|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obloga od mleka ali sor?
14.7.2005 11:50:48   
Anonimen
Mene pa zanima, kako se loči sor od oblog v ustih od mleka? Moj mali je namreč polno dojen in ima bel jeziček. Čisto majčken bel otoček sem opazila tudi na nebu. Zdaj pa ne vem, ali je to eno ali drugo - Daktarin imam sicer že pripravljen, ampak po nepotrebnem ga pa ne bi rada mazala...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   obloga od mleka ali sor?
14.7.2005 13:19:55   
Lana_s
Če bruhne sirasto mleko potem je soor, drugače ima jeziček bel od mleka. Tako mi je ta teden pediatrinja razložila, je rekla, da se naj izogibam Daktorinu, če res ni soor, ker ko ga bo pa enkrat dobila, pa ji ne bomo imeli kaj za dat.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obloga od mleka ali sor?
14.7.2005 14:19:35   
Tiki
Jaz sem pri sistematskem pregledu pri treh mesecih pediatrinjo vprašala, kako to, da ima mala tako bel jeziček, pa je rekla, da je od mleka. Čez nekaj dni smo morali v porodnišnico na kontrolo kolkov, pa je pediatrinja sama takoj rekla, da ima mala glivice in predpisala Daktarin gel :zmeden:.
Splh, če si bele bologice ali pikice opazila še drugje po ustni votlini in ne le na jeziku (naša je imela potem še na notranji strani spodnje ustnice rahle bele lise), je to skoraj zagotovo soor. Najlažje pa je namazat z vatirano palčko, pa na tanko.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obloga od mleka ali sor?
14.7.2005 20:51:03   
jazz
Mi smo tudi mazali z daktarinom menda ene 4 mesece. Bo zginlo, če ne prej, ko bo dobil še kakšen sokec, ker kislina pri tem zelo pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?