|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aaavgggussst
6.7.2005 16:45:51   
Tiamo
Hojla,

kej držite pesti za našo Jessy? Me prav zanima kaj se dogaja..skoz mislim nanjo, upam, da bodo moje pozitivne misli in želje, kaj pripomogle :angel::angel:

Zdajle čakam zidarje, da se zmenimo za pregrado dnevne sobe.

Včeraj sem dobila posteljico:sloncek::sloncek:, jutri gre moj :love: v MB po posteljnino, tako da potrebujem samo še jogi.

Sem pisala v form oprema za otroke pa je samo ena predlagala Dormeo jogi. Mene pa zanima, kje se ga splača kupit, koliko so cene in koliko je čakalna doba. :zmeden::zmeden: A ima katera od vas že kupljen jogi, no poročajte.

Drugače sem OK, na zatečene noge sem se že navadila. Me pa zadnje dni ful spodaj, pa ne boli ali srbi, ampak imam tak občutek k da se mi je vse povečalo in me skoz drgne ob hlačke. Tok je zoprn občutek, sploh, če sedim. :zmeden::zmeden::zmeden:

se tipkamo..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aaavgggussst
6.7.2005 17:04:20   
eva1
Sicer nisem avgutovka-ampak jaz tut že mal pogrešam Jessy-a katera kaj ve, kaj se z njo dogaja???

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aaavgggussst
6.7.2005 17:08:27   
Tiamo
Eva1 bomo morale verjetno do jutri počakati, da izvemo novice od Jessy :rozica::rozica:, vsaj upam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aaavgggussst
6.7.2005 17:14:44   
urši77
Hello sonosečke:)

Ja tudi jaz sem se večkrat danes spomnila na Jessy:muca:

Mi smo kupili v BC jogi z priloženo tanko blazinico - kao povšterček,ALLERGO BABY;nekaj prov spešl proti alergijam...pa baje je tako zračen da tudi če otroček zabubi svoj nosek v jogi in ne more dvignit glavice, da se ne more zadušit-no, raje ne bomo probavali, ampak občutek je pa vseeno malo boljši. Cena: 17.600sit So jih pa imeli na zalogi, tako da sem ga takoj vzela.Imela so še prbl. ene pet drugih variant, seveda ti občutneje cenejše:)Ampak te znajo prepričat, da za otročka pa najboljše,....la, la, la....

Občutek "povečanja" podvozja mam tud jaz-hormoni pač delajo po svoje:) Pa tudi me zadnje čase kr mal za pojamrat boli medenica in kolki-se vse skupaj širi in pripravlja na dan D!
Sicer počutje ok, otečenih nog zaenkrat nimam nič:bravo:, le okorna sem iz dneva v dan bolj. Pa bomo tudi to preživeli:)

LP in lep sončen dan še naprej

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aaavgggussst
6.7.2005 17:20:45   
Jessy
Evo mene!

Sem že doma! Da na hitro malce opišem situacijo in dogajanje.

