|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krr neki....
26.2.2010 13:40:21   
baguSka
... se sama ne vem... moji obcutki so ZELO (z)mesani... sploh ne vem kaj nej cutim user posted image in kako nej se pocutim user posted image

odkar sem bla stara 18 let namrec delam - in skor ves ta cas sem tudi redno zaposlena.. nisem se ostala doma - brez dela!!

no, zdej pa je pesem malck drugacna... danes je namrec zadnji delovni dan pred mojim 'dopustom' za katerega ne vem do kdaj bo traju.. user posted image

sicer mam se vedno status samostojne podjetnice in ga bom tud se obdrzala, ampak zapuscam firmo za katero sem delala vsakodnevno... in od zdej naprej bom doma user posted image

sploh ne vem kaj naj si mislim... kaksne obcutke naj mam... podajam se meni na cisto neznano pot - neki novga pac zame, ker od svojga 18.ga namrec se nism bla non-stop doma user posted image user posted image

a se je kateri ze zgodil kej tacga!? in kako se je obneslo tistim, ki mate te obcutke ze za sabo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krr neki....
26.2.2010 13:50:22   
rija
ja. meni. user posted image

in čisto vem o čem govoriš.

jaz sem tudi delala, delala...in delala. najprej v službi, potem še za svoj s.p.
potem so v službi znoreli (pa ne zaradi kvalitete mojega dela, ker to mi še zdaj vsi priznavajo, da sem bila res najboljšauser posted image ) ampak enostavno zato, ker mi "naša" firma ni bila več alfa in omega v življenju. pač pa sem si dovolila razmišljati drugače in v drugi smeri.
predvsem moj direktor, ki me je imel resnično zelo rad in sem pri njem dobila vse, kar sem si zaželela, je bil zelo "razočaran".

in ko sem šla....sem se počutila nekak tak, kot bi me brez šlaufa vrgli v ocean. enostavno sem vseeno pogrešala tisti kalup, tisti nek občutek varnosti vsakega 15. v mesecu in predvsem tisto pripadnost neki skupini. jaz sem načeloma fejst družabna in mi je sprva res manjkal veliki kolektiv.

potem pa sem v neki "paniki" začela pospešeno uresničevati vse svoje ideje in iskati nove priložnosti. je pa res, da so bili takrat povsem drugačni časi, ko se je dalo začeti tako rekoč iz nič.

in potem se navadiš, da je pač drugače.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krr neki....
26.2.2010 14:06:03   
baguSka
ampak enostavno zato, ker mi "naša" firma ni bila več alfa in omega v življenju. pač pa sem si dovolila razmišljati drugače in v drugi smeri.
predvsem moj direktor, ki me je imel resnično zelo rad in sem pri njem dobila vse, kar sem si zaželela, je bil zelo "razočaran"


joj.. mene se caka tole - da jima povem!!!user posted image v ponedeljek bom samo se tok prisla, da jima povem da me ne bo vec in da jima vrnem kljuce od pisarne.. je pa to edini nacin, drugace zal ne gre!! sem ze probala veckrat, pa ni slo.. sedaj pa je trenutek pravi - prepricana sem v to!!

jaz grem predvsem zato stran, ker ima tudi ta firma malo vec financnih tezav.. sicer ne zelijo da grem stran in me za vsako ceno zelijo obdrzat, ampak dejstvo je, da tako naprej vec ne gre!! poleg tega imam v lifu trenutno se druge plane, za katere mocno upam da se iztecejo najboljse.. user posted image

ampak strah pred tem kar me caka (doma), je pa vseeno prisoten!!user posted image sej ne da ne bom mela kej pocet, ker me strasansk ogromn stvari veseli.. ampak ze ta obcutek, da ne bom tok denarja prinesla domov in da ne bom hodila v sluzbo, me strasi...

in potem se navadiš, da je pač drugače


ja sej to.. upam da mi bo uspelo se tudi sprijaznit s tem, ne samo navadit se.. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krr neki....
26.2.2010 14:09:13   
Klemy82
Te razumem bolj kot si misliš. Odkar sem na faksu sem delala... zdaj pa sem pač brezposlena doma. Se že malo vleče. Ni fajn. Kak dan bi se vrgla skozi okno, pa HB živim v pritličju.user posted image Vseeno upam na bolj svetlo prihodnost. No, za začetek, jutri je napovedano sonce. Je že nekaj. user posted image Drži se!

