|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne predrag voziček za visoke starše
2.1.2011 21:28:29   
santana
Živjo, izkušene vozičkarice, na pomoč! Oba z možem sva dolgonoga in visoka (182 in 185 cm) in iščeva primeren voziček za prihajajočega novorojenčka. Uporabljala bi ga predvsem prvih 6 mesecev, potem bi presedlali na Maclarna XT ali XLR (zdita se mi super, vendar žal nimata možnosti, da bi bil otrok obrnjen proti mami oziroma atu). Za prve mesece pa si želiva voziček s košaro, ki se da obrniti v obe smeri, dovolj dolge ročaje (nujno) in po možnosti štiri kolesa. Ker bi bil v uporabi samo kake pol leta, so nama razni Bugabooji, Stokkeji in Mutsyji predragi. Če lahko katera priporoči kakšen primeren cenejši vozek (po možnosti popularen model, da bi lahko kupila rabljenega), bi bila zelo hvaležna user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
2.1.2011 21:48:10   
MAŠKA
Kdaj ga boš pa rabila? Mi imamo nekaj kar bi ustrezalo vsem tvojim željam  in bo na prodaj čez kakšne tri mesece. Ni neka znana firma, zato tudi cena ne bo hudo visoka. Ima po višini nastavljiv ročaj, košaro, športni del, ki se obrne v obe smeri, prevleko za dež, zimsko vrečo, vzmetenje, zato je zelo udoben za dojenčka. Je v sivo oranžni barvi in ohranjen kot nov. Če te slučajno zanima, mi pošlji zs, da ti pošljem slike.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu santana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
2.1.2011 22:32:13   
Arwenko
Zakaj pa ne kupiš vozička, ki ima vse in bo za cel čas...se pravi ne za 6 mesecev enega, pa pol na McLarna? Midva sva podobnih višin in sva to gledala...pa sva vzela Bebeconfort HighTrecka, zaenkrat je sicer šele1 mesec v uporabi in je super. Edini kriterij, ki mu ne ustreza so 4 kolesa, ker ima samo 3 user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
2.1.2011 22:48:23   
tintin
mi imamo maclaren mx3 (trikolesnik) in je super, sva tudi oba visoke rasti. Samo vprašanje če ga boš kje še dobila....mogoče rabljenega. Jaz bom mojega sicer prodajala, ampak že imam interesentko:)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
3.1.2011 8:17:59   
Anonimen
Iz lastnih izkušenj ti povem, da je Mutsy zelo primeren za visoke starše (jaz sem 180 velika pa ročaja nimam do konca stegnjenega) in da quinny buzz ni primeren za visoke starše.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 9:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
5.1.2011 16:48:05   
Hope2
saj lahko tudi rabljenega iz višjega cenovnega razreda kupiš. eni so prav lepo ohranjeni

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
6.1.2011 19:14:02   
phelps
Midva sva 186 in 175 cm in imava Coletto Austin oz. Bebestil. On ima ročaj do polovice potegnjen, jaz pa do konca (jaz sem tamajhna user posted image ), ker mi je všeč ful visoko imet roke.

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne predrag voziček za visoke starše
7.1.2011 13:55:58   
NatyTaja
Tudi jaz sem med večjimi - imela sem PP Skate. Ga pa ne rabim več, tako da če te zanima se mi oglasi na zs. Imam tudi jajčko, ki paše na ogrodje, pa tudi to ne rabiš za več, kot par mesecev, ker naši otročki hitro zrastejo...user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?