

Kako pa se s svojimi starši razumeš? Pridejo na obisk k vam?

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 12:47:57   
MiniMe85
Moja starša, čeprav sta ločena, sta oba zlata in vsi smo v stikih. Mama živi 13 km stran od mene, oče pa samo 3 km. Vendar, ko fanta ni doma, grem k mami user posted image . Ja, pridejo na obisk. Največkrat mama, sestra in brat in po kakšnih 2 urah se že nestrpno odpravljajo, sam jih tašča zasipa s kritiki. Seveda sem jaz tarča kritiziranja, ampak se postavljam na zadnje noge in ji ugovarjam, vendar veš, da takim ljudem ne moreš nič - preprosto jim ne moreš do živega. Rada bi čimbolj mirno nosečnost in že prav nestrpna sem in čakam, da mi bo telefon zazvonil, da mi moj pove kako je sprejela novico.
Zdaj, ko berem nazaj kaj sem napisala, se mi dozdeva kot da devam vtis, da me tašča sovražim, samo mislim, da ni tako. Ne sovraži me, ampak pač ona je taka, da kar ona naredi, je super, fenomenalno, odlično, kaj pa jaz naredim, pa ni v redu, površno in pa zanič. In tak mi kuha v glavi, ko začne jamrat ... user posted image
Kaj ti tudi ne shajaš najbolje s svojo taščo? user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 13:00:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiniMe85)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 13:05:46   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: MiniMe85


Kaj ti tudi ne shajaš najbolje s svojo taščo? user posted image


user posted image user posted image user posted image Bi se lahko tako reklo.
Saj tudi moja mene ne sovraži in globoko v sebi verjamem, da je v redu človek, samo je pač tipična tašča/gospodinja in živi v nekem svojem svetu, jaz pa sem že dolgo časa samostojna (od 18 leta, ko sem šla študirat), tudi nisem bila ravno smrklja, ko sem prvič stopila v njihovo hišo (pri 25 letih) in sem pač določena mnenja in nazore že imela izdelana in že od nekdaj ne prenesem, če me hoče kdo komandirat. Tudi nisem od začetka bila tipično gospodinjski tip ženske, da bi samo na kuho in likanje mislila (to se je seveda malce spremenilo, ko sva se s fantom, zdaj možem, preselila skupaj), sem bila bolj tip ambiciozne ženske, ki je delala kariero in veliko potovala (do trenutka, ko sem zanosila user posted image ) - no, zaradi tega tudi nisva imele dosti kaj skupnega in zdaj smo pač v nekem stanju, ko mlatimo prazno slamo, ko se obiščemo ... pač tolk, da nekaj govorimo ... in ona pač poskuša z raznimi opazkami špikat in kao komandirat ampak jaz brusim nazaj ali pa ignoriram ... pa hvala bogu imam tudi jaz fajne starše, pa se njim potožim, ko je treba. Pač jo jezi, ker je nepomembna v našem življenju ... Tudi me nič ne pokliče ali obišče, čeprav sem že 6 mesecev v rizični nosečnosti... Kadar smo tam na kosilu, je sicer prijazna, ampak da bi se kaj zanimala za moje počutje, se ne. Po drugi strani pa skos govori, da bo kao ona pazila na bebico, vendar samo zato, da ji ne bi bilo treba več hodit v službo (ampak moj bibi bo šel v vrtec user posted image ). Zanm tudi jaz bit žleht user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 13:06:25   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

minime ne vem kak ansvet naj ti dam ker jaz nimam nič slabih izkušenj s taščo me pa zanima nekaj drugega
-a vi živite vsi v istem gospodinjstvu torej ej ena kuhinja, vidva pač iamta svojo sobo in je to to
al imata vse svoje ker jaz bi na tvojem mestu sigurno predlagala fantu da si urediva sobo, kopalnico in kuhinjo zase. že zrad lubga mira....



