|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolezen, prehlad, angina...
15.8.2005 12:14:57   
KMALU
Letosnje poletje je zal idealno za prehlade in bolezni, da o prihajajoci jeseni in zimi sploh ne govorim..
Pri meni se vedno zgodi, da v casu prehoda iz poletja vjesen zbolim ali pa obvezno pozimi..
Zdaj ko sem srecka:nosecka: me zanima kaj lahko naredim, da se to ne bi zgodilo ( jem ful zdravo- sadje, zelenjava..itd.) in kaj lahko naredim, ce se mi to zgodi..
Nekih tablet, dodatkov vitaminov in ne vem kaj najbrz ne smem jemat...
A je katera imela taksno izkusjo in se je z :duda: vse lepo izteklo?
Rada bi ze v naprej vedela kaj storiti, saj (kot sem rekla ) je najmanj en mocen prehlad, pri meni obvezen.. :ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolezen, prehlad, angina...
15.8.2005 12:48:41   
2ursae
na začetku nosečnosti sem bila v obdobju, ko je bila v Slo takšna epidemija, da so še po radiu in tv svarili ljudi, naj se pazijo.
Takrat mi je G predlagal, naj ne hodim v lekarno (tam je veliko okuženih ljudi) in naj se izogibam dvigal in nasploh zaprtih prostorov.
Pri meni je ta recept deloval :bravo:, seveda s kombinacijo zajetnih količin sadja in zelenjave. In to kljub temu, da je bilo pri nas v službi vedno nekaj bolnih ljudi...
Najbrž pa moraš imeti tudi mal sreče.

pozdravček in želim zdravo nosečnost vsem :nosecka: :muca:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolezen, prehlad, angina...
15.8.2005 12:58:33   
Anonimen
Jaz sem staknila tako virozo v čakalnici pri g. 5 dni pred porodom. Pa je bilo zelo hudo, vročina 38,5, jaz blentava, nesposobna za živet, pa še rojevat sem morala. Nejca so takoj odpeljali na pregled. Hvala bogu, z njim ni bilo nič narobe. Meni pa so morali dati transfuzijo krvi, ker me je porod še dodatno oslabil. Posledice tega, da sem rodila z virozo je bila ta, da sem dobivala antibiotike v žilo cele 4 dni v bolnici, potem pa antibiotike doma še naslednjih 14 dni. Vročino pa sem imela še mesec dni po porodu vsak dan. To me je stalo tega, da se nisva mogla dojiti. Sicer pa je bilo z Nejcem vse OK. To pa je tudi najbolj važno. Čeprav sem bila en dan čisto panična, ko sem imela 39 vročine in je on v trebuhu tako norel, da se je vse treslo, kot da bi imel mrzlico. Pa sem vsa panična odletela v porodnišnico, kjer so mi dali lekadole in me poslali spat.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolezen, prehlad, angina...
15.8.2005 23:27:07   
Anonimen
Kmalu, nosečnicam se odpornost nekoliko poveča, seveda pa nismo vse odporne v enaki meri. Če se boš toplo oblekla, ali imela s seboj vedno kaj toplega za obleči, če boš veliko pila (sploh limonade z medom), se izogibala prepihu in "okuženim" ljudem, se nimaš prav ničesar bati.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolezen, prehlad, angina...
15.8.2005 23:50:33   
Yasminka
Pred nosečnostjo sem vedno pobrala vse viroze, gripe, prehlade... Nagnjena pa sem tudi k kroničnim vnetjem mehurja. Zdej pa (moram nekam potrkat) sem presenetljivo zdrava. Mož je prebolel hudo virozo, se en družinski član trebušno gripo - men pa nič.
Jej veliko zelenjave, sadja in uzivaj v nosecnosti :rozica:.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolezen, prehlad, angina...
16.8.2005 9:07:58   
Pajaca
Prvič se je cela firma pri nas neki nalezla, pa so se me izogibali do te mere, da so me vsako jutro klicali v pisarno in mi zaželeli dobro jutro, da ne bo zamere in da ne bi fasala kakšne viroze..... sam očitno je pršla čez klučavnico...... sem bila 3 tedne doma, čeprav bi verjetno ne noseča šla že po enem tednu delat, a moja os. zdr ni želela tvegat.

Zdravila pa limona, med, čaj... kakšen lekadol. Otroku nima biti kaj hudega. Pa ni nič pomagalo, pol je pa moj mel vsega zadost, postavil pred mano kozarec mrzlega piva, sem ga spila in.... zjutraj bila ko rožca.......

Nič bat... se mi zdi da bo strah bolj škodil kot pa prehlad ali viroza.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?