|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mešanje AM
21.5.2010 12:02:26   
meta22
vprašam še tu, ker pri mojem vprašanju ni bilo odziva.

z dvomesečnima user posted image user posted image  smo imeli probleme zaradi napenjanja, krčev in polivanja. smo samo na AM. krčev in napenjanja smo se delno rešili s Aptamilom comfort, vendar ostaja problem polivanja. skoraj po vsakem obroku ob podiranju kupčka gre kaj ven iz ust (včasih kar konkretno). še nekaj ur po obroku se jima mlekec dviguje ,tako da mleko potem požirata in včasih tudi hlastata po zraku. ser bojim da pride kaj v sapnik. rižeka za zgoščevanje še ne moremo dodajati ker še nimamo 4 mesece, razmišljala pa sem, da bi jima dodala aptamil AR. npr. 4 merice aptamil comfort in 1 merica aptamil ar!  
a se to sme in ali katera to prakticira? kako se obnese?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mešanje AM
21.5.2010 12:51:19   
Katy78
Polivanje je nekaj običajnega in večina dojenčkov poliva. Mis mo uporabljali Novalac AR pa ni prav veliko pomagalo, je še vseeno precej polival, ampak res precej, ne samo da "gre kaj ven iz ust", in to tudi po 1-2 uri po obroku, da sem ga parkrat na dan preoblačila ipd. Potem se je pa z uvedbo goste hrane od danes na jutri polivanje nehalo.

Ne vem, ali je priporočljivo mešanje različnih vrst AM znotraj enega obroka, vem pa, da se lahko pri enem obroku da npr. navadna formula, pri naslednjem, npr. pred spanjem, pa AR formula. Ampak, kot rečeno, polivanje je nekaj običajnega pri dojenčkih, in sicer vse dokler ni polivanje res tako obilno, da se ne redijo ipd.Itak pa je to, da gre pri podiranju kupčka nekaj mleka iz ust, popolnoma normalno.


< Sporočilo je popravil Katy78 -- 21.5.2010 12:52:29 >

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mešanje AM
21.5.2010 12:56:47   
meta22
hvala za hiter odgovor. saj vem, da večina dojenčkov poliva. našidvema se navzdiguje skoraj vsakič ko se napenjata. ker takrat lovita zrak, me že malo skrbi. upam da bo to obdobje hitro za nami!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?