SE STRINJAM! ČIM PREJ!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
13.2.2010 13:53:09   
MiniMe85
Charlyka - kaj???? Rizično nosečnost maš???user posted image  Boga!!! Ampak vidim, da si večni optimist in TAKO JE TREBA! Ko si to napisala, sem pomislila : K..c gleda taščo, samo da bo moja biba zdrava. In pa še to. Zdaj bom jaz gospa in nima kaj jamratuser posted image
Ja, Zivepo, skupno gospodinjstvo imamo. Je pa tako, da smo postavili eno bajto (tast jo je) kakšne 4 km stran od nas, da bo njena in ker nima avta, se mi je že zadnjica smejala, ampak ona ne mara tiste bajte, čeprav skoz govori, da se bo odmaknila. Aprila začnemo najino bajto adaptirat in prerihtat, ampak še vedno bomo imeli eno kuhinjo, eno kopalnico, ... in mi moj govori, da se bo takrat tašča ziher odmaknila, ampak ne vem zakaj imam jaz občutek, da ne bo to tako lahko.
No, in končno me je fant poklical ... tašči je povedal novico ... in ne morem verjet user posted image user posted image user posted image  vesela je bila user posted image user posted image user posted image  hahahaha ... pravi, da ji je dal sliko od ultrazvoka in da je tekla po očala ter ga vprašala, če sem noseča in ko ji je potrdil, se je začela smejat in vriskat. user posted image  nič mi ni več jasno. Sej razumem, da bo to njen vnuk in da je tudi ona ženska, ampak nisem (resnično nisem) pričakovala pozitivne reakcije!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.2.2010 9:51:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiniMe85)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
14.2.2010 9:52:23   
charlyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vidiš - saj je vesela, zdaj pa kar lepo premišljeno in diplomatsko, da se bo tako plesalo, kot boš ti žvižgala user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. - ja, saj zdaj smo že ven iz rizičnega in je do zdaj vse super ok, konec maja pa pride bebica, tako da je vse v redu (je pa bilo težko od začetka).

TEBI PA SREČNO NAPREJ, pa še kaj poročaj kako se bodo stvari odvile!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
14.2.2010 9:53:18   
charlyka
Zivepo - odlična ideja z otroško!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
14.2.2010 10:09:47   
Natalija28
Definitivno vama priporočam, da najdeta rešitev, ki bo vama najbolj ustrezala! In to čimprej. Jaz že ne bi hotela, da bi moj user posted image  živel v tako napetem ozračju. Sploh, če obstaja možnost, da se temu izognete.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 7:27:43   
MiniMe85
zivepo - imaš res odlične ideje, ampak hočeš, da podpišem pogodbo s hudičem user posted image .
 
charlyka - ja, seveda je bila vesela, je sporočala že celi žlahti, potem je pa klicala svojo starejšo hči, ki že vse ve, ker sem ji že povedala in ko sta končali s pogovorom, je prišla do mojga in mu rekla, da Tatjana že vse ve in da sem ji že vse povedala. HALO???? To tako zgleda, kot da nimam te pravice. No, in kar je še najhuje, že sili v poroko. S fantom nisva poročena, živiva pa skupaj že 4 leta in ne js niti on nisva neka navdušenca nad poroko. Sva rekla, da se enkrat že bova poročila. In zdaj tašča vsem govori, da nama morjo povedat, da ne morva na svet prinest otroka brez poroke. Otrok bo prišel, tako ali drugače user posted image user posted image user posted image  me pa to ful moti.

Natalija28 - točno to je moja mama rekla. In želim si, da se odseli. Je že bila v svoji bajti kakšen teden, pa je spet priracala k nam, češ da ji je dolgčas user posted image user posted image user posted image  ... js ji ne morem pomagat. Sej, ko se bo hiša zrihtala in js mam avgusta rok, vem, da ji moj ne bo dovolil, da je dol. Nekak bo mogla razumet. Zlepa al pa zgrda user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 8:07:30   
jolcica
živjo vsem

sem se prov spomnila ko sem  tole brala kakšne travme in grozo me je bilo spoznati taščo in tasta. Pa ne da bi bla tko kjj nesramna še poznala jih nism sm sem imela občutek da bosta tko full vzvišena , tko nama gledala drugače postrani glede na to da sva z mojim kar neki let razlike in mela sm ta je taščauser posted image . Vse to sem pobrala od mojih prijatlj ko so govorile kakšne so tašče. No ko sem jo spoznala je tako mila in še zmeri je pravi user posted image je res, res si ne bi želela meti boljše tašče. Je pa nažalost tko da se pa ne razumem kaj dobro z fantovo sestro in od fanta brata punco, usoda je še tko hotela čeprav mi je žal k sm jima kj tasga rekla in želim da bi bli prijatli nažalost kakor kaže to ne gre, pač sem ugotovila da ni vedno dobro povedat to kar misliš in da v navalu jeze ne smeš vse rečet... user posted image user posted image user posted image sm upajmo na boljše čase user posted image user posted image user posted image sicer se pogovarjamo in vse tko sm veš da to ni to da bi lahko kj več zaupu al pa tko.

