|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pectus carinatum/kurja prsa pri otroku
18.6.2012 21:14:19   
sinta
Danes sva bili s sinom (4 leta) pri ortopedu zaradi izbočene prsnice, sploh na desni strani izrazito. Rekel je, da so to včasih rekli kurja prsa in da nimava kaj narediti, le spremljati,če se bo povečevalo in če nas prveč moti, se operativno popravi. Ko sem prišla domov, sem šla na net mal prebrat, ker s tem res nimam izkušenj in berem, da bi bile potrebne posebne vaje, tudi dihalne, da se okrepi mišični tonus, da deformacija ne bi napredovala in da je navadno povezano z deformacijo hrbtenice, katero je sicer zdravnik od daleč pogledal in rekel, da je ok.

Zanima me, če ima katera podobne težave in, če hodite oz. izvajate kakšne vaje doma???

Hvala, lp, Sinta
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?