|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 8:17:33   
bena
Imam eno malo bolj hecno vprašanje. Zanima me, ali imaš lahko v porodnišnici oblečeno pidžamo, zanima me predvsem za celjsko porodnišnico. Ravno včeraj sem v Europarku v Mariboru videla eno super pidžamo. Doma imam sicer cel kup pidžam, vendar sem si mislila za to čudovito priložnost, ko bom končno dobila svojega dojenčka, kupiti dve novi pidžami za v porodnišnico.
Vedno, ko sem bila na obisku pri kateri od kolegic ali sorodnic v porodnišnici, so imele vse tam oblečene spalne srajce. Ker sama nikoli ne nosim spalne, niti nimam katere med garderobo, saj v njih zelo slabo spim, ker mi zlezejo gor in me potem zebe po križu, bom v porodnišnici tistih par dni sigurno čisto hin, če bom morala imeti oblečeno spalno srajco. Če že moram imeti spalno srajco, potem si bom pač kupila kakšni dve, saj se mi tiste, ki jih dobiš v porodnišnici upirajo, ker v njih zgledaš, kot da imaš čez glavo potegnjeno vrečo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 8:25:34   
Žirafca Helena1
Sicer sem rodila v Ljubljani, pa ti kar priporočam, da si v njihovih spalnih srajcah, ker po porodu, ko od tebe čišča teče, si jo moraš ziher vsaj enkrat na dan zamenjat.
Tam ti dajo vsak dan spalno srajco, če pa je kdaj treba tudi dve. Jaz sem po porodu sama sebi tako smrdela (moje cimre so tudi imele isti občutek, najbrž hormoni), tako da sem se ful pogosto tuširala, pa še zašvicaš hitro.
:miska:

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.8.2005 8:51:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 9:11:09   
Jessy
Tudi jaz nikoli ne spim v spalni srajci, zaradi istih razlogov, kot jih opisuješ ti. Ampak...v porodnišnici si utrujen, tako da tistih nekaj uric padeš v komo neglede na to, kaj imaš oblečeno.

Je pa moje mnenje isto, kot od predhodnic. Tudi jaz sem nonstop smrdela (sem mislila, da od zdravil po CR, pa očitno ne bo držalo) in sem se tuširala 2x na dan, včasih tudi večkrat in sem vsakič oblekla novo srajco. Poleg tega sem se veliko tudi potila.

Tistih nekaj dni se da komot preživet s spalno srajco, tudi če je drugače ne nosiš! Verjemi mi!

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 9:13:25   
Anonimen
Saj itak ne boš spala, v spalni srajci ali v pižami.:)

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 10:34:48   
Anja
.. pa se mleko se ti ulije, ko sploh ne bos vedla in potem si mokra
... pa menda ne bos vesela, ce si bos na novo pizamo spravla ta rdecega hudica gor :hudicek:

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 11:45:54   
Pajaca
V tistih treh dneh ko sem bila v porodnišnici sem porabila celo goro tistih groznih sp.srajc... pa so mi šle na živce še pa še.....

vse je krvavo pa mokro od mleka pa ti je kar škoda tvojih pižam za to...... ko maš obiske si pa pač daš lahko nekaj čez srajco, da nisi v tisti grozi, če nočeš da te tko gledajo... al se pa takrat preobleči v pižamo če ti je tok do tega.... al pa pač naj te v porodnišnico pridejo obiskat sam najbližji..... men je itak mem vse kar je več kot starši in partner in otroci.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.8.2005 13:38:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 15:47:51   
Teya
z vložkom prilimanim kar na "tamalo":)-:)- al kako, nalin???? :)-:)-:)-

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.8.2005 15:56:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   spalna srajca ali pidžama
10.8.2005 20:08:03   
cmokec
Spalna srajca je praktična tudi zaradi tega, ker lahko malo spodaj prezračiš, če boš kaj zašita. Nas so zelo spodbujali, da smo imele pokrčene noge, da smo vložek malo odmaknile (podložile), da so se šivi na zraku sušili in niso bili stalno namočeni. Ko ni bilo obiskov in so dojenčki spali, smo sestre kar ubogale. Rodila v KR.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?