|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev - ivf postopek
2.9.2010 18:34:28   
bojka
Po dolgem času se zopet oglašam. Saj včasih ne vem ali naj se smejim ali jočem ampak vem da z glavo skozi zid ne morem.
Bila sem že 2 krat na umetni oploditvi:
1. 2 folikla, 5 celic, 2 za oploditi - ni bilo sploh transferja;
2. 1 folikel, 1 celica, se ni oplodila - ni bilo transferja
Dobivala sem Menopur in to kar 5 ampul pa se sploh nič ne odzivam. Folikli zelo počasi rastejo, jih je zelo malo in tudi celic je malo. Saj ne mislim obupat, ampak če ima katera podobne izkušnje naj se javi. Mogoče moram spremeniti način življenja - imam naporno službo, mogoče pa tudi prehrano. Vsako mnenje bo dobrodošlo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev - ivf postopek
3.9.2010 7:15:50   
Anonimen
Predvidevam, da si na GK? Najprej se zmeni za drugo terapijo, ker ti menopur očitno ne odgovarja. Če ti ne bodo želeli zamenjati, zamenjaj center. Moraš poskusit tudi druga zdravila, mogoče bo boljše. Spremeni prehrano, jej po Montignacu. 

(odgovor članu bojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umetna oploditev - ivf postopek
26.9.2010 17:37:20   
športnica
bojka, poskusi drugje. npr v MB. verjetno ti res zdravila ne odgovarjajo. poskusi s kakšno bioenergijo, akupunkturo, itd. zamenjaj prehrano, nič bele moke, veliko zelenjave.... imaš pod upajmo skupaj veliko nasvetov kakšna hrana je pravilna. pa vso srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umetna oploditev - ivf postopek
27.9.2010 13:37:49   
Hope2
jaz sem 3x ostala brez transferja. K sreči smo se potem odselili in sem še tam poskusila srečo. Prvo kot prvo, so mi na prvem mestu predlagali spremembo prehrane. Na "dieti" bila 1 leto, vmes en kup preiskav, različna zdravila in rezultati so bili iz postopka v postopek boljši. V 6 je ratalouser posted image

Več o tem pa je že itak napisanega tu na forumu. http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

Na tvojem mestu pa bi se preselila v MB in takoj začela s spremembo stila življenja. LJ in Reš- ne vem če bo uspeh, razen da si do zdaj imela le blazno nesrečo.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umetna oploditev - ivf postopek
9.10.2010 13:30:49   
bojka
Vsem hvala za odgovore. Jaz že hodim v MB in mogoče res ni terapija prava. Sedaj 18.10. grem zopet na posvet k zdravnici - dr. Gavrić in ji bom rekla da naj mi zamenja terapijo, ker se na to ne odzivam. Mi pa že leta tečejo in ker se vse tako dolgo vleče je časa zelo malo. Bom tudi poskusila z zamenjavo prehrane. Čeprav jaz zelo veliko pojem sadja in zelenjave, se pa bom odpovedala sladkarijam, ker verjetno vse skupaj vpliva na postopek. In zopet v boj. Bom obveščala kako bo potekalo.

< Sporočilo je popravil bojka -- 9.10.2010 13:31:28 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?