|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
21.7.2005 11:44:35   
bebika
Ojla! Bom pa jz za spremembo danes prva. No danes sem imela posvetovalnico in sem se kar načakala. Še dobr, da mi v službi ni treba ure dat, ker sm prišla šele ob pol desetih. No G me je ful pohvalila, da sem pridna, tako pri hrani, kot pri kg... Železo imam še zmeraj dobr 137, v štirih tednih sem pridobila 1,3 kg in jih imam sedaj 61 kg, voda je tudi vredu... skratka vse naj naj :bravo: . Dobila sem tudi napotnico za injekcijo v 28 tednu za Rh faktor in sicer jo dobim 4.8. Naslednji pregled imam 18.8. in takrat bova naredili še en ultrazvok, da vidimo kako :duda: raste. KOmej čakam, mogoče bo to zadnjič, ko ga bom videla v svojem bušiju.
Kako pa kaj ve, kako se imate?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
21.7.2005 11:46:44   
KIRA
še kar solidno. UZ imam 29.7.pol je pa moj G 1 mesec odsoten (dopust). bom ga že sedaj prosila papirje, ker moram tokrat prejna porodniško kot zadnjič.
drgač pa moj buši pridno brca, pa rase. hvalabogu so kilce tam, kjer so ble, pa železo je blo na zadnji preiskavi tudi o.k.
ne morem kapirat, kako sem lahko v 1. nosečnosti mela tolko težav in vsega, sedaj pa praktično nič. saj sem vesela, da je vse super, pa vseeno - taka razlika....
LP

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
21.7.2005 11:46:45   
biba77
Naj se malo vrinem, samo, da vam javim:
Bambi vas lepo pozdravlja z morja in pravi, da se bo javila v nedeljo!
Uzivajte, :nosecka::nosecka::nosecka:!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
21.7.2005 11:58:20   
SANJA2
Ojla,
danes sem bila na pregledu in G mi je naredil UZ. no ja.... bilo je vse zelo na hitro saj se G odpravlja jutri na dopust in ordinacija je bila ful pola. Še sam mi je priznal,, da ima tukaj le še telo misli pa so že zdavnaj na dopustu:)))

No vsi smo le ljudje. Vse je ok, razen voda je slabša tako, da moram jutri še enkrat lulat:))

Naslednji pregled pa šele čez 5 tednov:(((( A ni tako, da so po 30tednu pregledi pogostejši? Takrat mi bodo naredili CTG. Moja dojenčica je pridna lepo raste in brca!


Papa

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
22.7.2005 10:27:15   
beli
oJLA!

Jaz sem imel pregled 13.7. Ginekolog kar nekaj piše, ampak ni nič zgovoren, kar sem opazila, da pri njem pomeni, da je vse v najlepšem redu. Konec avgusta imam UZ in je rekel, da mi bo vse razložil (velikost, spol,...), pa dragi želi iti zraven, da bo videl našega sončka. Komaj čakam. Trebušček je začel malo hitreje rasti, tako da bodo počasi prišle v poštev le nosečniške hlače. Upam, da bo kmalu spet lepo vreme, da se lahko vržem v oblekce, še najbolj komot.


Držite se,

čau

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?