|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
18.7.2005 19:39:11   
Teni_
Da nas prestavim malo višje, dokler še tipkovnica dela koliko toliko. Kako ste kaj? Pri meni vse super. Danes mi je končno uspelo, da so me naročili na UZ v porodnišnici. Naročena sem 1.8. ravno dva dni po tistem, ko pridem iz morja. :duda: vedno bolj brca. Včeraj ga je čutil tudi :love:. Do zdaj je namreč vedno ravno takrat nehal brcat, ko je moj dal roko gor. Kg so še vedno +2 kg. Sem si danes uspela kupit hlače na 3/4, ker me preko trebuha vezejo tudi tiste, ki so na gumico. Zdaj mi vsaj ne bo tako vroče, kot mi je bilo do zdaj. No, oglasite se kaj. Lp,Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
18.7.2005 20:16:28   
bernarda1
Danes sem kar precej utrujena,saj sem šla danes prvič drlat po treh tednih ,potem pa še po trgovinah sedaj me pa noge bolijokot:hudicek:.Tudi naš:duda:že veselo brca.No kje ste?Lp,Bernarda

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
18.7.2005 20:21:05   
Teni_
Ja, mene tudi začnejo noge full bolet, če dolgo stojim ali hodim. Pa še trebuh me začne bolet, če preveč hodim. Se mi zdi, da nisem za nikamor, ampak se prisilim, ker tako rada hodim po trgovinah in podobno. Me je pa to mučilo tudi v prvi nosečnosti, tako, da sem ze navajena. LP,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
19.7.2005 7:25:34   
amy26
Pozdravljene punce,
Včeraj sem imela prvi delovni dan, par dni sem bila na morju in pri zdravnikih tako da res hitro mine, bila sem tud na UZ - morfologija, kar razočarana samo kakšnih 10 minut sem bila notri, z mano je bil prvič moj dragi, on ful navdušen.
Drugače mi je pa zdravnica rekla da je z otročkom vse v redu, malenkost je večji kot je rok pdp, AC-obseg trebuha 184, FL-femur 37, te podatki mi niso čist nič jasni kaj pomenijo, bi pa prosila kakšno da mi razloži. Pa še nekaj me zanima, kje v Lj. posnamejo otročka na cd (telefon, dr., cena), rada bi se kar še enkrat naročila. KG do sedaj +3,5kg
lepo se imejte pa pobožajte svoje bušije

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
19.7.2005 7:33:21   
Anonimen
Amy, vedno več ginekologov ima malo boljše UZ-je, ki lahko snemajo delčke (po nekaj s) preiskave. Zato je vedno fajn pred UZ vprašat. Meni je moja ginekologinja posnela preko 20 takih kratkih filmčkov, brez kompliciranja in dodatnih stroškov.
Konkretno v ZD za študente na Aškerčevi. Zato, punce, vzamite s sabo prazen CD in prej omenite. NA ključ ne snema, ker bi si menda lahko viruse v računalnik prenesla :zmeden:

Bolj natančen odgovor na tvoje vprašanje: v LJ vem, da delajo samoplačniško v Dravljah na 3D UZ, tam ko je NS. Cena pa se mi zdi, da je pretirana (okoli 20k).

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
19.7.2005 11:17:46   
nogometas
Jaz sem končno naročena na 3D v MB pri dr. Japlju (?), baje ga naredi za 5.000 SIT, potem pa odvisno, kaj gleda (morfologija je verjtno nekoliko dražja). Vam sporočim, kaj je res in kaj ni, po 10.8., če pa katera že več ve o tem, naj prosim javi!!!
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
19.7.2005 11:31:13   
Teni_
A dr. Japlj ima 3D? To pa nisem vedela. Javi, kako bo. Jaz sem pri njemu plačala morfologijo 10.800, če se ne motim, morfologija je mislim da cenejša, navaden UZ pa še bolj. Tako, da je kar mozno, da je takšna cena. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
19.7.2005 11:31:50   
Teni_
Mislila sem NS, ne morfologijo, tam ko sem napisala koliko sem plačala. Sem zmedena:ups: Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
19.7.2005 12:59:51   
Andy13
Punce pozdravljene,

tudi jaz se moram malo potožiti, da sem iz dneva v dan bolj okorna. :ups: Ojoj, pa opažam, da ratujem tudi pozabljiva.
A na pregledu za morfologijo te tudi tehtajo? Komaj čakam četrtek! :sloncek:

Lepo se imejte!
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
19.7.2005 13:24:16   
Anonimen
Andy, kaj komaj čakaš - morfologijo ali tehtanje? :)-

Tehtajo na vsakem pregledu.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
19.7.2005 13:32:42   
Andy13
Someone, ta prvo veliko bolj. ;)

Thanks!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?