_____________________________

Jst.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krr neki....
26.2.2010 14:11:53   
baguSka
jutri je napovedano sonce


naj traja!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krr neki....
26.2.2010 21:54:47   
picola1
Baguska, drži se!!! Jst sicer nimam pojma, kako to zgleda...sa mverjamem, da ni fajn filing. Upam, da se ti izteče tako, kot si želiš...Ali pa pač tako kot je zate najbolje. user posted image

Ej...a sem ti že povedala, da vsakič, ko napišem tvoje ime, hočem naprej pisat kar brez strešic?! Ker mi nikakor ne gre v ušesa baguska, ampak baguška...in pol imam še pol posta probleme s to strešico (al jo moram napisat ali ne)...user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krr neki....
26.2.2010 21:59:25   
Anonimen
user posted image
think pink!

vse slabo je za nekaj dobro!


btw, glede stresic pa imam tud jst probleme.
zdaj, ko mas mal vec casa nam mogoce lahko tazlozis, kaj tvoj nick pomeni.
evo, in bos takoj imela obcutek, da nekaj koristnega pocnesuser posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: krr neki....
26.2.2010 22:23:54   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija


in ko sem šla....sem se počutila nekak tak, kot bi me brez šlaufa vrgli v ocean. enostavno sem vseeno pogrešala tisti kalup, tisti nek občutek varnosti vsakega 15. v mesecu in predvsem tisto pripadnost neki skupini. jaz sem načeloma fejst družabna in mi je sprva res manjkal veliki kolektiv.

.


Točno tako se sedaj jaz počutimuser posted image .

baguska, jaz sem se prepričala, da mi bo tud fajn doma, da si bom malo odpočila, naredila obveze, ki jih še imam, vmes bom pa dobila službo.

Hja super. En mesec dopusta je pasalo, zdaj teče drugi mesec in mi je toooo much, res. sicer imam možnost fajn službe v aprilu, ampak bogsigavedi, če bom res dobila. pa tud v podjetju, v katerem sem delala so mi rekli, da me takoj pokličejo ko bo delo...ko boooouser posted image


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: krr neki....
27.2.2010 13:40:06   
poli*
Baguska- ma a nisi ti nosečka, če se ne motim?

Uglavnem, jaz sem že 4 mesece iz porodniške in se včasih počutim zelo nekoristno. Sploh pa sem prejšnji teden dobila neg. odgovor iz ene ustanove (kjer sem bila 100%, da dobim šiht) in me je to kar mal potolklo. Mah, zato pa zdej tolk več po stanovanju naredim, da se počutim vsaj malo koristno.
Ja, ni fajn, ko veš, da 15. ne bo nič user posted image  user posted image  ma morm se mal posmejat, da ne bo preveč zamorjeno. Pa še sonček je user posted image .
Drugače pa pravim, da je vse za nekaj dobro.

Mika- a nismo zate stiskali decembra pesti, da ti podaljšajo?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: krr neki....
27.2.2010 13:58:46   
Gina
Nisem bila na tem, ti pa povem obratno situacijo. Delam neprestano že od svojega 16. leta. Takrat še 3x na teden prek študenta, po končanem faksu redno. Dandanes ugotavljam, po precej več kot 20. letih brez oddiha, da sem zgarana. Dobesedno. Utrujena. Nič ni narobe, če si vmes malo oddahneš, vzameš cajt zase. Meni bi pasalo. Res bi mi. V bistvu bi krvavo potrebovala vsaj eno leto, da bi v resnici k sebi prišla, ker zdaj mi udarja na kronično neozdravljivo bolezen in ni fajn, res ne. Krivo je pa razdajanje, preveč dela. Samo si ta hip oddiha enostavno ne morem privoščit.