Drugače pa je tko  z mojmu sva skupi no maja bo 4 leta vendar živi skupi komaj kakšno leto no živiva pr meni moji starši sicer niso imeli kej proti moram rečt ko sva jima povedala da bova dobila bebiko sta bila tako vesela in tud zdj sploh oči pride vprašat če kj pomaga me cortata res oba user posted image user posted image user posted image moram rečt da sem kar vesela da sta tko sprejela tudi brat je čist navdušen k je tko k sem ga hecala ko še nism vedla da sm noseča smo se tko pogovarjal pa je reku da nj rajš počakam da naj ga žuram bla bla bla zdj je pa tko ponosen in prov komej čaka user posted image user posted image user posted image

no glede poroke pa je tako da sicer se bi kot opazim tašča želela vndar sem rekla da to nažalost ni izvedljivo saj ne sili tko enkrt je sm tko omenila sm midva se želiva poročiti maja kar pa letos ne mogoče kajti pričakujeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva misla še drugo leto sm bi rada dokonca uštimala stanovanje se toto kompleto za opremit in da bi najin user posted image shodil tko da šele pol eno leto naprej vendar upam da bodo to razumeli kajti ohcet ni tko poceni sploh ne pr nas če imaš dost žlahte in tega poleg tega se pa nočm poročiti tko eno sredo ampk želim tradicionalno poroko tko s okol 70 im svati(mogoče mal več kot 70 manj pa ne) se mi zdi da ni preveč niti nepremav :) Starša pa naju nič priganjata rečeta sm mami da ona se nebi , ati pa prav če se boš se dej da bo orng ohcet :)) hi hi hi :)))

joj sem se razpisala kar ni res sm o taščah je zmeri luštno pisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite lepo user posted image user posted image user posted image

pa eno user posted image pošiljam vsem za srečo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jolcica -- 15.2.2010 8:15:14 >


_____________________________

my little angel :)

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 8:44:05   
MiniMe85
Hej hejuser posted image

Ja, jolcica, tako je ... če se razumeš s taščo, je pa vedno nekdo drug tisti, s katerim se neuser posted image  brezveze vse to, je res? Mislim, js sem tak človek, ki ne mara kreganja in ogovarjanja in ko kaj takega doživim, me kar šok, ampak sem pa tud hudič. Ne morem bit tiho in pol me to mal tepe. Mislim, lahk sem tiho prvič, drugič, tretič, ampak pol se mi pa zdi, da bolj ko bom tiho, večje veselje bo mela in potem pač povem svoje. Pravi moj, da je taka, da prav uživa, ko se krega, sam to je res. Ker drugač ni v središču pozornosti.

Drugače pa se strinjam s tabo glede poroke. Js tud neb šla k notarju en dan, oblečena v plavo, s svojo pričo in njegovo in se uženla. To je katastrofa! Potem bi pa vsa žlahta šla na nas kaj jih nismo povabl. Tud js želim met tradicionalno poroko. In to res košta velike dnare, zato pa ne mislim metat denarja stran zdaj, preden pride beba, ko ga bova še tko krvavo potreovala. Je pa tud to res, da sem komaj doštudirala in to leto delam preko študent in če se zdaj poročim, bom imela še otroškega manj, ko bom v porodniški, ker imam moj zelo lepo plačo. Tako sva pa rekla, da bo eno leto otrok pri moji mami pisan (kjer imam tudi jaz stalno prebivališče), potem bova pa videla kako dalje.

