|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
6.12.2010 18:03:42   
skokica81
lep pozdrav! imam doma že enega otroka, ki je star že štiri leta, delamo na še enem članu, ki pa se za njega matramo že eno leto pa ni in ni. kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
6.12.2010 18:16:01   
Sa.Ka
Stopi do svojega ginekologa.user posted image

(odgovor članu skokica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zanositev
6.12.2010 18:18:49   
skokica81
sem že bila in sem tud imela že ultra zvok pa je bilo vse uredu, tko da ne vem kaj naj še naredim! ali imate kakšen nasvet

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zanositev
7.12.2010 10:06:28   
Anonimen
Pojdi še enkrat. Usedita se in pogovorita. Po enem letu ti pripadajo preiskave - najbolje da najprej spermiogram, potem HSG (prehodnost jajcevodov). Če je oboje ok, potem ti lahko predpiše klomifen, vendar moraš obvezno nekje 12 dan ciklusa k njemu na UZ, da vidi kako reagiraš na klomifen. 

(odgovor članu skokica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zanositev
7.12.2010 10:43:08   
smeška83
Točno tako, kar pogumno do G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zanositev
10.12.2010 22:23:29   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: skokica81

lep pozdrav! imam doma že enega otroka, ki je star že štiri leta, delamo na še enem članu, ki pa se za njega matramo že eno leto pa ni in ni. kaj naj naredim?


lp,
sem imela podobne skrbi kot ti, ko je bil tamali star štiri leta sva se s partnerjem odločila še za en naraščaj, sma se tud matrala, ker po dveh letih še vedno ni in ni bilo, sva se odločila da greva na preiskave, dala sva vse skoz tako jaz kot on in pri obema je bilo vse o.k.
kaj pa zdaj, kako naprej?sva se spraševala
in ko midva dava vse preiskave skozi, pride mesec ko meni M zamuja, naredim test in odlično pokaže pozitivno, oba sva bila tako šokirana da nisva mogla verjeti da je to čisto res.
tako bomo imeli pri nas še enega dojenčka, seveda pa bo razlika malo večja kot pa sva jo midva prvotno načrtovala, pa nič zato samo da bo

želim ti povedat da se nič ne sekiraj, ker mislim da je to veliko na psihični bazi, saj je želja po otroku velika

< Sporočilo je popravil mariy -- 10.12.2010 22:24:19 >

(odgovor članu skokica81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zanositev
25.1.2011 21:07:10   
alfi
user posted image Zdravo punce! Sem nova tukaj, ker se tudi midva matrava za še enega novega člana se vam pridružujem pri nasvetih in spodbudnih besedah. Zanositi poskušava že več kot pol leta pa ne gre in ne gre, imam že dva fanta (11,13)....pa nama je že malo dolgčas in bi nama bilo zelo v veselje ,če bi nama ratalo. Lp.user posted image

(odgovor članu skokica81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zanositev
26.1.2011 10:32:01   
Taddy78
Nočem katere prestrašiti, to je samo moj primer. Če ženska v 3-letih po prvem otroku ne zanosi, se lahko par prijavi na kliniko za neplodnost.
Sin je star 5 let, v postopku sva že 2 leti, pri partnerju je spermigram tako slab, da je skorajda nemogoče, da naravno zanosiva. Za nama sta 2 neuspela transferja zarodka, en sploh ni prijel, drugi se je končal z nosečnostjo brez ploda.
Skokica81 jaz ti lahko svetujem samo to, da naredita vse te preiskave (UZ pri tebi in spermiogram pri možu) in če je vse vredu, vsaj vesta na čem sta.


(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Zanesljivost baby check plus (testna paličica)
Sunshine93

Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?

Odličen (80%)

Napačne rezultate (20%)


Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!