|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za vaše izkušnje...
10.10.2010 18:20:57   
marjetica8
Naš mali (17.5m) vedno ko mu nekaj ni prav ali če se ujezi, buta z glavo ob tla. Če mu preprečimo, pa se začne z rokicama tepsti po glaviuser posted image  En cajt sem mislna da bo minilo samo, da je samo obdobje. Ma zdej pa že malo dolgo traja (par mesecev) in kr nč ne zgleda da bi ga kej minilo. Zanima me, če vaši malčki tudi to počnejo? in tiste ki mate že starejše otroke, ki so to počeli, kdaj je minilo, če je? Me je začelo kr malo skrbet da ni kej narobe z njim.user posted image
Hvala za vaše izkušnje in mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za vaše izkušnje...
10.10.2010 19:07:41   
Katy78
Naš tega sicer do zdaj še ni počel, poznam pa dve mamici, ki sta popolnoma obupani - od ene hčerka je stara 2 leti in se vsakič, ko ji kaj ni prav, buta z glavo v radiator user posted image , od ta druge fantek, ki je star eno leto in pol, pa se za vsako figo meče ob tla in neskončno dolgo dere. Obe sta obupani, ta, ki ima fantka, sploh ne more peš z njim ven, ker kakor se gre v smer, ki mu ne paše, je metanje na tla in dretje, ki se ne neha...

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za vaše izkušnje...
11.10.2010 1:24:59   
polma
Naša pediatrinja je videt zadovoljna, ko ji povem za takele izpade našeg tamalega. Pravi, da je karakter in se ne pusti okoli prinest. No, zdaj veš.
Čakam, da ga mine ležat na golih tleh po tem , ko naju je videlo že ne vem koliko mimoidočih, se umaknem v drug prostor ko se cuka in tepe (z glavo, HB ne buta nikamor-še to...), če imam čas.
Ko pa se nekam mudi...ga zgrabim, obujem, oblečem, spulim iz rok..vse to kar se verjetno ne sme in blabla...in naredim po svojeuser posted image . Zato, ker sem jaz tut karakter in ker ga imam najraje na svetu in ker se ne pistim okoli prinest.
Le po kom je mali tako...zaj....user posted image


_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za vaše izkušnje...
11.10.2010 19:04:21   
marjetica8
Hvala punce - ste me potolažleuser posted image  Tud naš je že kot čist mali začel izražat svojo voljo in smo (glede na karakter mame in tatauser posted image ) kr sklepali da bo tud mali močan karakter. Sam da bo pa z glavo butal v karkol pač najde pa nismo prčakvali in me je začelo kr malo skrbet k vidim da okoliški otroci njegove starosti tega ne počnejo...
Sej ga hecamo da je bikec v dobesednem pomenu - ne samo po horoskopuuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?