|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 11:43:11   
Sunny77
Pozdravljene punce!

Rabim vašo pomoč oz. nasvet. Septembra se odpravljamo na dopust z našo malo žabo, ki bo takrat 10 mesecev stara. Ker bo to naše prvo potovanje (od kadar se ne več izključno "joškamo" user posted image , ampak že papamo), sem malo zmedena glede izbire lokacije. A menite, da je za 10 mesecev starega otroka hotel že primeren, torej a bo lahko takrat že jedla vse kar bo v hotelu na razpolago? V Vesperi bi imeli polpenzion z večerjo, to pomeni, da bi kosilo morali "iskati drugje", v Poreču (Hotel Tamaris) pa je možen polni penzion...
A poznate ti dve namestitvi?

Hvala v naprej in lep sončen dan vsem!
Sunny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 12:33:43   
tresk
Tudi mi smo bili pred leti v taki situaciji, in smo s seboj vzeli mali plinski kuhalnik (takega ki je za taborjenje) in lonček, tako smo lahko nemoteno pogreli mleko in naredili čokolino ali kako kašico ki se meša z prevreto vodo ( od millupe) ja in seveda po nekaterih hotelih za to komplicirajo, zato le glej da čez dan ko imajo vstop v sobo čistilke ne puščaš teh stvari na vidnem mestu.
Aja midva sva ponavadi predno sva šla jest, nahranla malega v sobi in sva mu dala tudi pri večerji ali zajtrku kaj kar mu je odgovarjalo, ker v nasprotnem primeru ni pojedel dovolj. Ker gostinska hrana ni domača hrana, za kosilo sva pa obvezno gledala da je dobil juho.

Kar se tiče naštetih hotelov nebi vedla kako in kaj smo bili v drugih, no pa saj je hotel hotel :).

Če imaš pa na razpolago Lošinj ali Poreč, bi se jaz odločla za Lošinj , ker je tam dobra klima po katerem je otok znan in bi zelo blagodejno vplivala na vse :). Če se pa žiliš veliko zabave in šundra pa vsekakor Poreč. V obeh krajih sem že bila, oba sta mi bila super vendar vsak na svoj način, odvisno kaj potrebuješ. Mir in majhno mesto najdeš na L, zabavo in veliko mesto , z morskimi uličicami ki dajo v večernih urah piko na I pa v Poreču.

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 12:40:20   
tjasaoasis
Men se hotel ne zdi najbolj primeren za tako majhne otroke, ki ravno v tem obdobju najbolj odkrivajo svet. Že nasplošno sem bolj pristaš apartmajev, ker so večji in imajo običajno še kakšno manjšo teraso oz vsaj neko večjo površino zunaj za igranje. Moraš vedet, da v primeru slabega vremena, je bolje če je notranji prostor malo večji, ker se otrok lažje igra in premika po prostoru. In tudi če si v apartmaju lahko še vedno vzameš možnost polpenziona v restavraciji znotraj naselja. Kakovost hrane se pa od hotela do hotela razlikuje...če bi sodila po mojih izkušnjah iz Raba bi verjetno za otroka kar kupljene kašice nabavla :)

Okrog 10 meseca naj bi sicer začel s postopnim prehodom na družinsko prehrano zato bi se jaz v hotelu izogibala samo kakšnim omakam in mletemu mesu oz. bi otroku dajala stvari, ki ne bi bile pretirano začinjene in pa seveda že prej preizkušene. Je pa polpenzion na morju bolj praktičen, ker nisi pretirano omejen s časom in se lahko na kosilo odpraviš ko ti paše...in v zunanjih restavracijah je včasih še lažje dobiti kaj primernega za otroke (ker lahko načeloma naročiš tudi samo kuhano zelenjavo ali pač prosiš da ti kaj zmeljejo) v hotelskih restavracijah pa to ni nujno, ker se nekatere poslužujejo tudi samopostrežnih večerij ali kosil, ki so seveda že vnaprej določene. Kaj pa če bi preverila kako imajo ti hoteli, ki jih omenjaš, organizirano restavracijo? Da vsaj vidiš kakšne so opcije za otroka.


(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 12:42:25   
katy83
Glede omenjenih hotelov ti ne znam pomagat, tako kot je rekla Tresk, vzamita zraven kaki kuhalnik, da lahko mleko pogrejeta...oz. mi smo lani imeli zraven (sicer je sin bil star šele 5 mesecev) še mini mikser, da sva mu kakšno sadno kašico naredila.
Zdaj če te moti, da kosila vmes ne bo, potem se odloči za polni penzion, mene osebno to ne moti, pač je vmes kakšna malica na hitro, pa je večerja topla.
Glede Lošinja in Poreča... meni osebno je Lošinj bolj všeč, pa glede na to da greste septembra, vprašanje kako bo z vremenom. Mi smo lani v začetku septembra imeli v Umagu full nesrečo z vremenom, medtem ko so ljudje na otokih prav lepo uživali v soncu.
Kakorkoli se boste odločili, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 13:36:11   
Sunny77
Hvala punce!
Vem tjasaoasis, da je hrana v hotelih "tako-tako" in zatotako oklevam s temi hoteli... bi pa res po 10 mescih 24 urnega dela :-) tudi sama malo počivala in se prepuščala...
Ne, vem bom malo povprašala v hotelih glede te kuharije, sicer vem, da Vespera nudi neko mini kuhinjo, kjer lahko mame pripravijo hrano za otroke...
Sem tudi sama pristaš Lošinja, ponavadi sem tja hodila s prijateljico vsako leto - na totalno sproščujoč dopust, lahko bi res ponovila s familijo :-)