Pridem v sprejemno, kjer mi je bratec vzel kri, a krvi ni mogel vzeti (so vedno težave, ker mi ne najdejo žile) in me je kar mučil in mučil in sem mu skoraj v nezavest padla in takrat je odnehal. Pol sem šla v svojo sobo, kjer sem se preoblekla, nato pa mi je na oddelku vzela kri (v prvo, brez mučenja) ena fajn sestra. Potem so me poslali v prvo nadstropje v eno sobico (po moje tam tudi kakšna rodi, ker je notri banja, pa vse za novorojenčka, tudi miza ima možnost za noge, da ti jih vpnejo) in me tam priključili na CTG. Vmes mi je sestra namestila še "metuljčka" za poznejše dovajanje tistih zdravil za relaksacijo (nič kaj prijetno ni to vstavljanje igle). No, po dobre pol ure pride moj ginekolog in samo zajamra in pravi, da imam popadke. Saj se mi je zdelo!!! Me je nekaj čudno špikalo v spodnjem delu trebuha, sam nisem mislila, da so pa to popadki. Nato pride dr. Mervic in mu pove, da ne bo nič, da imam popadke. Ta se pa na vrat na nos vrže na moj trebuh, ga zagrabi in začne vleči otročička iz kanala (se je že fajn usidral), nakar ga moj G nap***i, da naj tega ne počne, ker imam popadke, pa da ne bomo mogli nič, Mervic pa še kar vleče in želi, da pogledajo z UZ, če je ritka šla kaj višje. Vmes ga je moj G kar naprej nekaj nap*****l in mu dokazal, da res nič ne morejo. No, in so me pustili pri miru.
Potem so se vsi pobrali ven iz sobe, nakar pride moj G nazaj in mi pove, da sta dve slabi stvari:
1. da je otrok prenizko za poskus obračanja, ker ni prav veliko plodovnice
2. da imam popadke in se tega ne dela, če so popadki
Potem mi je še vse lepo umirjeno razložil in rekel, da grem lahko danes že domov, še prej pa na en CTG, jutri pa naj pridem k njemu v ordinacijo, da mi bo "stehtal" otročička, ker če je težji od 3300g, bo kar carski rez.

Nato se mi je še sestra opravičila, ker mi je brezveze vstavljala metuljčka - saj ona ni mogla vedet, da ne bomo rabili.

So pa zares fuuuuul prijazni vsi - vsaj tisti, s katerimi sem jaz imela opravke.

In zdaj sem doma! Vsake toliko čutim popadek, ampak ni nič kaj hudega. Bomo videli, kaj mi reče jutri!

Pa hvala vsem, ker ste tako mislile name!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aaavgggussst
6.7.2005 17:43:28   
Tiamo
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ne vem kaj naj napišem......tok sem srečna,da je vse OK.

Vse pohvale tvojemu G. :angel:

Se pravi boš verjetno julika :sloncek::sloncek::sloncek: in boš prav kmalu stiskala :duda:.

Komaj čakam na novice jutri :kuza::kuza:


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
6.7.2005 18:00:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Aaavgggussst
6.7.2005 18:19:54   
violinski
Joj, samo da si dobro, Jessy. Jaz sem se po vsem tem, kar sem včeraj prebrala - izkušnje z obračanjem in to - kar malo sekirala, kako bo. No, sej tudi, čeprav so bili vsi prijazni in se počutiš dobro, tisto 'vlečenje' otroka se prav nič fino ne sliši. Upam, da te ni zmatralo. Zdej pa kr doma počivaj, da ne boš že ponoči morala kam hiteti.

Jaz sem pa danes šla vplačat 'prisotnost ob porodu' za :love:, pa hotela sem v Osh Kosh it pogledat, kaj kej imajo, pa so se preselili v BTC. Sploh me je bilo eno samo šetkanje, ker tudi blagajna na Šlajmerjevi 3 v leseni hišici ne dela in sem morala na blagajno v Leonišče.

Pol smo šli še v Fructalovo trgovino po par sokcev in po Frutabele, pa v Mlekarne po sladoled in jogurt, zdej me pa tako boli medenica, kot da mi bo narazen padla. Zato sem :love: in :duda: poslala malo ven, da peljeta avto v garažo, pa se sprehodita po igrišču in se malo 'toboganata'. Grem ležat, še sedet mi je težko.

Jessy, čakamo, da poročaš o nadaljevanju zgodbe!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Aaavgggussst
6.7.2005 18:23:16   
tina104
Zdaj sem komaj uspela tu gor prit. Sem zjutraj oblačilca sortirala - sem jih včeraj dobila - ogromno tega, je pa vse rabljeno in nekatere stvari so precej sprane (no najde se tudi kaj, kar sploh ni bilo oblečeno). Sem se res čisto zmedla s temi številkami - 56 je isto veliko kot 68!!!!! (nekatere stvari).Nič mi ni več jasno:zmeden2: pa še občutka nimam, kake velikosti oblačil bodo :duda: zares prav. No po kosilu (ob 12.) pa sem bila tako utrujena, da sem kar zaspala za celi dve uri in pol - lepo meni, a ne?