Ti si mlajša od mene in boš dobila službo. poleg tega, a nisi pisala, da imaš s.p. ki nekaj prinese? Mogoče se pa s to dejavnostjo, ki jo imaš preko s.p.-ja lahko bolj intenzivno ukvarjaš. Najboljše je razmislit, kaj bi rada in kako bi rada, pa na tem delat. Vmes si pa spočij - če ti to seveda paše. Če ti pa ne, pa iskat en drug job. To je to. Glej iz pozitivne strani.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: krr neki....
2.3.2010 10:10:24   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Baguska, drži se!!! Ej...a sem ti že povedala, da vsakič, ko napišem tvoje ime, hočem naprej pisat kar brez strešic?! Ker mi nikakor ne gre v ušesa baguska, ampak baguška...in pol imam še pol posta probleme s to strešico (al jo moram napisat ali ne)...user posted image user posted image


Najprej hvala. Za1x itak sploh se nimam obcutka da sem zares na dopustu... user posted image Mam se kup takih in drugacnih obveznosti, za katere prej ni blo casa.user posted image Ne, nisi mi se povedala za stresico - zdej vem.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image
think pink!

vse slabo je za nekaj dobro!


btw, glede stresic pa imam tud jst probleme.
zdaj, ko mas mal vec casa nam mogoce lahko tazlozis, kaj tvoj nick pomeni.
evo, in bos takoj imela obcutek, da nekaj koristnega pocnesuser posted image user posted image



a ti tud al kaj!? res nebi vedla zakaj... ker sem ze od samga zacetka brez stresic, torej ze od leta 2004, ce se ne motim... user posted image user posted image

a da bi spet razlozila!? no ok, sicer sem ze velikokrat, ampak naj bo se 1x special for U.user posted image

no tkole na kratko: po indonezijsko naj bi bagus pomenilo dobro, dober.. in ker sem jaz zenska, sem baguska!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mika

baguska, jaz sem se prepričala, da mi bo tud fajn doma, da si bom malo odpočila, naredila obveze, ki jih še imam, vmes bom pa dobila službo.

Hja super. En mesec dopusta je pasalo, zdaj teče drugi mesec in mi je toooo much, res. sicer imam možnost fajn službe v aprilu, ampak bogsigavedi, če bom res dobila. pa tud v podjetju, v katerem sem delala so mi rekli, da me takoj pokličejo ko bo delo...ko boooouser posted image



mika!! user posted image user posted image tud jaz se prepricujem da bo vse super in fajn.. jaz bom sicer zares imela en kup sranja ce lohk temu tko recem, ampak bom prezivela - se vse do zdej sem!! in ni vrag da tud ti ne bos ze aprila cicala v eni nobel pisarni al pa laufala okol in sluzila 'mastne' dinarce.. user posted image sej ves - vse ob svojem casu!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Baguska- ma a nisi ti nosečka, če se ne motim?



user posted image user posted image user posted image neeee!!?? ne vem kej si to zasledila.... ampak si bla povrsna!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Nisem bila na tem, ti pa povem obratno situacijo. Delam neprestano že od svojega 16. leta. Takrat še 3x na teden prek študenta, po končanem faksu redno. Dandanes ugotavljam, po precej več kot 20. letih brez oddiha, da sem zgarana. Dobesedno. Utrujena. Nič ni narobe, če si vmes malo oddahneš, vzameš cajt zase. Meni bi pasalo. Res bi mi. V bistvu bi krvavo potrebovala vsaj eno leto, da bi v resnici k sebi prišla, ker zdaj mi udarja na kronično neozdravljivo bolezen in ni fajn, res ne. Krivo je pa razdajanje, preveč dela. Samo si ta hip oddiha enostavno ne morem privoščit.