(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
7.7.2011 21:09:41   
AKP
Kaj pa če bi si poiskala kakšen hotel z all inclusive ponudbo. Potem si ne rabiš delat nobenih skrbi okoli hrane. Mi smo bili prejšnji teden v hotelu Laguna Albatros v Zeleni Laguni in smo bili zelo zadovoljni. Sobe so večje, kot ponavadi in tudi hrana je bila user posted image . Izbira je bila ogromna in si res vedno našel kaj primernega za dojenčka.

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
8.7.2011 15:56:53   
S*
Mi gremo z našo punčko ki ima 9 mesecev tudi na AI varjanto in verjamem, da se bo tudi zanjo kaj našlo. Za vsak slučaj pa bom še nekaj frutkov vzela s sabo in nekaj mlečnih kašic.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
8.7.2011 17:09:06   
botrca
Moje mnenje je, da s tako majhnim otrokom ne bi šla v hotel ravno zaradi hrane.

Uživajte ne glede na to kako se odločiš user posted image .


_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
8.7.2011 17:53:37   
Maleal
Mi smo bili spomladi v Vesperi,imeli pol penzion,hrana je samopostrežna ni da ni,zjutraj od čokolinotov,pudingi,jogurti,klobase,siri,polnjene štručke,kruha dosti vrst,večerja pa je tudi raznolika-2 vrsti juhe,meso,ribe,solate,testenine,peciva,res ne moreš rečt,da bi bil tukaj lačen.user posted image


_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
8.7.2011 18:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
10.7.2011 21:48:10   
Sunny77
Hvala punce za nasvete!

MarcelAlina eno vprašanje...kako pa izgleda tista "kuhinja za mamice" v Vesperi? Ali jo lahko kadarkoli uporabljaš, tudi v času kosila, čeprav kosila ne nudijo?
Flower - gledam za Auroro, ampak očitno ne nudijo polnega penziona...user posted image

Saj vem, da kompliciramuser posted image , a si res ne bi rada na dopustu razbijala glavo kaj dat otroku za to kosilo...iskat restavracije v največji vročini mi se pa verjetno ne bo dalo...

A Ta Tamaris v Poreču nobena ne pozna?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
11.7.2011 8:56:32   
pika27
Ne poznam hotela, poznam pa okolico. Tamaris ni v centru Poreča, ampak v Lanterni (med Novigradom in Porečem), tko da ni takega vrveža. Je pa od Poreča (ali Novigrada) oddaljen cca. 20 min z avtom. Kakšen je sam hotel ne vem, ker sploh zdej k je bil prenovljen nism bla. Mi smo meli prikolico v sosednjem kampu. Plaža ni nč posebnega, se pa najde dosti sence. Men je sicer tam okrog ful fajn, dost maš za sprehajat, ne dogaja se pa prav dosti.

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
11.7.2011 8:59:47   
pika27
ocene gostov hotela na tripadvisorju
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1077179-d647828-Reviews-Valamar_Club_Tamaris-Tar.html

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dopust - Poreč ali Mali Lošinj
11.7.2011 13:00:36   
min@
Smo bili letos v Vesperi...ki ima licenco družinskega hotela (http://www.kinderhotel-vespera.com/de/vespera-kinderhotel-am-meer/info).
Hrana odlična, izbire veliko, večina hrane je pripravljena pred tvojimi očmi (ribe, jajca, meso, palačinke...).
Imaš tudi kotiček za mamice (sicer res samo v času zajtrka (7:00-10:00) in večerje (19:00-21:00)), kjer lahko pripraviš obroke za dojenčka.
Tudi otroci imajo svoj kotiček s hrano, ponavadi je bila to hrana, ki jo otroci nekako raje ali lažje jedo...dunajski v obliki živalic, pomfri, kroketi, mini hrenovke, mini pizze...tam imajo svoje krožnike in kozarčke z različnimi risanimi motivi.
Prav tako lahko pri zajtrku vzameš kaj za kasnejšo malico in ti ne bo noben nič težil...to niso več tiste vrste hoteli, ko so te skoraj carinsko pregledali, če si vzel eno gavrilovič pašteto. user posted image
Naš korenjak je na morej odnesel afte...in sem mu pri zajtrku vsak dan skuhala v termovki žajbelj za spiranje...mi ni noben nič težil, nasprotno še vprašali so, če še kaj rabim.
Tako da Vespera je odlična izbira, ne moreš mimo brcnit ...premajhni po mojem mnenju niste za TA user posted image hotel, ker tam imaš res vse prirejeno na otroke.
Pa še to v centru Malega Lošinja imaš odlično založen DM z vso otroško hrano primerno za 10 mesečnega dojenčka. Cene so enake kot pri nas ali nižje.
Glede lokacije Mali Lošinj-Poreč, pa res ni primerjave...ker Mali Lošinj zmaga v vsakem primeru (plaža, zrak, borovci, sprehajalne poti, urejenost, čista voda...).

Želim vam popolno uživancijo, kot smo jo imeli mi. user posted image


(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?