Jessy, sem zdaj prebrala tvojo zgodbo in sem prav čutila tisto razburjenje - kako blizu je v bistvu porod. Zanimivo!!

Bubayuba - se mi zdi, da bolj hvalijo celjsko porodnišnico. Ptuj poznam bolnico in moji sorodniki, ki so bili tam imajo zelo slabe izkušnje (mojega dedka so mislili v Hrastovec poslat, potem pa so po vezah prišli do MB zdravnikov, ki so ga takoj sprejeli in ga operirali - imel je neke možganmske krvavitve . Torej so ga rešili. Če bi ostal na Ptuju, bi živel še samo kako uro.tudi babica je imela neke probleme z glavo in ... Iz porodnišnice od tam poznam samo eno zgodbo - kolegica je januarja tam rodila in ima bolj slabe izkušnje. Res je, da CTG ni kazal nekih močnih popadkov, pa odprta je bila zelo malo in so jo kar pustili in rekli, da bo rodila koamj nekje naslednje jutro, :love: so poslali domov... V glavnem ona je rodila še tisti večer. Pa nadrli so jo, kaj jamra...

Tia - glede jogija - midva sva ga kupila v Arielu, nekje 12.000 sva dala. Imajo take s kokosom in peno - sva kar tega vzela - je trd, kar priporočajo. Imajo tudi iz lateksa - meni se je zdel tako zelo mehek, da se nisem zanj odločila.
Glede povečanega spodaj pa pri meni je tudi isto - v bistvu mi zaradi tega še bolj ni do seksa - že dva tedna nismo... Če pa je spodaj vse tako napeto in mi res ne paše:(

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Aaavgggussst
6.7.2005 19:07:02   
andrejalj
Dan dan dan!

Jaz sem pa danes skor vse nakupila...ne me spraševat koliko sva zapravila:grrr::grrr::grrr:. Pa zdele neki z mojim sestavljava in sva razpizdla en druzga.....sm čist preč:(:(:( . Evo, nč ne morem pisat.
Grem na češnje- mogoče me potolažijo.

Jessy....lepo da je vse ok. in da boš kmalu mama!:rozica::rozica:

dijo do naslednje moje dobre volje:zmeden2:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Aaavgggussst
6.7.2005 19:42:44   
Seven*
Hey Jessy. Otrocek se lahko obrne tudi tik pred porodom.. Ce ne pac CR, kar tudi ni tako slabo.. Odvisno kaj si zelis..

Jaz sem danes kar malo depresivna. Ugotavljam da se tako zelo hitro utrudim in da imam se zelo malo casa, da vse pripravim glede na to s kaksno hitrostjo delam. Kakorkoli, bomo ze..

Noge mi strasansko zatekajo, imam tudi premalo Hemoglobina, zato jem tabletke..

A gre katera avgustovka roditi v CE mogoce? Razmisljam o tem, da bi sla tja rodit.. Ce me kaj ne preseneti..

Trebuh imam ogromen. Zelo me skrbi, da se niso zmotili pri dolocitvi datuma poroda, ker me je dosti vec skupaj kot pri Jakobu, pa imam se slaba dva meseca.. Kaj pa vem. Danes sem glih ugotovila, da imam obseg trebuha 107 cm. :zmeden::zmeden:

:rozica: vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Aaavgggussst
6.7.2005 20:47:15   
hugolina
Pozdravček še od mene!
:bravo::bravo::bravo::bravo: zate Jessy, sem vesela da se je vse tako končalo. Ni moglo bit pa nič kaj prijetno zate:zmeden: in res vsaka ti čast, da si se tako dobro držala :rozica::rozica:!

