|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba je problem!
16.1.2011 19:55:47   
tisa80
Naš 4 letnik hodi 1 tedensko na rekereacijo,kjer imajo zelo zanimiv program in se skozi igro veliko naučijo.Ko je nsatopil mesec september sem našega korenjaka vprašala če bo hodil na telovadbo,kjer bo spoznal še veliko novih prijateljev, veliko iger itd. Ves navsušen je je privolil in komaj čakal 1 dan telovadbe.Po nekaj obiskih pa se je začel problem.Točno je vedel kateri dan ima telovadbo in ko sva se peljala na telovadbo je že v avtu začel ,da noče it in vstrajal pri tem.Ko sem ga pripeljala v telovadnico ga vedno pridejo ven iskat animatorji,da ga preoblečejo in z drugimo otroci odidejo v telovadnico.Že sam odhod z animatojem je cel problem in ga moramo znova z nečim prepričat da gre.To se je sedaj zgodilo nekajkrat in vedno bolj se sprašujem kaj naj naredim ali naj ga sploh še vozim ali naj vstrajam pri tem da hodi,da če se je za nekaj odločil naj hodi do konca.Moram pa še dopisat,da ko pa je enkrat v telovadnici se ves vesel razživi in ko se peljeva domov že sprašuje kdaj bova šla spet na telovadbo da se ima zelo fino.Res ne vem kaj naj naredim prosila bi za vsakršen nasvet,kajti nočem da bi se mu s tem kaj zamerilo.
Hvala za odgovore že v naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadba je problem!
16.1.2011 20:09:30   
Zofy
Jaz bi vztrajala. PO moje je to neka podobna finta kot imajo nekateri z vrtcem - ko imajo obdobje, ko zganjajo vse živo zjutraj, samo da ne bi šli.
Če praviš, da je pol tam vesel, se razživi in sprašuje, kdaj bo spet šel, bi ga jaz še naprej vozila.

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: telovadba je problem!
16.1.2011 20:40:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tisa80

naj vstrajam pri tem da hodi,da če se je za nekaj odločil naj hodi do konca.


Točno tako. Naša 4-letnica gre čez dva tedna na plesne in za enkrat je vsa navdušena. Če se bo zgodilo tako kot pri vas, bom vztrajala, da hodi do konca. Če se za nekaj odloči, naj to spelje do konca.

(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: telovadba je problem!
17.1.2011 14:57:17   
Putka
Nič nenavadnega, naša izkušnja - ko enkrat začne telovadit, potem ni problema.. Saj so pri 4ih že dovolj veliki, da razumejo če se lepo pogovoriš. Jaz sem naši rekla, da do poletja bo pač hodila, potem lahko izbere kaj drugega, pa je potem nehala protestirat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: telovadba je problem!
18.1.2011 9:27:11   
corfu
Jaz tudi vztrajam, da nekaj za kar se odloči spelje do konca. Naš bi ponavadi odnehal takrat ko neki stvari ni kos in se mu ne da potrudit in bi enostavno puško v koruzo vrgel user posted image ...no, pri nama to ne pali...

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?