|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 9:44:37   
Hator
Pozdravljene mamice z otroki z majhno starostno razliko,
pri nas bo razlike 17 mes in ker se še vedno radimo vozimo v vozičku, me zanima, kateri voziček-tandem ste kupili za oba otročka, če ste se odločili za to varianto. Prosim, če mi lahko pripnete kak link ali napišete model, prednosti, slabosti.
Če pa katera prodaja, kupim tudi rabljenega!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 9:58:11   
Jančika_
Jaz sem imela tole (Hauck): http://www.cedartots.com/prams--pushchairs/double-pushchairs/hauck-tandem-6-twin-pushchair---future-navy.html

Bil je poceni, zelo vzdržljiv, zdaj ga uporablja že tretji par otrok (najprej sem ga imela sama, potem sem ga posodila dvema prijateljicama), pa je še vedno b.p.. Ni pa to zdaj višek okretnosti in lahkote. Zaenkrat ga še ne bom prodajala.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 10:01:36   
Arwenko
Kolegica iz Zagreba ima klasičen voziček za dvojčke, samo da ima za ta večjega pač športni del montirat, za tamalo pa lupinico-košaro, pač po potrebi. Ima pa tistega ko ima več položaj, tako da sta lahko tudi eden proti drugemu obrnjena, je pa res to kr velika mašina. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 10:13:07   
bučkabb
moje prijateljice pa imajo te deske zraven namontirane in tavečji ko grejo na sprehot lepo stoji zraven gor na vozičku in ni nobenih težav, glede na to da bo tvoj tudi 17 mesecov star ravno ne potrebuje vozička za spanje, ampak da mu ni treba skoz zraven hodit.

obstajajo te "deske" in dodaten sedež ki se pripne na obstoječ voziček, o čemer je pa bilo že veliko govora na RR, tako da poglej malo teme za nazaj

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 10:26:09   
Belen
hator-js sm imela tega od Jane za dvojčke.... ena ga prodaja rabljenega
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=93789.0

...ga dosti mamic uporablja za različno starostno razliko, s tem da dokupiš al navetto al jajček zrawen,če ti kej pomaga.... nam je bil super....
al pa kupiš sam uni priključek za tvoj voziček,ki si ga mela za Lukca.... sej on je(bo) že welik in itak vrjetno ti ne bo hotu bit weč tolko w wozičku.... user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 11:54:32   
kristinaj
jaz sem kupila buggy pod... dodatni stolček...

če bi pa imela možnost, bi kupila voziček za dvojčke..

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 13:26:45   
Hator
Belen, smo bili že odločeni, da kupimo abc design zoom, zaporedni voziček, ker ima res vse možne variante, samo je tako dolg, da v kakšni manjši trgovini z njim ne bi šlo, kaj šele v kakem dvigalu. Tako da odpade.
Sedaj gedam firstwheel twin (mi je všeč, ker imam lahko gor košaro obrnjeno k sebi, portni del pa naprej, pa še oba otroka vidim, pa niti ni toliko širok, samo 78 cm), vendar je precej drag, glede na to, da ga bomo verjetno rabli le kake pol leta. Če bi dobila rabljenega, bi bilo super.
Druga varianta je seveda ta stolček, ki ga pripneš zraven, ampak z našim vozičkom smo potem široki že ok 100 cm. No, saj na koncu se zna zgodit, da bomo vseeeno vzelli to varianto, čeprav mi ni všeč, ker nima naklona, mali se pa še precej rad vozi.
Aja, všeč mi je tudi abc design tandem-ampak bi rada kake izkušnje, pa malo me moti, ker je košara obrnjena stran od mene.

Zato me malo zanimajo mnenja mamic, ki so se odločle za voziček za dvojčke oz. za malo starostno razliko.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voziček-majhna starostna razlika
8.9.2010 19:19:05   
ema tiara
imam 12m starostne razlike,prve tri mesece smo imeli jane tistega ko zgoraj prodaja-samo sivega,pa spredaj velikega,da je gledal naprej zadaj pa jane košaro-jajčko...je pa velik in težak za nosit...sedaj pa je mala 4,5m pa imam peg perego aria twin pa sem ful zadovoljna,je sicer športni a se spusti sedež skoraj ležečo...je pa ožji od ostalih vzporednih,pri vratih gre not,tudi v večino dvigal...pa še lahek je

_____________________________

...točka moči je v sedanjem trenutku...


(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?