Ti si mlajša od mene in boš dobila službo. poleg tega, a nisi pisala, da imaš s.p. ki nekaj prinese? Mogoče se pa s to dejavnostjo, ki jo imaš preko s.p.-ja lahko bolj intenzivno ukvarjaš. Najboljše je razmislit, kaj bi rada in kako bi rada, pa na tem delat. Vmes si pa spočij - če ti to seveda paše. Če ti pa ne, pa iskat en drug job. To je to. Glej iz pozitivne strani.


tocno tole meni dopoveduje moj moz... naj si koncno vzamem cas zase in naj se neham tako obupno razdajat, ker nima smisla... naj si vzamem pavzo in globoko vzdihnem!! in se sreca da me pri tem podpira in mi stoji ob strani, da je vse skupi VELIKO lazje!!

ja, imam s.p... in se vedno ga bom obdrzala, vendar trenutno nimam toliko dobicka, da bi s tem kaj zasluzila... uglavnem gre za prispevke, tako da sem vsaj na nuli konec meseca... seveda sem nickolikorat ze premisljevala o razsiritvi in sem iskala nove stranke, vendar kaj ko je konkurenca premocna... itak pa iscem se naprej - jaz nikoli ne obupam!user posted image kar bo bo... bomo vidli...

in hvala za pozitivne misli, kontra tudi tebi!!user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: krr neki....
2.3.2010 17:57:54   
baguSka
no evo, pa sem jim povedala dons, da me ne bo vec nazaj...

kako sta sprejela!? vsak drugace... eden je bil vesel, da bo koncno vec denarja mel zase, drug pa zalosten, ker ob zdej za vse sam... in me zeli nazaajjj!! sam kaj ko ni dnarja... user posted image no, pa se druge stvari so, da sem nehala in zdej pa res upam da se vse izide v moj prid!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: krr neki....
2.3.2010 18:02:21   
Gina
user posted image user posted image user posted image

Sprejela si odločitev, in to je sigurno lahko samo fajn. Če človek ne koraka, ne more nikamor priti.
Spočij si najprej, potem pa z veliko energije v nove avanture.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: krr neki....
2.3.2010 18:05:57   
baguSka
Hvala Gina!user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: krr neki....
2.3.2010 22:23:53   
eternety
Vso srečo Baguska!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: krr neki....
2.3.2010 22:31:01   
Anonimen
baguSka, upam, da mine kot dvotedenski dopust_ta čas si odpočiješ in nabereš novih idej, potem pa hop v novo delo!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: krr neki....
2.3.2010 22:33:20   
Anonimen
Meni bi pasalo. Res bi mi. V bistvu bi krvavo potrebovala vsaj eno leto, da bi v resnici k sebi prišla, ker zdaj mi udarja na kronično neozdravljivo bolezen in ni fajn, res ne.


Gina user posted image !

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: krr neki....
3.3.2010 12:52:23   
baguSka
tnx deklice!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:04:54   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka





IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Baguska- ma a nisi ti nosečka, če se ne motim?



user posted image user posted image user posted image neeee!!?? ne vem kej si to zasledila.... ampak si bla povrsna!!user posted image





Potem sem tudi jaz bila površna.....user posted image ker sem tudi jaz nekje zasledila, da si pisala, da pričakuješ otroka......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:07:55   
baguSka
ja pricakujem ga res, samo za1x ga se ni... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:12:15   
liliana
Aha.....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:14:30   
baguSka
Mhm.user posted image


V parih dneh namrec zacnem z IVF postopkom... pol bomo pa vidli kdaj nam struckoti prinesejo otrocka.user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:18:20   
liliana
Veliko sreče....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:19:20   
baguSka
Hvala.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: krr neki....
3.3.2010 13:39:38   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mhm.user posted image


V parih dneh namrec zacnem z IVF postopkom... pol bomo pa vidli kdaj nam struckoti prinesejo otrocka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?