Tudi jaz vam vsem želim veeeeeeeliiiiiiikoooooo sreče user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 8:46:50   
meymey
Na eni drugi temi sem prebrala moder izrek:

Samo dve stvari sta dobri hladni - pečenka in tašča! user posted image

Vsaka čast da uspevate v sobivanju s taščami in ostalo družino. Jaz po 3 dneh z mojo mamo začenjam dobivat živčni zlom... v najemu živim samo zato, da z veseljem grem enkrat na mesec na kosilo k tašči ali moji mami. Nikomur ne rabim nič razlagat, nikomur nisem nič dolžna.

Glede prvega posta pa tako... odvisno od karakterja. Pri meni bi pokalo in to hudo! Pol pa al bi se zmenli ali pa razšli... Starši pa najbrž bolj potrebujeno sina na kmetiji kot pa vidva njihovo kmetijo.
Upam, da se boste uspeli pogovoriti, te pa opozarjam, da so take tašče po prihodu novorojenčka ponavadi ŠE HUJŠE!!!

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 8:47:19   
jolcica
hvala :)

ja včas bi blo bolje če bi bla tih pa preslišala sm kar ne morem nazaj rečt...user posted image user posted image user posted image in pol je tko kot je sm upam da bo se kj spremeniluser posted image user posted image user posted image


_____________________________

my little angel :)

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 9:08:21   
MiniMe85
meymey - Jooooj, zdej pa si me ustrašlauser posted image  ... res ne vem kaj naredit. Fanta ne morem pustit zarad njegove mame in tudi prosila ga ne bom, da greva v kakšno stanovanje, ker tega ne morem zahtevat od njega. Drugače je ful lepo tu, kjer živiva, samo ko bi se vsaj ta hudič odmaknil! Je pa res, da če mi misli kaj težit al pa karkoli, ko bo otrok na svetu, ji bom pa prepovedala, da bi ga videla. Resnično bom! Ker svojega otroka ne mislim vzgajat v takšnem hinavskem, obrekovalnem vzdušju! In tudi moj fant tega ne bo prenašal. Dokler imam njega, lahko dihamuser posted image

jolcica - saj vem kako ti je. Js sem tudi predolgo držala v sebi vse, kar sem hotela tašči nazaj povedat, premlevala te besede in ko mi je enkrat počlo, nisem več mogla in je vse rukenlo iz mene, potem je pa šla mojo mamo klicat in ji jokala po telefonu, da nimam nobenega spoštovanja do nje in da sem ji rekla **** - in take svinarije je lagala. Nikol nisem niti pomislila, da bi kom kaj takega rekla, ampak ona je mogla dramo narest. Sej moja mama je vedela, da to ni res, ker me predobro pozna. Me je potem celo klicala in rekla nej se ne sekiram in pustim staro na mir, ker ji bo to še bolj kri povrelo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 9:16:45   
DanijelaNeli
MiniMe85...ko bo prišel user posted image  boš še boga z njo! A imaš kam se umaknit,...tako,da boš imela svoje gospodinjstvo?
Sej je res,imaš neko spoštovanje do starejše osebe,ampak se moraš postavit tudi kaj zase.In delat po svoji glavi...če rabiš pa kakšno pomoč se obrni na svoje bližnje.

Ni težko it ji kaj pospravit,očistit...samo,da boš samo senca njej in delala kar ti ona reče in,da boš zaradi tega zapostavljala svojega moža in otroka!? Ma no way... Kaj pa pravi tvoj user posted image ?


< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.2.2010 9:24:35 >

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: NOSEČNOST IN TAŠČA
15.2.2010 9:18:51   
biba88
iste probleme sem imela jaz!
ko sva midva povedala da sem noseča moji tašči je začela jokat in naju zmerjatuser posted image  je pač malo čez les! nonstop naju je hotla komandirat in imet za dva razvajena smrkovca! še zdaj mi je žal da ji takrat nisem povedala vsega v glavo ampak sem tiho prenašala njene žaljivke zbadljivke..... midva živiva pod isto streho s taščo ampak se vidimo samo 1x tedensko mogoče. v takem primeru je najbolj fajn se discancerat in povedat kaj si misliš! jest sem zaradi tašče toliko prejokala....kok sem bla smotanauser posted image  nić več! postavla sem se zase in svoje principe! zdej je pa mir! no vsaj midva ga mava!
ne se pustit!

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?