|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:15:15   
DragonLady
Da si dam malo duška...trenutno sem v devetem tednu nosečnosti in do danes nisem mogla dobiti niti enega ginekologa,pa sem klicala v par zdravstvenih domov, kjer imajo na uradnih straneh kar nekaj ginekologov in ginekologinj, da ne omenjam tistih s koncesijo....klicala sem celo na ZZZS, kjer imajo seznam zdravnikov, ki naj bi še sprejemali pacientke na novo in tam so mi jih navedli cca. 10. Vse skupaj sem jih poklicala najmanj 35 in NIHČE NI SPREJEMAL! Si lahko mislite? In to kljub temu, da sem jim povedala, da sem noseča, da nisem bila niti na prvem pregledu, da bi mi uradno potrdili nosečnost in mi naredili vse teste. GROZA! Ena sestra mi je po telefonu še celo "pametno" svetovala, da naj grem k nazaj v Ljubljano na pregled k staremu ginekologu, ker tu sigurno ne bom dobila ginekologa (sedaj živim v okolici Maribora, na drugem koncu države!). Vse bi še bilo v redu, če se mi ne bi mudilo, saj sem imela prvo nosečnost rizično s težkimi komplikacijami ob porodu...prav tako pa se bliža čas, da se naročim tudi na nuhalno svetlino....mislim, no comment!!!
Naše zdravstvo je res v takem *****, da dejansko brez posebnih vez in prijateljstev ne prideš niti do zdravnika več.
Pa nisem komplikator, ni mi važno, ali imam ginekologa ali ginekologinjo, samo, da je....če ima pravi človeški odnos, pa toliko boljše...

No, končno, po neskončnim klicem in prošnjam sem dobila svojo ginekologinjo na Ptuju, pol ure vožnje stran. Hvala, dr. Kolar!!!

Imela še katera podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:21:52   
pizmovka
Ja, enako. Bila sem v 8 tednu. Pa sem šla kar osebno v ZD in so me vzeli ... so mi težko v faco rekli NE, po telefonu je pa itak najlaže nekoga odsloviti.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:25:43   
tinna25
Tudi jaz sem januarja menjala G, ker sem se iz Krškega preselila v Maribor. Pri dr. Magdaleni Božič sem razložila situacijo in so me vzeli, čeprav je rekla, da načeloma ne vzamejo. Jaz sem šla osebno tja. Po moje je bolje iti v ZD osebno, kjer dela več ginekologov in te ne bodo tak hitro odslovili kakor po telefonu.Ali pa poprosi kakšno prijateljico, ki že ima kakšnega G in naj ona osebno zdravnico vpraša in ne sestro - ker sestre navadno rečejo ne, ker ne upajo več vzeti, ker imajo že tako polno strank.

Veliko sreče.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:30:51   
ema tiara
jaz mam na ptuju dr.rosiča,pa koliko vem še sprejema...lani pa sem imela v mb-ker sem tam živela-dr.reljiča,pa če se ne bi selila bi ga obdržala...sem ga imela skoraj 20let,pri štirih nosečnostih

_____________________________

...točka moči je v sedanjem trenutku...


(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:39:00   
Anonimen
Za nuhalno ne rabiš G.
Se naročiš pri tistih ki to opravljajo,plačaš in to je to

(odgovor članu ema tiara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:48:15   
DragonLady
Božičevo sem klicala, pa naj bi šele poleti kao začela na novo sprejemat. Glede nuhalne vem, da je samoplačniško in se sam bilokje naročiš. Sam vseeno mislim, da je pametneje najprej opraviti vse osnovne preiskave in prvi pregled pri svoji G, pa potem dalje. Drugače pa naj povem, da ima dr. Miglar v MBju privat ambulanto in je res G na mestu...sam kaj, ko je privat. Sem šla enkrat k njemu na UZ in mi je naredil komplet pregled s pap testom, imel res lep odnos in si vzame čas za svoje pacientke.

Hvala bogu, da sm dobila končno svojo G, sm si ful oddahnila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:50:00   
Anonimen
četudi nimaš nobene pregleda pred nuhalno zato ni nič narobe !

(odgovor članu DragonLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 19:58:51   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

četudi nimaš nobene pregleda pred nuhalno zato ni nič narobe !


ja lahko za rečt, itak pa vse komaj čakamo na prvi pregled,da nam ginekolog potrdi nosečnost,da je vse ok.


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nosečnica brez ginekologa?!
5.5.2010 22:31:27   
Anonimen
No jaz sem pa v 9 mesecu in brez G, moja je zbolela, pol je prišla namesto nje ena čudna baba, ki mi je rekla, da me nima časa gledat, skratka zanji UZ sem imela januarja - morfologijo, pregled konec februarja, v aprilu "ta nadomestna" ni imela časa zame, zato sem si sredi aprila plačala samoplačniško, čez 14 dni imam pa itak rok user posted image . Tolk o našem zdravstvu, ki je res ena sama beda.

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?