|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Različni izvidi bioresonance in alergologa
18.11.2010 22:25:34   
karin82
Kaj naj si mislim,..., stvar je sledeča.
Pri 3 mesecih je sin testiran pri alergologu, na KM ne pokaže nič, jajca pozitivna. Sem na dieti ker dojim. Koža se mu izboljša, imel je namreč močno srbeče izpuščaje, krvava lica, suha koža, krči.
Pri 11 mesecih ponovimo, KM negativen, jajca zopet minimalno. Navodilo alergologa uvajanje KM in jajc.
Včeraj gremo na Bioresonanco in pokaže alergijo na: gluten, gosje perje, brezo, sojo in pravi čaj.
Kaj naj si mislim? Ali obsatja alergija na gluten, je to enako kot celiakija? Malo sem brala po netu pa mi ni preveč jasno. Kakšni so znaki alergije na gluten?
Ima katera podobno izkušnjo?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 10:22:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karin82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Različni izvidi bioresonance in alergologa
19.11.2010 10:58:51   
sazi
Naslopšno bioresonanca pokaže precej več alergij kot pa testi uradne medicine. Najbrž zato, ker pokaže tudi "alergije" ki na nas nimajo nekega posebnega učinka oziroma niso močne in ne občutimo posledic.

Sin ni imel uradno potrjene nobene alergije, vendar sem "vedela" da so kriva jajca (je imel podobno kot tvoj - zelo srbeče izpuščaje, ki si jih je spraskal do krvi, ponoči se je zbujal zaradi srbeža..., ampak meni na pediatrični trdili, da ni na nič alergičen.
Pa sva šla na bioresonanco. Ugotovili so alergijo na jajšni rumenjak (ponavadi je beljak kritičen) in ga "pozdravili". Pri nas je delovalo, vem pa za primere, ko ni. Najbrž različne oblike alternativ drugače delajo na enem ali drugem.

Če se ti zdi, da otroku nekaj škopduje, mu pač omeji in ne dajajaj. Zaupaj svojim občutkom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Različni izvidi bioresonance in alergologa
19.11.2010 11:20:36   
mini86
mene pa mal več zanima o twj bioresonanci..kam ste šle, kok stane, ali je dovolj le en obisk..namreč rada bi šla js ker mi je na orl-ju rekl da če pulmolog ne najde alergije naj grem na bioresonanco..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Različni izvidi bioresonance in alergologa
19.11.2010 11:36:13   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene pa mal več zanima o twj bioresonanci..kam ste šle, kok stane, ali je dovolj le en obisk..namreč rada bi šla js ker mi je na orl-ju rekl da če pulmolog ne najde alergije naj grem na bioresonanco..


Veliko jih poznam, ki hodijo v Kranj. Mi smo šli v LJ v Bežigrajskem dvoru. Prvi obisk je bil 50 EUR - takrat te samo testirajo na "vse" alergene. Ko ugotovijo kaj vse ti fali in se dogovoriš, v kolikšni meri bi se zdravljneja lotil, se dogovoriš za približno šptevilo obiskov - se pa rezultati sproti preverjajo in načeloma te začetke ocene potrebnih obiskov kar držijo. Vsak tak obisk je (bil) 25 EUR.

Ampak kot rečeno; pri nas je to pomagalo, pri prijateljici pa ne - v isti ustanovi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?