|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adenoviroza?
12.3.2010 18:49:42   
vanilla
Naša 10-mesečna punčka ima od srede vročino. Vedno naraste na čez 38.5, zato ji znižam s Calpolom... Drugih znakov nima... Danes sem bila celo boljše volje, ker je bila celo dopoldne brez vročine in sem že mislila, da gre na bolje. No, pa se je vročina spet pojavila popoldan... Verjetno bo tako tudi zvečer.

Kar sem hotela povedat je to, da sva šli danes k P, kjer so ugotovili, da je kri čisto v redu, bris grla tudi ok (ni angina), pljuča čista, ušesa ok... V glavnem, vse BP. Je pa pediatrinja rekla, da je lahko adenoviroza....

No, ko sem šla malo brat o tej adenovirozi me je skor kap... To se lahko vleče tedne... Pa zraven se še vsega "nalepi" - od vnetih oči, driske, lahko tudi pljučnice.... Lahko traja tedne z občasnimi izboljšanji... Čist različno. Zdravila ni, lahko pa pristaneš v bolnici zaradi komplikacij kakega simptoma. To bolezen edino čas ozdravi, noben antibiotik, nič.... Ok, sam več tednov????? Si ne predstavljam, da bi tako majhna punčka imela tak virus??? Moram priznat, da sem bla čist paf, ko sem tole brala.

Še vedno upam, da je samo nekaj-dnevna viroza z visoko vročino, ki pa bo minila.... Res upam, da ni to, kar je pediatrinja posumila. Saj v bistvu ne vem, ali naj me potolažite ali.... Verjetno sem pač morala nekje povedat user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Adenoviroza?
12.3.2010 19:00:53   
Katy78
Ojoj, ja, ni luštno, fantek v našem sorodstvu jo je imel, je bil bogi, ni pa bilo zapletov, ki jih opisuješ. Je bil pa že malo večji, nekje leto in pol je imel takrat. Ampak kolikor vem, so jo potrdili s pregledom krvi, tako da se mi zdi čudno, da P tega ni preverila, če sumi na adenovirozo.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 12.3.2010 19:02:50 >

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Adenoviroza?
12.3.2010 19:35:51   
Anonimen
Pri nas jo je mela moja tamala mal več kot dva meseca nazaj. Trajala je približno 10 dni,mogoče malo manj.
Upam, da tud pri vam ne bo dlje časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Adenoviroza?
12.3.2010 19:39:21   
leo**tia
koliko sem jaz slišala o tej adenovirozi je kar hudo..z mano je v bolnici bila ena mamica s punčko ki jo je imela ,in pravi da je hudo,sedaj so bile spet v bolnici isto kot mi zarad pljučnice,nj mala je imela streptokok-je tud hudo..so jo šle med sestre tuširat s skoraj mrzlo vodo,mala pa skoraj 40kuhala

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Adenoviroza?
13.3.2010 7:26:15   
buči
Naš mali jo je imel. Samo visoka vročina, drugega nič. Fajn je da naredijo test, če je res adenoviroza, ker če ni, če gre slučajno za kako bakterijsko okužbo, je pa lahko zelo narobe. Namreč klinični sliki adenoviroze in bakterijske okužbe se prekrivata. Mene je skoraj kap, ko sem čakala na rezultate brisa, ker mi je rekla, da ima lahko kako bakterijo na možganih!

Upam, da vam hitro mine!

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Adenoviroza?
13.3.2010 19:03:25   
Najaa
Naša starejša jo je imela lani, bila je stara dobri 2 leti. In ja, zelo se je vleko, kake 3 tedne vse skupaj. Začelo se je s trebušnim virusom, pol pa grozno visoka vročina kak teden, tudi do 41 stopinj.
Kaj lahko narediš, ne vem. Čim bolj jo pazi, da res še česa ne navleče zraven.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?