Jaz mam pa zadnje dni težave s spanjem. Joj, kar mori me zvečer, ko vem da se bom spet celo noč premetavala. Čisto nič mi ne paše, ne na levi, ne na desni strani, da na hrbtu sploh ne govorim. Pa mam povštre podložene, pa tudi nič ne pomaga:((. Pol pa še takrat ko zadremam, me pa :duda: zbudi s svojim plesom, pa na WC moram, aaahhh. :love: pa tud že ves revček zraven, ker se ne morem nič z njim ukvarjat, ker mam sama s sabo dovolj dela:zmeden:
Pomoje je s prespanimi nočmi konec pri nas:zmeden2:
Mal sem mogla pojamrat.

Jaz sicer posteljice nisem kupovala, sem vse to dobila. Zraven mam pa jogi ali pa žimnico. Sicer mi vsi bolj priporočajo slednjo, ker je baje jogi premehek. Ampak saj pri tako majhnem :duda: to ni tako pomembno, ali pač? No bomo videli, jogi se mi bolj dopade ker je čisto nov (mogoče zarad tega:zmeden2:)

Nimam pa še nič kupljenega za iz bolnice za :duda:. Sploh ne vem, v kaj ga bom napravila. Pa je že blo govora o tem, pa še kar ne vem.:zmeden: Ali naj bo pajacek, ali body s kratkimi pa jaknica, ...
No sej v pon. grem s sestro v Lj. k ma en pregled, pa upam, da mi bo tam kaj padlo v oči.

No zaenkrat toliko....
lp


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Aaavgggussst
6.7.2005 21:19:23   
Kety
Dober vecer!

Jaz sem pa danes zelo pozna z oglasanjem. Sem pa ze na drugi temi odgovorila Jessy in sem res vesela, da se je vse OK koncalo, cetudi ne tako kot so pricakovali. To, pa da bo lahko ze zdaj mamica mi je pa dalo mislit, da moramo kar pripravit stavri za nase :duda:, ker nikoli ne ves kdaj te lahko preseneti. Zdaj smo pa res ze skoraj na vrsti.9nebesa

Vceraj zvecer sem dala nove slikice v album od mojega trebuscka in od previjalne mizice. Imam enako kot Jessy, samo v drugih barvah! Mi je fuuuuul lepa!9nebesa

Sem se pa ravnokar vrnila iz bazena in sem kar malo premra~ena, saj se je voda ohladila na 26 stopinj zaradi dezja. Ampak mi plavanje ful dobro dene in sem se kar malo prisilila da sem sla v vodo.

Hugolina, imava pa enake tezave s spanjem:)- Tudi jaz ponoci nic ne spim, ker mi ne pase cisto nobena lega vec, pa se mali se skoz neki kobaca po trebuscku. Zjutraj sem imela obcutek kot da se trudi da bi se obrnil na glavo in mu ni in ni slo! Upam, da mu bo kmalu uspelo, ker je ze cel velikan, trebuscek je pa ze malo tesen. No, meni se zdi kar majhen glede na tedne in v primerjavi s kolegicinim, ki ima isti PDP. Mali pa je res orjak, saj je imel pred 14 dnevi obseg glavice ze 30 cm.

Dobro spite in se tipkamo jutri!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Aaavgggussst
6.7.2005 21:42:27   
Žani
Evo še mene...verjetno spet zadnja.;)
Jessy, tudi jaz sem mislila nate in držala pestke. In je pomagalo!:sloncek: No, pa se ti mogoče ne bo treba matrat tko kot nam. Vsako slabo je za neki dobro.
Tudi pri nas žal zelo malo spimo.:(( Skoz se zbujam, pa na wc hodim, pa diham težko...Moj buši je tako velik, da me je včeraj osebna zdravnica prepričevala, da so se zmotili glede PDP in da bo prej. Al je pa :duda: pravi bajsi!?;) Obseg bušita imam 120cm, pa je še cel mesec do roka. Imamo pa za :duda: že vse pripravljeno, razen torbo zame in zanj za v porodnišnico.
Za otročka imamo pripravljen košek in zraven pride ena taka posebna pena. Jogi pride na vrsto čez nekaj mesecev, ko bomo postavili posteljico.
Uživajte v teh prečudovitih dnevih, kajti vreme nam je res naklonjeno!:bravo:
Lep pozdrav!:rozica:
Žani

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?